Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberkõike peale munade
Amarillo
Memberwhey gold, HMB,beta-alaniin,kreatiin,kalaõli,süsivesikud
Amarillo
Memberoled eit või taat? naise kohta norm massikogumiseks, aga kui tõesti tahad juurde võtta siis söö ikka 1000kcal vähemalt rohkem
Amarillo
Membertarbi toitumisalaseid artikleid siitsamast lehelt
Amarillo
MemberKuidas saab olla alaealisel õllekõht ?
pigem see väljend, et on kõhuke ette tekkinud:D , aga noh eks keskmine eesti mees alustab regulaarse joomisega 14 vms, nii kurb kui see ka poleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberkohvi mulle enam ei mõju eriti, joon 8 tassi päevas, aga suht tavaline olla, joon maitse pärast ja noh sain uue masina, miks mitte siis küheldada capuucinosi sisse

Amarillo
Memberäkki on mingeid ergutavaid ravimtaimi millest saab “võlujooki” teha
no seda ma tahangi teada, kas on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis hea reivida ja vorm maks ikka:dAmarillo
MemberNeil pumpadel on mõju ju miski tund aega ainult aga pidu ju teatavasti kestab kordades pikemalt …mingit tujutõstvat ainet tarbides tuleb tavaliselt ka langusmoment ja seda peo ajal küll ei tahaks, peale pannes ka enam nii heaks ei tõmba ju
noh oleneb inimesest, need peaksid ikka mingi 5-6h ikka vastu pidama, peab ise ära proovima ekssiis näis…
Amarillo
Memberma katsetan tühja kõhuga BSN nox-i, sõbra peal mõjus küll, ütles nagu oleks amfetamiini pauk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , see tüüp varastas ka mu kapist nox-i kui mul oli seda,endal oli süda ka haige… hull 
Amarillo
MemberNo kui energiajoogid ei mõju, siis mõni räigem trennipump äkki ja kui ikka abi ei ole siis amfetamiini ja testo süstid
:
Muidugi ma ise läheks peole ikka hea tujuga kohe algusest peale ja kas alkost/naistest/muusikast siis ei piisa, et oleks hea olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alko alko alko see hävitab mind elusalt ja invaliidistab hommikuti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vorm läheb nii käest 
Amarillo
MemberKas sa ei arva, et see natuke imelik küsimus nüüd ?
see päris tõsine mure
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberarvamust kava kohta võib ikka ju küsida
, aga jah kas pidi seda nüüd kõigiga jagama…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberliiga vähe valke ja rasve, eriti häid, hommikusöögiks võta 4 muna juurde , ja mida sa teed selle 10kg???? 4kg sellestvesi 5kg rasv ja 1kg heal juhul liha, pakspoiss on iluspoissss
Amarillo
Memberma arvan et ei tohiks unustada seda, et mõned inimesed on lihtsalt andekamad ja geneetiliselt soositud.ise arvan, et palju valku ei olegi mõtet tarbida, rohkem oleks kasu süsivesikutest
muidugi ise, kes ma kaalun 85kg, arvan et oleks vajalik päevas vähemalt 100g valku saada
muide, kas valgu tarbimine võib mõjutada jõudu ja selle arendamist ?
ei, valgud on lihtsalt energia allikas, jõu ja lihaskasvuga pole midagi pistmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberoleneb vanusest, kaal ei mängi mingit rolli, vahet sellel kas ma kaalun 200kg ja 120kg on rasva või 70kg ja 10kg rasva, ega fucking rasvaga ei suru midagi, pikkus võib ka ennast põlema panna.. IMO
kui 15-16 oled siis päris norm jep..
kunagi kaalusin 92 ja surusin mingi 100? võtsin rasva vähemaks ja 85 kilosena surusin 120 , nii et jep kaal on petlik…
-
AutorPostitused