AmaniKiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberJuuniorid kulturism autasustamine
1. Siim Lumiste
2. Joosep Soon
3. Jüri Altmets
4. Siim Land
Rannafitness juuniorid autasustamine
1. Sander-Henri Saul
2. Frederik Mihkel Välja
3. Geido Rekkaro
4. Risto Saul
5. Ats-Joonas Jõelaid
6. Andrei Zubor
Bikiinifitness juuniorid
1. Arida Muru
2. Jaana Filina
3. Angela Absalon
4. Ksenia Egorova
5. Liisa Peri
6. Cäroly Aan
Bodyfitness juuniorid
1. Alice Mikk
2. Kristel Aruste
Bodyfitness naised
1. Aleksandra Nevski
2. Anu Ruutu
3. Maria Jõela
Klassikaline kulturism
1. Tõnis Hinnosaar
2. Michael Carrett
3. Karl Sutt
4. Martin Kõiv
Fitmodell
1. Liisi Aluste
2. Olga Sibanova
3. Madlenne Timofejev
4. Kristina Tsventarnaja
5. Aiki Tiisler
6. Angela Tibar
AmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberOi, kui kaua aega pole siia kirjutanud. Minu suured vabandused, et selle unarusse olen jätnud, kuid põhjuseid on mitmeid. Esiteks aja puudus on päris suur viimasel ajal…teiseks suur pinge peal koolis seoses hinnete välja panemisega ja kolmandaks väsimus! Kevadväsimus kipub peale tulema või no vahepeal seda ilma vaadates siis ei saagi nagu päris täpselt aru, kas talv on tagasi või mis toimub??
Samas ootan juba niii sellist ilma, et saaks tagi selga ja tennised jalga panna…Okey, mis ma siis selle kuu aja jooksul head teha ära jõudsin. Sain palju ägedaid emotsioone seoses erinevate üritustega. Loovtöö kaitsmine läks vägasuper hästi ja saime 5!! Samuti Eesti laul 2017 oli väga tuus ja sain palju põnevate inimestega kokkupuutuda. Eesti laulul olin ma esimest korda aga see oli võimas! Mõni moment täitsa tekitas tunde nagu oleks eurovisoonil.
Trennid!! Motivatsioon pidevalt kasvab. Suvi pole enam mägede taga ning seda enam on isu teha korralikult trenni. Kuigi jah olen aus ja, kui vaatan kõrvalt erinevaid võistlejaid, kes plaanivad minna võistlema kevadel, siis väike hirm on ikka sees. Erinevad emotsioonid..tõusud mõõnad, dieet, motivatsiooni langus jnejne need erinevad tunded, mis valitseda võivad. Ma ei hakka ennast üldse sellega üle stressama ja pigem olen postiivses noodis. Uus trenniplaan meeldib mulle väga!! Ma lausa tunnen, kuidas erinevates harjutustes jõudu juurde tuleb. Raskused, mis algselt tundusid rasked ei olegi enam nii rasked!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Lisaks on mul heameel, et mul on nii tore trennisemu, kellega ma oma enamus trennid koos teen! Koos treenides on motti veel rohkem. Kükis olen teinud juba 10x60kg algselt tegin 6x60kg aga igal järgneval raskel jalapäeval tegin paar kordust rohkem. Harkkükk hantliga 10x50kg. Seljale ülatõmbed vabaraskus 8x70kg ja traktor tõmme 6x60kg (erinevaid videoid nendest on mul instagramis ka üleval).
Käisin vahepeal ka oma kulme hooldamas. Pikalt olen seda edasi lükanud, kuid ühel hommikul võtab üks naine minuga ühendust ja pakub välja teha mu kulmud korda. See oleks olnud nagu mõtete lugemine! Minu arust on naise näo juures üks olulisemaid osi just nimelt kulmud ja nende väljanägemine. Tegi ta mul kulmud korda kasutades niiditamise tehnikat. Olen seda alati prrovida tahtnud ja nüüd saingi!! Ma olen niii rahul oma kulmu kuju ja üleüldse selle lõpptulemusega. Super!
Tegin instagrami storys oma ühe päeva toitumisest ka väikse ülevaate. Ma olen nii ääretult tänulik teile kõigile, kes te mulle positiivset tagasisidet selle kohta andsite! Üleüldse on viimasel ajal nii paljud inimesed mulle imelisi soove soovinud, ma tänan teid kõiki kogu südamest te ei kujuta ette kui palju see minu jaoks tähendab!!! Suured kallid teile kõigile ja päikest!
Lisaks võtsin osa sportlandi ühest mängust ja oleksin väga tänulik kui võtaksite hetke aega ja avaksite selle lingi, mis ma siia alla jätan.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Ps! Isegi, kui olete hääletanud siis saab seda veelkord teha!!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Spotrlandi mäng- http://sport.sportlandmagazine.com/text_images/98caf2afe22f05a749d834b3/ee?l=ee
Kulmude modelleerimise kohta leiate infot ja pilte siit- https://www.instagram.com/makeupbykatrekrik/
Minu instagram-https://www.instagram.com/amanikiivikas/
AmaniKiivikas
MemberHei! Jällegi on jäänud kirjutamisest pikk vahe sisse, kuid otsustasin, et kirjutan siis, kui ikka midagi kirjutada on. Eelnevalt kirjutasin või no proovisin kirjutada iga nädal aga sain aru, et nädala jooksul ei jõua midagi väga juhtuda või toimuda
” width=”20″ />.
