Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Member3-6x
200-300g
Amarillo
MemberMis intervalliga see 1000 kõverdust teed? (ma mõtlen, mitu seeriat ja kui pikad vahed)Ise olen vahel(kuus korra) teinud rinnale pikemaid seeriad näit. 50X50X4seeriat.
Annab heasti sitkust.
teen mingi 25-70 kaupa, oleneb mängust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , sitkust ma usun et annab, aga tahaks teada ,kas rinna suurust kuidagi ei kärbi vms või teeb veel laiemaks?Amarillo
Member“Isegi, kui te ei treeni funktsionaalsetel eesmärkidel, mõne konkreetse spordiala huvides, kus kiirus on oluline, teadke, et korduste kiire sooritamine aktiveerib töösse kiireid lihaskiudusid. Need on lihaskiud, millel on suur jõu ja võimsuse potentsiaal, samuti kasvupotentsiaal.”
“20-40 sekundit = segatüübiline hüpertroofia (nii funktsionaalne kui sarkoplasmaatiline hüpertroofia)”
no ma teen 50-70 käteka kaupa 20-30 sekiga + ülikiirelt , siis puhkan – no mis ma siis ikkagi saan, suht segane tekst ja siin tekstis pole arvestatud ,et teen neid ikka päris palju…
Amarillo
MemberAmmu kindalks tehtud, et korduste arvu pealt ainult lihast ei kasvata. Kiluks jääd nii voi naa.ma teen 1-2 normaalset jõusaali treeningut ka rinnale nädalas , nagu need tuhanded kätekad nädalas tulevad kahjuks tahad öelda?
Amarillo
Memberrohkem arvamusi?
Amarillo
MemberEnjoy some yogurt. Probiotics, the healthful bacteria found in yogurt and other fermented foods, have been proven to help reduce belly fat. In a recent study in Finland, new mothers who took probiotic supplements averaged smaller waist circumferences, and lower body fat in general, than those who didn’t take probiotic supplements. And while the topic is still controversial, studies have found that eating lots of calcium-rich dairy foods like yogurt may increase overall weight loss.SOME ja ainult bakterid on sealt head + kaltsiumi saab kenasti ka kodujuustust ja kohupiimast , maitsestamata jogurtist saan veel aru , tavaline jogurt võiks dieedil olla ainult peale trenni võtta…
Amarillo
MemberMina olen seisukohal, et sa võiksid postitada ainult siis, kui tead, millest sa räägid.mis ta valesti ütles ? ma saan nii aru et piimatoodete alla käivad jogurtid,juustud,piim,keefir – ega neid polegi dieedi ajal hädast vaja + soovitas kala ja ma lisan veel pähklim ja korras ?

Amarillo
Membersööda vähem rasvast toitu ja vähendad veel kaloriaazi.peksad segast?
kui sul 2 nädalat juba väga madal kalorjaaz on olnud, ehk alla baasainevahetuse, siis tõsta energiahulku, aga jäta ikkagi 200-400kcal energiadefitsiit , ära nüüd õgima küll hakka, siis läheb asi veel hullemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberkiirelt ei saa mitte midagi, ainult sita tervise
Amarillo
MemberNatuke arusaamatu jälle, et kui kõik ained soodustavad lihaskasvu, mis kaloreid annavad, siis miks mitte alkohol, tema annab ka ju kaloreid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?no ta annab sul tõesti kaloreid, aga tal on ka lihast hävitav toime
Amarillo
Memberiga aine mis kaloreid annab soodustab lihasarengut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> va alkohol või kettad vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberenesekindlus+hea tervis+max naiced
Amarillo
MemberNo eks see ole kivi koostaja kapsaaeda kui ta kõigile ühe šablooni järgi kavasid teeb, kuid eks edaspidine suhtlemine koostajaga ole ka oluline. Neti teel ei saagi 101% ideaalset kava iga jumala kord teha. Kui kava tulemust ei anna, saad koostajaga ühendust võtta ja tema siis peaks ütlema, kas suurendada või vähendada etteantud kaloraazi, mida juurde panna ja mida ära võtta. Eks üldised toitumispõhimõtted on kõigil samad ja ka mitte 100% täpne kava 0 kava asemel annab tulemust.ei ma ei vaidlegi vastu et kava sitt või koostaja halb vms, aga selle individuaalsuse koha pealt, et kui mõni inimene mõtleb et saab X kava, mis on ainult talle maailmas loodud, siis ta eksib;) – nagu tahan öelda et, kõik kavad enamvähem samad, va no tõesti fred antsoni vähehesed söömakorrad ja rasvarokas dieeti ei saa võrrelda kiivika/kalmuse arusaamadega:)
Amarillo
Memberkui see kava nii individuaalne on irw, siis soovitan kõigil tellitud kava üles riputada, sest nii või naa see ju on INDIVIDUAALNE ja toitmib ainult SINU peal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2a tagasi tellisime sõbraga toitumiskava, mina olin paks ja aeglase seedimisega + palju suurem jüusaali kogemus, teine vend oli jumala kont ka kribu + jõusaalist väga vähe teadis, tema eesmärk oli kaalus juurde võtta , minu oma aga rasvapõletamine JA ENNÄE IMET, 1:1 KAVA – no mine vi**u kui närvi ajas , mille eest me maksime kahe peale 1000? parem klappida 10 vennaga, igaüks 50 eeki. .. tra krdi individuaalne MY ASSSSS
Amarillo
Memberaga kas ei või nt hommikul shake juua ja peale trenni ka shake ja siis tunni pärast hea sööma kord peale??? ajab ka ju asja ära või ei?üks küsimus veel kohe et kui on dieedi periood peale massiperioodi, siis kas on mõistlik peale trenni võtta mingit massilisajat sest seal ju süsikad ja valgud nagu olemas aga lihtsalt valku vähem ja süsivesikuid kole palju??? või peaks siis lihtsalt mingi valgu jooma ja nt banaani peale ja oleks vägev küll?
massilisaja suht suvaline sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , nagu reklaamivendade väljamõeldud , sisu on aga NULL , jep vabalt võid võtta sest see ju täpselt sama nagu sa kirjeldaishommiku on hea shake juua sest
1) ärgates on vaja kiiret vadakuvalku, et katabolismisti taastuda
2) enne trenni on vaja vadakust BCCA ja GLUTAMIIN
AGA sa pead süsivesikuid ka sööma ning rasvu, ega sa mingit naftat või liiva suust sisse ei pea ajama et hommiku isu pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , soovitan üle saada ,hormoonid möllavad vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis sa arvad et mul on alati kohupiima ja kanafilee isu ve – vaevalt ,PEAB SÖÖÖÖMAAA
-
AutorPostitused