Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberma söön kõvasti üle 200g valku päevas….on see väga hull ?palju kaalud? rusikareegel et valgud ei tohi ületada 30% päevasest toidust, see ei kehti kulturistidele….
Amarillo
MemberMina olen omast käest tundnud, kuidas valgupulber mõjub halvasti maksale. Jätsin võtmise järgi, asi paranes. Kui toitumine pole korras, ei aita ka valgupulber. Kui on korras, pole teist vajagi. Muidugi pole ma suur trennispets ega võistlussportlane, pigem trennihuviline tavainimene. Tulemused peale seda, kui valgu ära jätsin, ei halvenenud kohe mitte – ehk isegi vastupidi. Seda enam, et “puhtad” lihased on minu arvates ka “parema hinna ja kvaliteedi suhtega” ning vastupidavamad.Räägin enda kogemusest, seda ka küsiti.
Eks igaüks otsustab, kas ja kuidas oma tervisega riskida.
Kuidas sa tunned et maksale mõjub proteiin halvasti? käisid spordiarstijuures ja tehti analüüs?
Lisaküsimus : Kuidas annavad neerud tunda, kui liialt palju valke saab,kui üldse kunagi peaks tunda andma?
Amarillo
MemberMüts maha mehe ees kes nii suudab distsiplineerida ennast.1. tee piisavalt trenni
2. nati aeroobset…. südamele… ja kõik on ideaalne
üllatavalt positiive vastus, disipliiniga probleeme pole, aga just õgimine, tahaks teda kas negatiivseid effekte ka on (va kõhutuul,väiksed korinad/valud/sumbumne tunne). Kardan et söön liiga palju.Treeningu koha pealt teen originaal 5×5 süsteemi 3x nädalas.trenni teinud üle kahe aasta, nii et kava peaks kohane olema staaziga.
Aeroobset siis 3x10min (soojendus) 3x20min (peale trenni) = 1.5h aeroobset (ratas,sõudmine) nädalas.
küsimust otse polegi aga jah äkki oskad mõne probleemi tuua mis võiks õgimise negatiivseks küljeks olla vms. TÄNUD
Amarillo
MemberMina katsetasin samasugust õgimist 2 aastat tagasi. Ei kahetse. 7 kuuga kasvas kaal 13kg. Ei täheldanud küll midagi negatiivset(va. kõhutuuled
) Muidugi ei õginud ma selle 7 kuu jooksul iga päev, sest mingi aeg lihtsalt enam ei jõudnud, aga siis puhkasin pisut ja lasin edasi.no seda üritan minagi,teostan no tore kuulda et “natuke” kaalu said:D
Amarillo
Memberno krt igas korralikus massikogumis artiklis on “söö ainult söö” , “põhiline : SÖÖ NAGU SIGA”,eriti noortele – kus on inimese ja looma piir, et maksimum lihaskasv oleks ja tervist ära ei riku. ÄKKI KEEGI ANNAKS MINGI LINGI VMS KUST SAAKS LUGEDA TERVISLIKU LIIGSÖÖMISE VÄRKE
tänud;)
Amarillo
Membermul juba üle 4 aasta krooniline nohu, soovige edu mulle kuni veel rääkida saan

Amarillo
MemberMa arvan, et kui nii jätkad, lähed paksuks ja jääd suhkruhaigeks + veel midagi, millest spetsialistid rohkem oskavad rääkida.suhkuhaigeks sellepärast et väldin üldiselt kiireid süsivesikuid ja ei söö maiustusi?

Amarillo
MemberKui kõht koguaeg punnis, siis võib magu välja venida.pohlad, paari päevaga tagasi venib, ongi parem mahub rohkem toitu:D
Amarillo
MemberMa hakkan ise järgmisest nädalast tegema midagi selle kava sarnast, aga mitte 2+2 süsteemis, vaid kolmeks jaotatuna (E, K, R). Niipalju kui mina aru olen saanud, siis jõukava eesmärk on teha harjutusi võimalikult suurte raskustega, seda korduste arvelt. Seal on küll toodud 4-6 kordust, aga ma arvan, et pole hullu kui sa vähem korduseid teed, kui raskus rohkem ei võimalda. Peaasi, et annad endast maksimumi. Aeroobse kohta on seal ju öeldud “Aeroobset ainult 10 min. Enne trenni soojendusena, võimlemine ja venitus kindlasti peale treeningut.”Nac OT, aga mul tekkis küsimus pärast treeningut tehtava aeroobse kohta (N: Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks (2)). Kas süsikad ja valgud alles pärast aeroobset või kohe peale jõutreeningut?
peale aeroobset ja venitamist 10-20min jooxul
Amarillo
Memberkui 2g päevas on norm annus siis 20g laaadispäeval 10x :S`?
Amarillo
MemberMina arvan, et see gramm siia-sinna sinu puhul mingit vahet ei tee. Ehk siis sõta üks teelusikatäis pärast trenni ja võid ka vabadel päevadel võtta koos söögiga.kas võtad muidu kuuriti?
Amarillo
MemberJõutõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära aja paska;) 1x kuus teed jõutõmmet ja seda erxi nina allXD
Amarillo
Memberkaalun 68kg ise ja rinnalt surumisel tuleb kuu aja jooksul umbes ~10kg rekordile juurde,kas tavaliselt peab ka nii palju tulema w?
esimestel kuudel kerge tulema.mina heal juhul saan aastas 15kg rinnale juurde:/
Amarillo
MemberOstsin just ühe toidulisandi…ja kysimus et kas ma võiksin lisada süsivesikuid kuna on ikka väga väga mõru maitsega kuna tegemist on taimse tootega ja see pärast kysin et äkki süsivesikud võivad toimet halvemaks teha vms. Kui nii siis kannatab ka mõrudalt ära juua ehk keegi teab vastata.Aitähh!!
mis lisand on? reeglina ei tee süsivesikud midagi ja ongi just nedega soovitav segada/juua.
Amarillo
MemberHommik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, küsimus on selles, et kui ma nüüd veebruaris hakkan 1-2x nädalas käima ujumas, märtsist või varem/hiljem, oleneb millal ilmad soojemaks lähevad, hakkan 2-3x nädalas jooksmas käima, et kas mul lihas ära ei hakka kaduma? Jõusaalis käin ikkagi 5x nädalas ka edaspidi, ainult et ujumine ja jooksmine tuleb otsa veel, sest tahaks sellest vähesest rasvast, mis kõhul lahti saada.
Tänud vastajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !pole tarvidust nii palju käia, piisav on 5x nädalas relfeefi jõusaalist ja ikakord enne või pärast 30min sõudmist + toitumine , kaotasin 100g päevas sihukese tehnikaga,see ongi enamvähem tervise piir kaalu langetada.
-
AutorPostitused