Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
MemberMul tuleb 30g puhta whey hinnaks 25 senti, seega mitmeid kordi odavam pulbrit võtta, kui mingit kana või kohupiima süüa. Aga reeglina hommikuti 50g, enne trenni 50g, peale trenni 50g. Tegemist siis maitsestamata whey kontsentraadiga, minimaalse töötlemisega ja ilma ühegi lisaaineta, imo kõige parem. Isolaat ja hydro küll kiirema imendumisega ja tuleb kasuks peale trenni, kuid liiga krõbe hind ja tihtipeale kasulikud ained töötlemise käigus hävinud.
Amarillo
MemberIngver ka. Ja viinamarjaseemne ekstrakt peaks toetama vähemalt küll.
Pigem vastupidi, mida paremas seisus seda parem võime toota ja parem signaalitundlikkus.
Sõltub muidugi ainest ja tema mõjumehhanismist, mõni aine kompenseerib elu jooksul tekkinud kahjustusi või puudujääke, kui neid pole siis pole midagi lappida.
ok, aga stack muidu ok v et omavahel ikka kokku sobivad ? , mõtlesin lisada veel asghawanda, sobib ?
Amarillo
MemberSiin eriti testo t6stjaid kyll pole , kui siis kaudselt maca, aga libiido t6stjaid on kyll jh, kuid see pole eesm2rk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Testo t6stjaid kasutasin ennem , nyyd paus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
MemberKompott on t6esti r6ve, kyyslaugu ja ingveri hakin eraldi 2ra ja segan kaneeli ja kakaoga siis neelan alla , siis ei tule dragonbreathi, whey valku naudin eraldi, aga ylej22nud myrgi segan kokku ja yhe lonksuga alla
Kirjuta sodium bicarbonate googlisse palju infi tulnud l2hiaastatel kasudest, idee poolest sama mis beeta alaniini toimemehhanism , ei tea mis asjad ja kuidas toimivad liiga palju asju et midagi aru saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberno1 ?
Amarillo
Membermidagi ei juhtu , kui sa just neerupuudulik pole
Amarillo
Memberenam hullemaks minna ei saa, küsi treenerilt nõu kus sa käid, nende pädevus
Amarillo
Memberrong on ammu ära läinud , hea hoiatus keemikutele
Amarillo
Membersuhkurt, kartulit
Amarillo
MemberMa ei saa aru kuidas ma saan koostada menüüd kus on trennipäeval 150g süsikaid, ja süüa ära päevas 2800-3000 kalorit, sest enamus asjad sisaldavad süsivesikuid. Või kuskohast ma saaksin infot, et missugused toidud sisaldavad vähe süsivesikuid, või üldse ei sisalda.Ja mida sa mõtled pooltoote all, sellest ei saanud aru.
Kui otsima hakkasin leidsin sellise jutukese: http://www.postimees.ee/?id=58062 et kas 150g pole mitte liiga vähe?
see menüü on selleks, mida KEHA vajab, aga AJU vajab tõesti rohkem süskareid
Amarillo
MemberMinu meelest on väga okei kava. Endal oli ka suht sarnane.E: rind, triits
T: jalad
K: puhkus
N: selg, biits
R: õlad
no see totaalselt teine, aga võtan arvesse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
MemberMa mitte üldse paha pärast, aga tavaliselt vastatakse sellistele teemaalgatustele: “Osta omale kava, mis on spetsialisti poolt koostatud. Keegi pole motiveeritud tasuta abi andma”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kunagi tellisin kava, see jäi lahjaks
Amarillo
Memberkas keegi oskaks soovitada mulle head jõukava..Enam ei tegele massikavaga kuna massikava väsitab lihaseid ja massikavaga kaovad kiiresti lihased.
West Side pidi hea olema aga ei ole kursis veel..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
MemberTere jälle.Millest võivad valutama hakkata kanna kont?(kannast natukene kõrgemal)
Ja kreatiinist on tekkinud kaks küsimust – Tarbin peale trenni ühe lusika, saan ma sellest ühest lusikast midagi? Ja kas võin kreatiini juua ükskõik millega?(vesi, tee, piim?)
tundub et see kont valutab kretiinist
Amarillo
Memberhetkene treeningmaht on 15-20h nädalas, ma ka suht väss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , peab vist rohkem tegema 30-40 vist paras -
AutorPostitused