Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Membernäiteid tuleks tuua ikka maailma tasemel teadlastelt, igaüks võib külariigis jahu suust välja ajada, aga põhimõte on õige, kui uskuda saab
Amarillo
Memberfaaking keemikud , mis eeskuju see annab kui iga 2 tipp teeb aineid, koolitab ainult samasugusteks, häbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mida sa ronid lavale kui tead et aineid täis oled`? treeni vaikselt keemiaga nagu oskar ja siis roni paari aasta pärast lavale kui puhas poiss:)Amarillo
Membermiks peaks keegi oma tootele peale kirjutama, et see teatud aja jooksul niiskuses muutub kõlbmatuks – mitte keegi, kes tahab oma toodet müüa.paljud asjad on mürgid meie organismile, ega see ei tähenda et kohe midagi juhtub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kõik oleneb kogusestAmarillo
Member,
Amarillo
Memberaile, tore et sa oled maailma parandaja, aga tekib küsimus milleks meile noorus on antud?
et pidu panna,elust rõõmu tunda,hullud seiklused jne… muidugi saab ka ilma alkoholista, kuid see teise asi üldse ja pealegi ma mõtlen joomist ainult pidudel, mitte niisama sõpradega filmiõhtul pumbaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kellel tekib alkoholism on oma viga, liiga nõrk iseloom, mul on eelsoodumusega pärilik alkoholism, kuid ma joon täpselt siis kui heaks arvan, keegi mõjutada ei saa ja mõõdukates kogustes.
ja eelnevas postituses mõtlesin inimeste vormile, kes tahab paksuks minaa palun jooge-sööge enne ja peale joomist ,mul kellad, aga kes vähegi hoolib oma vormist siis ei soovita midagi enne ja peale joomist, ainult kuii jõuab öösel 5 koju siis võib, muiud liha juba põleb
Amarillo
MemberMis see vesi teeb talle? Mul endalgi kreatiin veidi niiske võitu, tahaks teada kas ta kõlbab/toimib veel või mitte.veega kokkupuutel muutub kreatiniiniks ,mis on mürk
Amarillo
MemberKui se kreatiin põhja vajub kas siis loksutamine teda uuesti segamini ei aja?üks küsimus veel..mul on üks lahtine kreatiinipurk ja se on niiskuse tükki läiund. mis sellega peale hakata? see pole eriuti teemakohane aga.
ei soovita enam, mürgiks ära läinud, kreatiniiniks
Amarillo
Memberjoomise mõte on ikka täis jääda, milleks peaks enne seda veel sööma ?? palju parem tühja kõhuga hakkab paremini pähe, väiksemad alkoholi kogused…
Amarillo
Member800
Amarillo
Memberlükka stimulante alla kofeiini,tauriini,hordiini ja teisi egutavaid ekstrakte + mingi NO+creatiin lisand , aitab kindlasti, aga jah kas on selle hankimine 1x seda väärt…
november 24, 2009 at 2:49 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 24 novembril Fit Kombo FitShop ilt #236731Amarillo
Member1250
Amarillo
Membermul teevad need olemise kahtlaseks, nagu kerge palavik ja peavalju vms, aga poh see.
ei usu et eriti teevad uimaseks, pigem vastupidi, peale trenni võetakse et orgamisn on kõik mineraalid trenni jooksul välja higistanud ja siis peale trenni oleks neid jälle vaja.
november 24, 2009 at 11:17 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 24 novembril Fit Kombo FitShop ilt #236686Amarillo
Member1200
november 23, 2009 at 7:02 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 23 novembril Beta-Alanine Fast ilt #236499Amarillo
Member800
november 23, 2009 at 7:00 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 23 novembril Beta-Alanine Fast ilt #236496Amarillo
Member656681
-
AutorPostitused