Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberaga on seda vajalik ravida? mul see vist on, las suriseb pealegi ? mul juba sureb terve käsi ära, see seletaks äkki ka mu nõrka haaret ? mis juhtub kui ei ravi?
Amarillo
Membermul sama probleem, juba aastaid, et käed surevad öösiti ära, jään käe peale magama vms, aga kui käed sirgelt on siis ei ole
Amarillo
Membertavaline
oktoober 28, 2009 at 2:22 p.l. in reply to: Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding #230883Amarillo
Memberkrt, ainuke naine kellel oli naise nägu peas, kui oli veel mägine
Amarillo
Membertunnen puudust ON Opti-Men vitamiinidest, IMO parima hinna ja kvaliteedi suhtega üldse, animal pakist 2x odavamad , aga koostis suht sama
Amarillo
Membertäitsa asjakohane ju? pakun et silma hakkas 3 muna nädalas, tavai nimese jaoks ong isee normaalne, eriti vanema, nahhui tõestage ära et 10 muna päevas on normaalne ??? ainult tühipaljas jutt
oktoober 22, 2009 at 12:10 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 22 oktoobril N1-T Universalilt #229588Amarillo
Member800
Amarillo
Memberkindlasti rasvata
Amarillo
Memberno see tavaline lisand pumba toodetes, enamikes see juba sees.
Amarillo
MemberNt. Tippsprinter Maurice Greene laksis 3x päevas proteiini jooki. Ja vat kus lippas, ei olnud tal neeruhädasid ega miskit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja aga algaja Keldi Vallo tarbis üle ja jäi neerudest ilma
Amarillo
Membermõttetult suur maht tõesti ja miks 4×8??? 4×8-12 oleks parem baasharjutustele, sest sa ei anna endast maksimumi kui teed 4×8
Amarillo
Memberirw, milleks on vaja nii palju keemiat sisse süüa ja seda 4x päevas, mõttetu keemia koormab neere? aga kvaliteedi suhtes peaks ikkagi parem olema, kuid “keemialihast” pole vaja kellegil.Aga vadakut siis hommiku,peale trenni,kaseiini õhtuti.BCCA on igas valgulisandid sees, oleneb kui palju, pole vaja juurde.
Amarillo
Memberjuba tarbid kreatiini, kuid toitumisest ei tea midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , hakka sööma siis kasvad.Amarillo
Memberma olen täna 12+ küsel käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kindlalt neerud 0
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Membereks ta jah ikka kreatiinist oli, vaevalt et proteiinipulber nüüd neere niiväga mõjutab, olen kasutanud ka CEE , aga ma ei märgand mingit muutust 100g sõin ära, nothing, aga vb ma juba allready putkas omadega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused