Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberliiga palju süsivesikuid, kartul jäta heaga välja, selle asemel köögiviljad, hommiku lisa midagi rasvast ja valgurikast juurde (mingi kala,avodaado,pähklid), peale trenni nüüd küll 2 banaani vaja pole, pigem jäta see 1 õun + midagi valgu ja rasvarikast
Amarillo
Membertoitumisega reguleerid keharasva, treening on teisejärguline . Ega tervislik toitumine sind ei aita, võid õige toitumine , pane oma ühe päeva näidismenüü üles
Amarillo
Memberja
Amarillo
Memberloe artikkleid totiumise ja treeningu kohta siitsamast foorumist ja WHOLAAA
Amarillo
MemberBro-intelligence ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ehk oskad nimetada eestist ja mujalt tegijaid kulturiste, kes rasvast peale trenni söövad?
Amarillo
MemberTegelikult on see individuaalne ja lõviosa sellelaadseid juhte saab kirjutada koffeiini kraesse.No-Xplodes peaks olema 100mg per annus, mis pole väga palju, aga mitte ka vähe. Kuna mina muidu kohvitaja pole, siis on üsna selgelt tunda, kuidas mõjuma hakkab peale joomist.
Painavat kõhulahtisust pole, aga eks ta vähe ebaselgemaks võib võtta mõneks hetkeks või mitte kohvifanaatikutel tugevamalt siis. Minul midagi oluliselt normist erinevat ta esile ei kutsu.
200g per annuk, ja enne trenni ma võtan 1,5-2 = 300-400mg
Amarillo
MemberNo hoopis parem on tunne, kui läbitud on näiteks tore intervalltreening:4km soojaks + 6 x 1km MAX (puhkus intervall 1km lõikude vahel 1 minut) + 2km jahutust.
Jalad surisevad, kopsudest käib õhk mühinal läbi ja väga hea on olla. Muidugi olles 5-6 intervallil on küll veremaitse suus, aga selline tunnine mõnus treening on OLULISELT arendavam kui ühtlane tiksumine. Proovige järgi. Lõike võib kenasti lühendada, aga puhkeintervall võiuks ca. 2x väiksem olla kui tööintervall.
tõesti õhusam, aga kui sooja on 30 kraadi ja veel päikse käes…. oehhh , ma eile sörkisin 20km, vaevalt et oleks jõudnud mingeid sprinte teha…
Amarillo
Memberküsimus selline:lugesin, et kreatiini peab võtma kuurides, muidu võib juhtuda nii, et su keha lakkab ise kreatiini tootmast ja oledki eluaeg nö kreatiinisõltlane.
ma võtsin seda 4-5 nädalat, küll mitte eriti järjepidevalt. Nüüd olen paar-kolm nädalat pausi pidanud. Tahaks hakata võtma, aga ei tea, kas tasub? Või äkki ei pea see jutt paika, et peab pausi tegema? Andke nõu palun.
S
võta 4g treeningvabadel päevadel, treeningpäevadel 4g enne trenni ja 4g peale trenni , nii 5-8 kuud ja kuuline paus – LIHTNE JA LOOGILINE, pole vaja mingit kuuritamist ja see loll jutt keha kreatiini tootmise kohta, pigem see steroididega, keha kreatiinitootmine taastub peale kreatiini manustamise lõppu
Amarillo
Memberpaar päeva jood ja sööd, siis asi korras
Amarillo
Memberkahjuks juba lähen juurat õppima, muidu väike tants paha ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberrand+pidu+trenn nii ta vaikselt läheb…
Amarillo
MemberVabandan et sellised küsimused aga olen kuulnud igasugu jutte et jõusaalime mehed ei pruugi tulevikus lapsi saada??? ja kuidas nende juuste kasvuga on? sõbraga käin koos tema juba 5 aastat käinud ja eest juuksed läinud tean veel mõnda jõuksimeest kel juukseid pole millest se tuleb ?lol, lapsi ei saa nad selle pärat ,et steroididest impoks tarbinud ennat, kuda sa siis veel lapsi teed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? + sperma kvaliteet langeb või isegi viljatuksJuuksed langevad kõrge testosterooni pärast, mis ei pruugi üleüldse olla seotud jõusaaliga, sest osadel inimestel ongi kõrgem testosteroonitae kui tesitel, kuigi raskutstega treenimine tõstab testo taset…
Amarillo
MemberKas on olnud ka allpooltoodud kõrvaltoimeid?Some specific commercial products containing Cissus quadrangularis seem to be safe when used appropriately in adults short-term (for up to 6-8 weeks).These products can cause side effects such as headache, intestinal gas, dry mouth, diarrhea, and insomnia. But there is not enough information to know how often these side effects might occur.
Since there is not much information about the use of Cissus quadrangularis in people, long-term safety is not known.
Special Precautions & Warnings:
Pregnancy and breast-feeding: Not enough is known about the use of Cissus quadrangularis during pregnancy and breast-feeding. Stay on the safe side and avoid use.
…ja doseerimise kohta:
The appropriate dose of Cissus quadrangularis depends on several factors such as the user’s age, health, and several other conditions. At this time there is not enough scientific information to determine an appropriate range of doses for Cissus quadrangularis. Keep in mind that natural products are not always necessarily safe and dosages can be important. Be sure to follow relevant directions on product labels and consult your pharmacist or physician or other healthcare professional before using.
vaevalt et on, need ikka äärmuslikel inimestel ma arvan mingi 5-10% healjuhul esineb, aga need nii casual sümptomid, et päris palju asjad võivad neid põhjustada nt kapsas gaase, pohmakas peavalu, kohvi peavalu ja unetust, kuiva kurku jne…
Amarillo
MemberMa töötan veel effektiivsema kohulihaste kava kallal kui 8min abs, peagi saab valmis 7min abs
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lvl 2 on ikka päris jõhker, praegu teen seda
Amarillo
Memberyoutube pane “8min abs”, seal hea programm
-
AutorPostitused