Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Membervarustus = 0
kuu = 300
lisandid = 1000
söök = 2000-3000?
Amarillo
MemberEndal oli alles probleem septembri alguses, kuna sõbrer hakkas tüli norima ühe meist tunduvalt vanema vennaga, mingi 5-6a vanem kui meie. Ma siis otsustasin vahele minna et ei ole vaja lambist torkida, siis peaks sellele ruselemisele lõpu panema. Ajasin vennad laiali ja kohe kargas see sama(võõras) vend mulle näkku et mida mina ohin. Üritas mind küll lüüa aga väga ebaõnnestunult, kuna läksin endast välja ja andsin talle päris korralikult kolakat. Ja asi lõppes sellega et pärast istusin platel eeluurimise all 14 tundi , jäin süüdi, sain kriminaalasja ja maksin trahvi + 50 tundi ÜKT. Päästis mind see et olen alaealine ja varem karistamata. Täisealisena oleks kindlasti tingimisi saanud. Ilmselt ka karistus oli nii karm, kuna andsin suht julmalt talle, sest ta ajas mu endast nii välja, kuna läksin kui teda päästma, et oma sõber ära viia, aga kutt arvas sellepeale et ma tulin ka tüli norima. Ja nii tuligi tal haiglasse oma nägu tohterdama minna.Loo moraal – ei ole mõtet kohe rusikaid käiku lasta aga kui ikka sinu ees vehkima hakatase siis tuleb ka neid kasutada. Pähe saab ju alati see kes “ära tegi”.
väga haige tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , väga õpetilikAmarillo
Memberpäris hea informatiivne lehekülg ja saab abi ka vanadelt steroidi kaladelt, peaasi et propageerimist ei soodusta, muidu (y)
detsember 7, 2009 at 12:51 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 7 detsembril Protein NO1 Tai Kane lt #240400Amarillo
Memberkunagi oli 300 poes khmmm, pakun 1000 fit
Amarillo
Member
Amarillo
Memberterstosterooni boostereid küll alla 25a vaja pole, kui tahad oma hormoonid sassi ajada ja kehakeemia, organism on veel arengus ja ei tohi hormoonide tööd rikkuda, liigne testosteroon läheb östrogeeniks ja saad omale kenad tissid + akne
Amarillo
Memberkükk 170+
tõmme 200+
rinnalt 120+
19a , 90kg, 185 pikk
Amarillo
Memberelust tuleb rõõmu ka tunda, 50:50 pidu+trenn , kõvasti alla keskmise ikkagi kokku
Amarillo
Membersoovin kiiret paranemist ja et kõik lõpuks hästi lõpeks!
detsember 3, 2009 at 12:32 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 3 detsembril True Mass BSN ilt #239280Amarillo
Member1350
Amarillo
Member1000
Amarillo
Memberkeemia all ei mõeldagi alati steroide, vaid seda pulbrit ise, mis on tõsi, see on keemia…
no need steroidivennad teevadki “tava” toidulisandite maine alla, manustavad toidulisandeid koos dopinguga, siis ajavad toidulisandite süüks… alustada tuleb metaanivendade mahategemisest
Amarillo
Memberma teen nii et, mida lühemad kordused, seda suuremad pausid
Amarillo
MemberResearch has found a correlation between light consumption of alcohol, one to two alcoholic beverages per day,[5] and reduced risk of heart disease as well as other health benefits,[6][7][8][9] including reduction in all-cause mortality.[5] However, some recent studies found that moderate consumption of alcohol did not decrease heart disease and that the positive effects may be due to methodological flaws in research studieswikipediat on piisavalt maailma tasemel ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberväga inetu on veel see, et kõik toetavad ja elavad sulle kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , nagu wtf ???? TUBLI ARGO, järgmine aasta uuesti, me armastame sind !!!!, sama ka kalmuse kohta, ei midagi isiklikku, aga rõve on vaadata, et keemia vendadele kaasa elatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtke mõistus pähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas me võitleme keemia vastu, või kiideme takka? ma küll aru ei saa
AutorPostitused