Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberno mingi 3-4 ajal ajas kusehäda üles.Aga no ma teen kuu pausi ja siis uued analüüsid, kui on langenud siis tahaks ikkagi edasi tarbida, kuid ei teagi nüüd kumb ohtlikum kas kreatiin või proteiin.
3-4 korras või kellaaeg?
Amarillo
Memberno mingi 3-4 ajal ajas kusehäda üles.Aga no ma teen kuu pausi ja siis uued analüüsid, kui on langenud siis tahaks ikkagi edasi tarbida, kuid ei teagi nüüd kumb ohtlikum kas kreatiin või proteiin.
kui tarbid rohkem vedelikku miks siis ei peaks ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? , ma käin ka vahel öösel wc , aga vaevalt et nüüd neerud 0, kindlasti kreatiin on neerudele ohtlikumAmarillo
Membertäiesti tavaline, ega paljudel kulturistihakatistel sama probleem, maks,neerud jne ######.. siiis jääbki kahjuks pooleli, ma ei mõtle seda välja vaid on palju tuttavaid ja treenereid kes seda kinnitavad, üks isegi jäi kreatiinist impoks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ei soovita üle tarbida , enne lisandite tarbimist spordiarsti juures analüüsid teha, ega seda niisama HOIATUSSE ei panda , mõistus pole oma teha ,vaid ärimeeste, kes mürki kaela määrivad…btw mismõttes öösel wc? kui tihti siis?
Amarillo
Memberkelle üle siis veel naerda kui mitte lollide? Mendeljejevis polnud küll midagi naljakat ja Newtonis:D
Amarillo
Memberõige moderaator ongi karm ja õiglane, pole vaja foorumist risustada rämpspostitustega ,kui on küsitud nõu spetsialistidelt ja suuremate kogemustega inimestelt.
modedest eriti ei tea, alessandro kõige aktiivsem
Amarillo
MemberAga äkki keegi saadaks mulle selle 3×3 jätan jala välja ja teen natukene kergemalt äkki see oleks parem kava see praegune kava mis on sellel on puudjääke niipalju kui ma aru olen saand.milleks sulle 3×3 kava? tahad tõstjaks saada või vormis püsida, ennem mainisid et oled ülekaaluline , vanust ja kogemusi peab ka olema selliste kavade puhul, muidu lõpetad haiglas
Amarillo
Memberkõik jällegi oleneb inimesest, kuidas kellegile mõjub , ma olen jõudu ja suurust biitsale juurde saanud nii lühikeste kui ka pikkade seeriatega, enamasti olen teinud biitsale baasharjutust ” kangiga biits” püramiidi 12 kuni 1-2 korduseni ja tulemused on olnud head, kuid teisi harjutusi ikka pikemad kordused.
soovitan proovida, mis mulle on mõjunud
biits kangiga püramiid 5-6 seeriat
hantlitega vaheldumisi kaldpingil 3×12
topeltbiits trossidega või EZ kangiga konsentreeritult 3×10-12
Amarillo
Memberharjumise asi nende maitsetega , praegu võin suht kõike süüa-juua
Amarillo
MemberKus tead äkki vend elab sellist seksuaalelu et sa ei kujuta ette ka
eino see ei määra rolli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , pigem see et vanemas eas testosteroonitase väheneb ja veresooned lupjuvad 
Amarillo
MemberNo jõutõstjate 3×3 kavas on ju 3x nädalas jõutõmmet,kükki ja surumist.ja aga treening kestab 30min ja pealegi peab paar aastat ellnevalt treenima, et ei tekiks vigastusi ja ületreeningut
Amarillo
MemberEi ole siin poes neid kapsiltena näinud ja ostsin ka pulbri.Ja maitse on tõesti jube…
Küsiks veel kas peale vee ei tohi seda kindlasti millegi muuga võtta??
miks sa arvat et millegi muuga ei või? lihtsalt vahetult enne trenni pole vaja süsivesikuid
Amarillo
MemberOlen ülekaaluline aga seksuaallaadi häireid küll ei ole.sa ju 15-16 ka, irw, ikka vanemaid inimesi mõeldud
Amarillo
Memberjõutõmme 2x nädalas ja selg veel + teisigi asju 2x, ja veel nooruk… treenid ennast üle või vigastad ennast, ei soovita
Amarillo
Memberoleneb tõesti, kui reedeti magan 3h, siis laupäeval 12h, pühapäev täitsa hea olla:P
oktoober 10, 2009 at 4:59 p.l. in reply to: Oleks vaja massi, taastusvahendit, kuid ei tea millist. #226088Amarillo
Membermis kuradi mürki te soovitate algajale, toppige endale oma nitrixeid sisse, tegu täiesti algajaga ikka, valk+süsivesik peale jõusaali , piisab
AutorPostitused