Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Membersupper!ok!aga munavalge ei tohiks ju kuidagi suures koguses halvasti mõjuda jumunavalge on inimorganismile kõige ideaalseim valguvorm, kõik aminohapped olemas + omastatavus parim , paremat valguallikat tavatoidust ei leia
Amarillo
Memberjapsid üldse vanima vanusega rahvus, mingi 80 aastased näevad 40 välja, aga kurat oled 74 ja ikka jännata korraliku toitumise ja treeninguga, ma ei näe küll ühtegi inspiratsiooniallikat, aga respect et viitsib jamada enne surma
Amarillo
Member125 eeki päev, aga arvesta maha oma burgeri ja limonaadi,koolitoidu arve, nii et suht sama
Amarillo
Memberendal on sama värk, et tahaks kaalust alla saada
olen poiss 14a ja kaalun 73 , pikk 161.5 , umbkaudu peaks olema normaalne kaal midagi 61.5 minu pikkuse kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , minu nädal näeb välja selline
Esmaspäev: Trenn ( Jalgpall)
Teisipäev: Trenn ( Võrkpall)
Kolmapäev : Trenn (Võrkpall)
Neljapäev : Trenn (Jalgpall)
Reede : Trenn (Võrkpall)
Laupäev: kuidas kunagi puhkepäev või ujumas/jõusaal/jooksmine
Pühapäev: puhkepäev
Toitumisest nii palju , et
7.00 Hommikul põhilistel tass kohvi , 1 viil mustaleiba või 2,( olen lugenud, et muna on ka hommikul hea süüa, aga tõusen liiga hilja ja ei jõua muna keeta, aga seda saab parandada
10.45 – Koolitoit
13:00 – 15:00 – koolist koju jõudes söön , suppi, kartulit , mida tehtud on
19.00 – Peale trenni ka sooja toitu.
20.00 või hiljem jogurtit , puuvilju , köögivilju
Vahepeal jäävad ka trennid ära. Sooviks siis kõik võimalikku infot mida ma valesti teen jms. Trennid tavaliselt kella 17:00 paiku
Tänan!
toitumine suht 0 , kasuta otsingut palju selliseid teemasi
Amarillo
Member825
Amarillo
Memberei taha avada
Amarillo
Memberwow 13.90 = UNREAL
Amarillo
Member17 aastane on sama hea mis täiskavanu, soovitan vastu hakata vanematele
september 22, 2009 at 5:31 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 22 septembril on Extreme s/l tank GASP ilt #221234Amarillo
Member825
Amarillo
MemberKui palju sinul lihaseid on ja kui palju teemaalgatajal?Püsime ikka teemas, eks.
ja munadega on teisiti?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ennem näen kalmust 10 tervet muna õgimas, kui jõusaali alustajalAmarillo
MemberMilleks hommikul see 1 spl oliiviõli hea on?Munakollased, kus on letsitiin ja vitamiinid, soovitad ära visata?
Vee joomise soovitus ei ole ka õige.
Kaks tundi enne magama minemist süüa liha ei ole ka kõige targem tegu.
no aga palun, söö 10 muna päevas, kõht kinni ning vaevalt üksi tervisespetsialist 10 tervet muna soovitab süüa, ikkagi hunnik kolesterooli, missest et see väide on ümber lükatud, aga ikkagi, oliiviõli tasakaalustab taimsete ja loomsete rasvade tasakaalu, kust sa seda liha välja loed, õige peovend läheb 12+ magama, nii et palju rohkem on vahe, no mis see õige vee soovitus siis on??
Amarillo
Memberlisa parem beta-alanine ja HMB oma staci saad paremad tulemused ja riskivabalt.
Amarillo
Membermis muid lisandeid võtad?
Amarillo
MemberUuhh…päris karm.Ma eeldan, et munad on keedetult ja köögiviljad hautatult?
Vaatan, et enamik toidukordi ilma joogita? Ma suht hull piimajoodik muidu…kas piima või mingi mahla toidukordade kõrvale joomine ei sobi?
Lahja maitsestamata kohupiim ei lähe ka päris kuivalt mitte alla ma kardan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siiani on vähemalt klaasike piima suureks abimeheks olnud.no võib ikka, ma vahest lasen ka kilo piima/keefiri järjest alla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberkõige kergem on teha lühike treening,vältida stressi, lisadest nt: cissus,Atsetüül-L-karnitiin (ALC), Oxi-fend Plus® (patenteeritud segu Uus-Meramaalt), 7-Keto, magneesiumtsitraat, L-Teaniin (L-Theonin).
aga vanust on ikka? enne 21 pole mõttet kasutada testosterooni tooteid, igasuguseid blokaatoreid ja hormoone, see rikub inimkeha keemia ära ja võivad olla pöördumatud tagajärjed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused