AmaniKiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2016 at 12:57 p.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388980
AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 12:50 p.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388979AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 12:44 p.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388978AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 12:31 p.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388977AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 12:21 p.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388976AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 11:31 e.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388975AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 11:01 e.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388973AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 10:55 e.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388972AmaniKiivikas
MemberAutasustamine lastefitnessis kuni -7 aastased
1. Lyneth Hirvela
2. Heidi Voor Voort
Lapsed fitness 8-9a
1. Anastassia Ussova
2. Marleen Ruusmaa
3. Marleen Mets
Laste fitness 10-11a
1. Annika Absalon
2. Annalisa Kesküla
3. Sofia Zapalova
Lapsed fitness 12-15a
1. Angela Absalon
2. Margarita Sumarok
3. Jelena Fesenko
oktoober 29, 2016 at 10:00 e.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388969AmaniKiivikas
Memberoktoober 29, 2016 at 9:07 e.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #388966AmaniKiivikas
MemberAmaniKiivikas
MemberTerekest! Möödunud on üks tore vaheaja eelne nädal, mis oli väga sisukas. Esmalt sain trennis kükkides juurde panna 5kg ehk nüüd on mu küki rekord 6x55kg. Päris hea tunne on kükkida oma keharaskusega
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />. Esmaspäev, teisipäev olid tavalised koolipäevad alates kolmapäevast kuni reedeni toimusid projektipäevad. Õnneks polnud veel trimestri lõpp seega ei pidanud rapsima. Kolmapäeval said enamus õpilased Sparta spordiklubis toimuvatest trennidest osavõtta. Mõned päevad ennem sai ennnast registreerida erinevatesse treeningutesse. Ise võtsin osa taipoksist, showtantsust, powerplatest ja spinningust. Iga tund kestis 40min+ peale seda tegin jõusaalis oma trenni ka veel otsa niiet päris läbidega olin päeva lõpus
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />. Neljapäeval oli koolis erinevad töötoad. Esimeses tunnis räägiti meile, kuidas esineda seoses kevadel toimuva loovtöö kaitsmisega. Loovtööd teen ma oma klassiõega koos ja meie teemaks on “Kombineeritud teatevõistlus ja selle läbiviimine algklassile.” Saab põnev olema! Teiseks tunniks oli Soorollid, kus räägiti erinevatest streotüüpidest ning viimaseks tunniks oli jooga. Peale seda käisin trennis ning täiendasin natuke trenniriide varusi..
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Suur aitäh Sparta Fitshopile, olen saadud saagiga väga rahul! Reedel pidime minema klassiga rappa pluss siis üks klass oleks veel meiega tulnud aga kahjuks see bussifirma ja oragnisaator vedas alt ning me ei saanudki minna. Pettumus oli suur kuna enamus nii ootasid seda väljasõitu aga eks siis järgmisel korral…loodetavasti. Reedel mul trenni ei olnud seega sain rahulikult puhata. Laupäeval tegime perega väljasõidu Saaremaale spa-sse. Ööbisime Grand Rose hotellis, mis oli meeletult hubane ja mõnus!! Igakell läheks sinna tagasi
Ühtlasi saime ka oma trennid seal ära teha. Käisime restoranides ning pühapäeva hommikul tegime veel viimase spa tuuri ja siis sõitsime tennise keskusesse, kus osad meist tennist mängisid. Kusjuures endalgi tekkis isu seda proovida aga eks ma pean ennast mõnikord isaga kaasa siis sokutama, kui ta minna plaanib. Peale seda tegime viimase söögipeatuse ja siis startisime kodus poole tagasi. Kõik oli super! Järgmisel nädalal tuleb tihe graafik juba homme tullakse Spartasse minu ja isa trenni filmima ning teispäeva õhtul viljandisse ära. Järgmisel nädalavahetusel toimuvaid Eesti meistrivõistluseid kulturismis ja fitnessis lähen ka abistama. Sellest kõigest lähemalt juba järgmisel pühapäeval!!
Fitshopi saak!!

Seniks aga tehke trenni ja olge tublid!! Järgmise pühapäevani
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />!
Minu tegemisi saate samuti jälgida ka instagramis
AmaniKiivikas
MemberOn 17 Oct 2016 at 5:32 PM, fitlove said:Hei! Jälgin huviga su tegemisi ja võtan ka šnitti toitumise/treeningu kohta
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Oled mu meelest väga tubli ja hea eeskuju!
Käin ise 4x/n jõusaalis ja teen 2x alakeha ja 2x ülakeha. Sa tegid vist ka alguses midagi sarnast Nüüd tunnen, et hakkaks nagu ülekoormus tekkima, ei jaksa iga trenn maksimaalselt pingutada, lihased ei taastu ära, on kuidagi kanged. Eks muu elu väljaspool jõusaali ka väsitab. Olen lugenud, et nädala teine trenn võiks kergem olla, aga milline see kergem trenn konkreetselt siis on? Kas kergem raskus või vähem kordusi või vähem seeriaid või mida nendest aspektidest muutma peaks? Kuidas sina tegid ja kuidas ära taastusid?
Ja teine küsimus on mul aeroobse kohta. Kas teha seda jõusaalist vabadel päevadel? Samas nii ei jäägi ühtegi puhkepäeva järgi..
Hei!! Tänan sind sellise toreda tagasisideme eest
” width=”20″ /> Noo mina käin nii, et 2päeva on trenn ja üks vaba ja just sellemõttega see kava nii on tehtud et puhkepäevadel lihased ära taastuksid. Selle süsteemiga taastuvad mul väga hästi lihased ära kohe kui puhkepäev on tunnen, et täna ei jaksaksi rasket trenni teha. Teine nädal võiks olla selline, et sooritad pikemad seeriad nt 3×15 ja ei tee maksimum raskusega vaid koguaeg on sama raskus ja pigem tunnetad paremini lihaste tööd. Vahepeal õhtuti, kui aega on siis jooksma minna näiteks või mõni pikem jalutuskäik teha..
