Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Membervorm on tähtis, jõud on kõrvalmõju
Amarillo
Membersul on ainult 4* sry:D tugevamat söögikorda, imo võiksid peale trenni saada rohkem süsivesikuid, vahepala ajal võiksid ikka valku ja rasva ka saada, nt peotäis pähkleid+sink+mingi tugevam süsivesik
Amarillo
Memberno võiksid ise ka aru saada mida sa sisse sööd, see toode pole tavaline kreatiin, siin on teised komponendid ka sees, see on korralik kompott eelkõige enne trenni.
on raske aru saada?
Directions:
Workout days – for adults, mix one(1) scoop(48 g)with 6 – 8 fluid ounces of cold water or juice and consume before your workout. Individuals weighing more than 125 lbs should consume another scoop immediately after your workout.
Non – Workout Days – Take one(1) scoop with breakfast.
EHK 1 kulp enne trenni, treeningvabal päevad 1 kulp hommikusöögiga.
aga ei soovitaks kindlasti sulle seda, peaksid ennem ise ka aru saama mida sisse sööd, kui ikkagi võtad siis võta AINULT enne trenni, pole vaja ahneks minna.
august 31, 2009 at 9:51 e.l. in reply to: Tule Reval – Spordi kulturismi – ja fitnessi noorterühma trenni! #216496Amarillo
Memberkellaaegadega on veits kehvasti, jõuaks kohale healjuhul 4-5
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Member1.5h enne trenni võiksid saada nii vadakut kui kaseiini, söö aeglaseid süsivesikuid ( nt putru) + lisaks üks puuvili, või paar spl mett, mitte rohkem kiireid
Amarillo
Membermai tea, ma olin 2 nädalat järjest ilma kreemita rannas , läksin pruuniks ja sünnimärgid ei suurenenud:D
Amarillo
MemberProfessionaalide kava järgi treenides oled peagi ületreeningus, raskused langevad ja hiljem jebi, kuidas esialgset vormi tagasi saada.keha shokeerimine tuleb kasuks, ega ei peagi kuid seda kava tegema, paar nädalat
Amarillo
MemberVaata ,et sa seda teist kava – anaboolikute oma ka jälgima hakkad ,siis on sul isegi võimalus ,et ellu jääd.ma võtan kreatiini anabolicu asemel:D kompromiss missugune
Member22 harjutust + 30min kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , see mingi 3-4h wtf = surm
Membersuured suured tänud !!!
ma katsetan kava ära, eks siis näis mis minust järgi jääb
Membereks ma näen siis vaeva jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga avaldage arvamust kava kohta, kas saabub surm kui seda jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?august 29, 2009 at 9:07 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #216193Amarillo
Memberväga tubli saavutus, 100 kg tuleb ilusti ära, inspireeriv!
Amarillo
Membermahlad koosnevad veest ja suhkrust, natuke kontsentraati lisaks.neid öko mahlu ei jõua osta kus suhkru osa on miinimumi viidud. selliste mahlade liitrihind algas 30 eegust.
mahlad on nagu limonaad, colad, fantad jne
ära nüüd üle ka pinguta, 1 L apelsini mahla saad ilusti 14 eegiga kätte ja kindlasti pole suhkruga mahl samaväärne limonaadiga
Amarillo
Membermis põhjusel sa neid aineid trenni ajaks soovid?glutamiin ja bcca on elementaarne lisand enne ja peale trenni vältimaks katabolismi ja lihasväsimust
Amarillo
MemberMa mõtlen et oma valgusheigi võiksid juua tund aega enne, ergutavad lisandid jah 30 min enne, kui on võimalus. Lihtsalt et miks süüa tavatoitu ja siis tunni pärast veel lisandist valku juurde. Olgu siis kas tavatoit selleks ettenähtud ajal või sheik selle asendamiseks.Mõni erguti mõjub jah tühja kõhuga paremini, aga ega mina selle pärast enne trenni söömata jäta end. Vb see on minu kiiks, aga üritan süüa ikkagi iga 3 tunni tagant, s.t. et kui söön tund enne trenni, siis hea oleks järgmiseks kui järgmiseks toidukorraks on trenn lõpetatud. Mitte, et söön mingi paar tundi enne trenni, siis lähen treenin paar tundi ja lõpuks on trennieelse ja -järgse toidukorra vahe venind ei tea kui suureks.
valgulisandit tahan ainult bcca ja glutamiini pärast:D ega seda lisavalku polegi vaja, kas see bcca ja glutamiin ikka mõjuvad trennis, kui 1.5h enne trenni võtta?
-
AutorPostitused