Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
MemberTekkis konflikt isaga, et ei taha mul lubada Fasti toodet Hera80 tarbida (vadakuvalk).Ise leidsin küll, et noh trenni juba pool aastat teinud ja sellest on kasu kah ikka olnud.
Et kas hera80-s on üldse midagi kahjulikku? Et kui palju keemiat sees jne?
Kasutan juba pikemat aega aga tellisin paar kilo ja see posti leheke jõudis posti, mille isa avastas.
naljakas, kujutan isa nägu, poiss tellib “steroide”

kui vana oled?
ei ole selles lisandis midagi ohtlikku, kuid tarbi mõõdukalt, soovitatavalt ainult peale trenni:

Amarillo
MemberSelline küsimus veel, et kui olen otsustanud toitmis ja/või treeningkava endale siit tellida, siis esimene küsimus on treener, kui selle tühjaks jätan jõuab see üle neist siin mainitud treeneritest ja kas see võib treenerite suhtes erineda ka, see kava.Ühesõnaga, kui ma pean valima kelle ma valin, või panen bingot..kõik on niikuinii nii proffid olgem ausad.
??:”>soovitan K perekonnanime
tee ise järeldusedAmarillo
Memberkartul on vägaviis(y)
inimene kes sporti ei tee vajab 0.8-1g/KG kehakaalu kohta, jõujuurikas 1.6g/KG, tõsine treenija 2-2.5g/KG
neereudele hakkab negatiivselt mõjuma kui valgu osakaal ületab 30%, kesmine on 15%, ehk siis võid veel oma valgukonsentratsiooni tõsta 2x võrra, kuid see kipub olema inviduaalne, kui alaseljas on pehme valu siis tuleks valke piirata 20-25% peale.
Eks dieet ongi, kui süsivesikud asendad valguga, mis võtad ka magusaisa ära.
võiksid siis jaotada protsentuaalselt rasvad 35% valgud 25% ja süsivesikud 40%
las su sõber sööb vähemalt 5x päevas, valku 25-35 igakord, siis ei lähe see kaotsi, sest keha suudab omastada vaid need numbrid korraga
EDU
Amarillo
MemberProovi 5×5 see pidavat arendama nii massi, kui ka jõu tsükklit.Seeria aeg võiks jääda 35 seki kanti, soorita harjutust puhtalt.
8-12 kordust tehakse tavaliselt 20-30 sekundiga.jõu puhul kuni 20 sek
Amarillo
Membersa sööd liiga palju süsivesikuid, ära söö kiireid süsivesikuid st puuviljad,kommid, suhkur.Väldi nisujahu , ära söö saiakesi.
Hommikuti võiksid putru süüa, ülejäänud toidukorrad võta süsiveiskuid vähemaks ja söö rohkem rasvast/valgurikast toitu.
söö vähemalt 5x päevas, kuid toidukorrad on mõõdukad iga 3-4h tagant
trenni kohapealt on okei, võibolla isegi palju, kuid ise tunnetad oma keha.
kui pappi on siis telli toitumiskava, mis kindlasti aitab kui kinni pead, kuid saab ka ilma hakkama.
Amarillo
Memberkui tahad kiiremaid tulemusi, siis võta protoitumiskava.treeningkavad korralikud jah.
tee trenni 4x nädalas, peale igat trenni 30-40min. kangitrennikestvus 1.30min. kordused 12-15. söö 5x päevas juurvilju,aeglaseid süsivesikuid,joo,valku,rasvu
Tulemusi pole raske näha -100g päevas, sul ei saa ju palju rasva ka olla. kui teed kõik õieti siis peaksid paari kuuga vormi tagasi saama, kuid jätka treenimist 2-3x nädalas ja toitu tervislikult et vormis vähegi püsida.
EDU
Amarillo
MemberReval sport on veits vanem ja EESTI suurim jõusaal, tasemel treenijad,pesemistingimused pole parimad
Artic on väiksem, kuid kõik on uus,kallim.
Sina otsustad
Amarillo
Memberõieti = õigupoolestõigesti = korrektselt

thnx et meelde tuletasid, paljud eksivad sellega;)
Amarillo
Membertere. alustasin hiljuti jõusaalis käimist.. käin 3x nädalas.. mulle meeldib igakord kõiki lihaseid teha, ega see väga vale ei ole? ma tean, et tehakse igakord erinevat lihast, sellepärast tahangi teada, et äkki teen ma tühja tööd vms..miks sa tööriistade alt alagajate kava ei võiks võtta? Kõik kulturistid/profid alustavad 0st ja sirguvad aegamööda.
Amarillo
Memberhästi paned:)äkki parem annaks nõu?
ma vaatasin et siin suht paljud komenteerivad ja annavad nõu, panin ühe huvitavama fakti millest võib abi olla
NÕUANNE:
Tee 2-3x nädalas trenni, treenides kõik lihased läbi, väldi algul treenimist “väiksestele lihastele” nagu trapest, õla esi-taga jne – tee üldiselt rohkem baasharjutusi.
Treeni oma kava järgi näitaks 2-3 kuud, tavaliselt rohkem nii ei tehta , et kõiki lihaseid nädalas läbi tehakse, ainult algajate 1 etapp, mis edasi? peale seda võiksid võtta siitsamast tööriistade alt korraliku edasijõunute kava.
Treeningkestvus mitte üle 1.50h koos aeroobsega.
Tühja ei lähe midagi, kui korralikult saad puhata, tee süsteemis 1 trenn, 1 puhkus, 1 trenn, 1 puhkus, 1 trenn ja 2 puhkust. ei tohiks tekkida ületreeningut kui korralikult magad,puhkad,sööd – soojendus 10min + peale trenni 20-30min , venitused.
EDU SULLE!
Amarillo
Membertere. alustasin hiljuti jõusaalis käimist.. käin 3x nädalas.. mulle meeldib igakord kõiki lihaseid teha, ega see väga vale ei ole? ma tean, et tehakse igakord erinevat lihast, sellepärast tahangi teada, et äkki teen ma tühja tööd vms..lase aga edasi, algajal ületreeningut ei tule, sest ta ei tea kuidas õieti trenni teha ( parimat soovides)
Amarillo
MemberKas see läheb ise üle või peaksin arsti juurde pöörduma? Või on mingi ravime selle jaoks?arsti
Amarillo
MemberEi ole mul mingit valu ega neeru jama
Ei ma olen tavaline jõuka külastaja
??:”>Noo näiteks enne trenni on juba normaalne valgupomm – 350g kodujuustu 4% 2 tervet muna u.100-150ml miatsestamata jogurtit ja kruus piima 2.5%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aha võimatu vend:D cmone kiivikas ei saa ka nädala aja sheikide peale sama palju kokku kui sina enne trenni:D
nohkarlik vastus : ära tarbi nii palju, organism suudab ju omavstada 30-40g valku korraga – ülejäänud läheb otse neerule pinnuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, uriini hind tõuseb ja ema peab rohkem ületunde tegema:D. jaota ära päeva peale nt 8 söögikorda 30g igakord. 80*30 =240 – saadki oma kapi annuse kätte, aga mina soovitan ikkagi mitte rohkem kui 2,5g/KGEDU!
Amarillo
Membertäna olin 76kg. Dieedil olles läheb valgukogus 250+ ja kaal u. 73-74normaalse inimese valguvajadus sinuvanuses on 0.6g, sportlasel 1.2, kulturistil 2-2.5, kes sa siis oled, KAPP tase 3.5g
?Amarillo
Membertäna olin 76kg. Dieedil olles läheb valgukogus 250+ ja kaal u. 73-74no seda on rohkem kui palju, tuleb ju 3.5g kehakaalu kohta dieedi ajal, rohkem pole vaja tarbida kui 2-2.5g /KG!!!!!!!!!!!
ise olen 88kg ja mina söön umbes 170-200g valku, isegi jälgin et rohkem ei sööks
??:”> seoses massikavaga.neerud tunda pole annud, alaseljas pehmet valu pole olnud
? -
AutorPostitused