Well üle on elatud saksa keele suuline eksam ja tulemus on 16-20st ma olen positiivselt üllatunud, sest arvasin, et läks kehvemini. Tunne enne eksamit oli isegi üllatavalt rahulik ja väga ei pabistanud aga klassi minnes….muutus kõik
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Meie saksa keele rühm oli jaotatud pooleks ja mina olin teises pooles. Loomulikult olin ma kohe esimene, kes pidi rääkima minema. Välja nägi see siis järgnevalt: esmalt tutvustasin ennast, sellele järgnesid erinevad küsimused a-la, mis sündmusi ma oma perega tähistan jnejne ning viimaks siis minu enda valitud teema, mida eelnevalt harjutanud olin (minu hobi) ja siis küsis ta mõned küsimused veel selle hobi kohta ning oligi kõik!!! Te ei kujuta ette, missugune kergendus mind valdas peale seda! Uskumatu see sai läbitud. Eksam eksamiks aga sellegipoolest pole pinge veel vaibunud. Veebruari lõpus on tulemas loovtöö kaitsmine. Saime klassiõe Victoriaga teistele klassidele teatevõistluse ka ära korraldatud, mis oli nii tore!!! Armas oli näha nende laste siirast võistlushimu ja rõõmu ning seda, kui rahule nad selle võistlusega jäid. Ühesõnaga, kui loovtöö kaitsmine saaks ka tehtud vot siis oleks super!
Taastav trennitsükkel on lõppenud ning uus treeningkava on käsil. Kava on jaotatud kaheks tsükkliks. Esimene tsükkel kannab nime poolpüramiidi tsükkel ja teine on pumpav, kus korduste arv on 12-5 ning nii seitse seeriat järjest. Huvitav on seda teha, sest see on midagi täiesti uut minu jaoks. Esimesed rasked trennid on seljataga ning lihasvalu oli korralik! Eriti peale jalapäeva kooli minnes paljud küsisid, et kas jalapäev oli mul trennis, et nii imelikult kõnnin
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />. Mul on heameel, et lõpuks hakkab ka liha luudele tekkima ja saan selga endale juurde, sest ülakeha on mul ikkagi päris raske saada. Vot nii õnneks kaal on ka ikka suuremaks läinud kilo võrra. Tundub võibolla kummaline, et ütlesin õnneks? Aga jep just täpselt nii ongi, sest kui kaalu ei tule juurde siis ei saa ka lihas, millestki tekkida. Mul on ainevahetus suhteliselt kiire ning lausa raske on juurde võtta
, kuid hetkel on ilusti kaal jäänud 56kg peale.
Viimasel ajal on mõtted suve peal. Kõik see pimedus ja ilm on nii väsitav aga õnneks tasapisi hakkavad juba õhtud hiljem pimedamaks minema ja isegi trennist koju minnes on veel valge. Soe, ilus ja teguderohke suvi on ootamas ja mõningad plaanid ka juba tehtud
” width=”20″ />. Võite nüüd mõelda ja, et kõik vist ei ole mul korras, kui veebruaris teen suve plaane aga jeps paraku just nii on. Tore, et see kevad ei ole eksameid või mingeid tasemetöid. Muidugi mõtlen, et whaaat aasta ja pool saan ma oma klassiga veel koos olla ja siis on põhikool läbi…päris hirmuäratav kui nii võtta.
Nüüd natuke ka toidust. Ma lihtsalt jumaldan uusi Valio profeeli jogurteid
. Tõsimeeli need on nii imemaitsvad ning olen hakanud neid ka koolis kaasas kandma näiteks söögi vahetunnis peale soolast on nii hea oma magustoit välja võtta. Lisandiks panen sinna pähkli mixi. Samuti pean mainima, et fitshopis ja ka Spotrlandides on uued puddingud nimega “Pudix” aghhh lemmikud!!
Vahelduseks pudrule
Võistluste läbiviimine

Koolis oli meil music week ja sellega seoses käis meil palju erinevaid artiste esinemas ja rääkimas.
Fitshopist palju head kraami

Suur aitah Doubleredile, kes selle camo pusa mulle kingituseks saatis
Kasutades koodi “amanikiivikas10” saate kõigilt toodetelt 10% soodust
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Jaaa viimaseks mu lemmikud Fasti proteiini pannkoogid….
Selleks korraks siis ongi vist kõik
” width=”20″ /> Igastahes olge mõnusad tehke trenni ja nautige!!!
Minu tegemistega saate kursis olla instagramis
https://www.instagram.com/amanikiivikas/
Kel huvi siis panen siia ka Doubleredi kodulehe
-
AutorPostitused