Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Membersee mitme otsaga asi, kui eluaegne siis hakatakse meelega konkurentidele spordijoogi sisse toppima mingit sitta ja kas see oleks siis õiglane? seda kinnitada ka kuidagi ei saa ju et ei kasutanud, eluaegse võiks anda seljuhul kui on 100% ära tõestatud et ta meelega tarbis, aga see ikkagi suht raske…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
MemberAga pakendil on kirjas et tuleks võtta ka 1h enne treeningut, et kas sel on mõtet ??oleneb ka su toitumisest ja eesmärkidest, kui oled väike kilu, kellel raske massi taga ajada ja toitumine on null siis lase aga käia, mina ei võtaks, sest 50g süsivesikuid ja veel dexstoosi on liialt palju enne trenni.
Amarillo
Membertreeningpäeval 5g kreatiini enne trenni, peale trenni 5g kreatiini+fit mass
treeningvabalpäeval 5g kreatiini hommikul , fit massi pole vaja võtta
Amarillo
MemberKas roheline tee sobib kohvi asemel? Peale ujumist on mul võimalik söömine tund aega edasi küll lükata kui see seda tõesti väärt on!?oleneb mis su eesmärk on, tee sobib ka
Amarillo
MemberStudies have shown that extended caffeine use completely destroys the physical benefits typically afforded by creatine use. By contrast, a single dose of caffeine immediately before exercise either has no effect or even enhances the improvement in strength observed with creatine. Therefore, at least as far as creatine is concerned, chronic caffeine consumption appears to be much more counterproductive than an occasional cup of coffee.
on ka uurimusi, kus pole seoseid, üldpildis tuleks ikkagi kärpida kofeiini tarbimist kuuri ajal
Amarillo
Memberkiire otsing annab vastuseks, et keskmine tass rohelist teed sisaldab 23mg kofeiini, seega pmst. pole piiranguid vist? (see 300mg ilmselgelt on, aga kes ikka nii palju teed joob, right?)jep , kohvi anna bka kofeiini + lisandid, et kokku päevas ei tohiks üle 300mg…
Amarillo
Memberenne ujumist @ must tass kohvi + 20g vadakuvalku + 5-10g aminohappeid = rasvapõletus ja lihase säilimine
Amarillo
Memberoh, nii kaua ma pausi küll teha ei saaks
Amarillo
Memberkumb on etem , kas Eesti taluvõi või Saaremaa taluvõi ? vastus : mõlemad on sama kvaliteediga, ühe ja sama RIIGI tooted, minimaalne erinevus
kui oleks valida USA tuntud valgu ja Soome jahu vahel, siis valiks esimese, aga mõlemad on kvaliteetsed tooted, otsusta ise , ma võtaks Gaspari
Amarillo
Member30min enne trenni 20g vadakuvalku + 1 õun/banaan , peale trenni 30-40g vadakut + 40-60g dexstoosi
Amarillo
MemberJälle risustan vana teemaga, aga minu jaoks on see tõsine probleem, vähegi kes aidata oskaks oleks väga tänulik

PLOT : 3 kuud tagasi lõin täie jõuga mõlema käega vastu betooni vms , peale seda 1-3 nädalat käsi tõsta oli valulik jne, arvatavasti vigastasin õla osa nimega “Acromion”. Tegin möödukalt trenni, läbi valu ikka ei pressinud, ootasin kuni möödub, aga jäi kestma.Läksin 1,5 kuud peale vigastust ortopeedi juurde ning selleks ajaks oli vigastus taandumas.Ortopeed kontrollis erinevate harjutustega, aga valu polnud , määras antibiootikumid ja ütles et ära trenni tee nendele harjutustele ,mis valu teevad ja et see põrutus ning ise läheb üle. Imestuseks õlg enam tunda ei andnud lamades surumises ja õlaharjutusi tehes, esimest korda sain üle pika aja valutult treenida.Kuid kui hakkasin rinda 2x nädalas treenima ja lühemaid kordusi tegema, tuli ajapikku õla ja rinna harjutusi sooritades valulik tunne tagasi harjutusi sooritades.Olen kasutanud kalaõli,glükosamiini,alati 10min enne trenni sooja teinud.Jälle samas punktis tagasi kus enne ortopeedi külaskäiku olin.Trenni teen, kuid väldin harjutusi mis õlale valu teevad, ei treeni läbi valu, aga ikkagi EI KAO SEE ÄRA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hiljuti käisin perearsti juures, tahtsin saatekirja saada, aga ütles et puhka ning ära tegela jõusaaliga 2 kuud vms. Saaterkirja ei saanud, omg… See jutt oli jumala õige mis ta ütles, aga spetsilisiti juurde õlavigastuse tõsisdust kontollima oleks võinud ikka saata, uurisin ka saaks thea mingi MRI , röndgen vms….
Tehti vereanalüüs ka ja põletikku ei näidanud.
Pakun et loetu põhjal on mul see “Acromion” vigastus, sest see koht on katsudes valulik ja tundub et natuke suurenenud.
Selle põhjal tulenevad ka minu küsimused:
1) Kui tõsine on see vigastus ja kuna see mööduda võiks?
2) Mis oleks alternatiivid rinnalihaste treenimiseks, ujumine ?
3) Peaksin ikkagi minema kalli raha eest ortopeedi juurde ?
4) Kas ma võin jõusaalis teha harjutusi, mis otseselt õlale valu ei tee, vältides neid mis valu põhjustavad?
SUURED TÄNUD ABISTAJATELE, see ei ole mingi vingumine, vaid niigi üle 3 kuu pole saanud korralikult treenida , mul on tõsised ja kindlad sihid, aga see fking õlg tahab mind takistada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Membertundub küll vahukoor see silvia , midagi erilist ei näe
Amarillo
Memberaga sellisekoguse rohelise tee joomine ei aitaks midagi nt 2-3kuu vältel? pmst mõtetu oleks, et ei oleks kasu?selle tähtsus on max 1-5% kogu toitumisest, midagi aitab kindlasti
Amarillo
MemberTahtsin küsida et kui rohelist teed juuua pidevalt nt mingi 4 -5 korda päevas ja see läbi korralikult trenni teha ja süüa. kas siis on võimalik nii et lihas kasvab ikka aga samas rasv kaob vaikselt. Vms te targemad räägite?roheline tee on poh, võrreldes teiste teguritega, see on võimalik aga väga raskesti teostatav
ma üritangi mõlemat korraga, aga prioriteediks on hetkel kaalulangus, googelda veel leiad sitaks vastuseid…
Amarillo
MemberAmarillo, kaua sul dieet nii kestab ?aastaläbi , koguseid suurendan kui rasva % väiksem…
AutorPostitused