Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Membermul oli aasta tagasi 90+ löögisagedus pikemat aega, mis oli tingitud mädnanenud mandlitest, aga praeguseks on pulls äärmiselt madal, magades 40-50 kant max, imo liiga madal, mul käed surevad iga öö välja
Amarillo
MemberMa olen järelikult vastupidavuslikult treenitud.või südamehaige
Amarillo
Membersama teema on olemas, otsi, aga dieeddi ajal pole kõige parem seedimisele, pigem massiks
Amarillo
Memberkui jätad treeningu ka maha, siis suht loogiline
Amarillo
Memberok,aga too näide,tänan.see oli irooniaga, tuleks vältida stimulante ja kofeiini enne trenni…
Amarillo
Memberkindlasti rohkem lisandeid katsetada, siis saab südame korda
Amarillo
Memberno-explodis on sees huvitav lisand, mida kasutati vietnami sõjas, et mehed ikka 24/7 üleval püsiksid
Amarillo
Memberhaha, niimodi jääd väiksemaks:P , lisa toidukordi ja koguseid
Amarillo
Membermul eluaegne soodustus 25% kõikidest fitness.ee toodetest, kuid ikkagi lõviosa olen ostnud mujalt, sest kallis ikkagi:P
oktoober 1, 2009 at 9:56 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 1 oktoobril on Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #223276Amarillo
Member950
Amarillo
Membersuht tavaline, imo enamus tippe kasutavad keelatud aineid, sest tase on ülikõrgeks viidud, kus enam tavaliste inimpiiridega pole enam midagi teha, mitte kõik muidugi
Amarillo
Memberkui kulturist pole et võistlusteks vaja trimmi siis võiks ju aasta läbi massiperiood olla,mis sellest arvate?kui rasvapall on hea olla, lase käia
Amarillo
MemberAnator P70-nel on super hea maitse minu arustvõtad sihukest keemiat ja endal teadmised 0 ?
Amarillo
MemberOlen kasutanud umbes kolm kuud. Toimib ja uskumatu aga maitsega harjub lõpuks ära.Küsimus selles et kas AC-C kasutamises peaks ka mingid pausid pidama
ei näe küll põhjust miks peaks pausi tegema, kui raha on siis lase käia
Amarillo
Memberimo, õllearmastajate sitt vabandus et 1-2 õlle päevas norm, kalmus on eeskujuks teistele et “võib” ja “kasulik”…
AutorPostitused