” width=”20″ /> Loodan, et said vastused oma küsimustele!
AmaniKiivikas
MemberHeips!
Vabandan, et pole jõudnud siia kirjutada vahepeal. Pidevalt on niii kiire ja palju tegemist ning siis kui õhtu on käes ja oleks aega kirjutada siis tihtipeale on juba suur väsimus peal ja kirjutamine lükkub taas edasi…
Selle kahe nädala jooksul on mul päris palju tegemist olnud. Eelmisel nädalavahetusel käisin näiteks isa ja ta kolleegidega Soomes Ben Weider Legacy Cupil. Toimusid seal võistlused ning suur mess, kus oli müügil eirnevad riided, toidulisandid jne..
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Kolisin vahepeal üle ka Sparta spordiklubisse ja esimesed trennid ja rekordid on seal tehtud. Neljapäeval tegin sirgete jalgadega jõutõmmet 6×60 kangiga ja eile surusin kaldpingilt 6x14kg hantlid. Tasapisi võtan julguse kokku ja tõstan raskuseid, sest vahepeal tuleb nagu väike plokk ette ja lihtsalt ei tõstagi midagi juurde… aga muidu on super mõnus ja hubane, olen väga rahul!! Käisin ka teisipäeva päeval isga koos Paikuse Põhikoolis motivatsiooni lonegut minuga sama vanustele lastele andmas või noh tähendab isa andis..
” width=”20″ /> HIljem näitasime jõusaalis harjutuste õigesti sooritamist ette. Väga armas kool oli ja kordaläinud päev!!! Õhtul käisin Salme Kultuurikeskuses vaatamas etendust “Lantimsikunstnikud” ja no tõesti see oli selline etendus, mis ajas nii naerma, et lausa pisarad olid silmis
” width=”20″ /> Reedel ehk siis eile otsustasin, et tulen ema ja vennaga maale puhkama kuna see on praeegu ainuke nädalavahetus, kus mul plaane pole ja tahaks lihtsalt puhata..Õnneks pole palju vaheajani nädalake veel ja siis saab juba puhata!!
Minu hommikusöök enne Soome minkut nägi välja selline, mille isa mulle hommikul valmistas. Tegemist on siis munapudruga kuhu on lisatud tomatit, hapukurki, sibulat, sinki ja küüslauku.
Siin üks pilt messil olles koos Eleriga

Niiet nii palju siis praeguseks minu tegemistest. Üritan mitte jätta kirjutamist vahele aga, kui peakski veel nii juhtuma siis teen selle tasa
” width=”20″ /> Tore kui võtsid vaevaks selle läbi lugeda ning, kui on küsimusi siis vastan meeleldi!!
Järgimse potituseni siis ja olge tublid!
” width=”20″ />AmaniKiivikas
MemberHei!
” width=”20″ />Nädalake on taas möödas ja teen siis väikse kokkuvõtte oma tegemistest.
” width=”20″ /> Trennid sujuvad väga hästi ja juba ootan isaga koos trenni minemist, et saaks midagi ka videosse võtta. See nädal oli raske trenninädal, mis tähendab, et teen uusi rekordeid ehk siis tõstan raskusi juurde. Peale rasket nädalat on mul “Superseeriad” nimelt siis on mul 5 seeriat ning 12-6x kordust ja mida väiksemaks korduste arv läheb seda raskema raskusega ma harjutust sooritan. Keha on mul jaotatud 4-ks ühel päeval teen (selga, jalatagaosa) teine päev on (õlg, rind ja kõht) kolmas päev on (jalaesiosa, kõht) ning neljas päev on kätele.
Uskumatu aga aeg läheb lihtsalt nii ruttu ja tegemisi on palju
Tihtipeale ongi mul viimasel ajal nii, et jõuan koju alles kaheksa paiku kuna kool kestab mõni päev neljani ja peale seda on vaja koeraga välja minna, süüa ning siis juba trenni minna… Peale trenni õppima jaa siis on natuke aega lihtsalt olla ning peale seda on aeg juba seal maal, et magama minna. Need on minu tavalised argipäevad.
Reedel oli mul heameel minna vanaemaga Estonia teartisse vaatma “Tsirkusprintsessi” mis oli tõesti väga ilus operett. Soovitan kindlasti!!
” width=”20″ />Laupäeva hommikul olin ma juba abis koos oma armsate vabatahtlikutega Arigatio Spordiklubis Fitnessipäeva raames. Jaaa no kohal oli tõepoolest dreamteam
kes valmistasid nii ilusad soengud ja meigid ka nendele, kes isegi ei võistelnud. Aitäh teile Kelly Madissoon ja Sophia Stepanova!! Super töö! Ning saime ka Annaliisa bikiine seal õmmelda… Annaliisal olid esimesed võistlused bodyfitnessis ja järsku läks bikiinidel õmblus ülevalt katki nagu see pael mis kinnitub bikiinide ülaosa külge. Paras jamamine oli ja nooo ma ei kujuta ette kui mul kunagi selline juhtum peaks tulema… Alatii NIIT ja NÕEL kaasa…
” width=”20″ /> Annaliisa oli muidugi tubli sellesosas,et närv vastupidas.
Üks pilt ka siin Kelly tehtud meigist!! SUUR aitäh veelkord!
Nädalavahetusel oli mul ka sõbranna viljandist külas. Temaga veetsingi laupäeva õhtupooliku “Sushi Plazas” sushitades ning pühapäeva Kadriorus pildistades ja jalutades. Sügis on ikka imeline!
Jõudsin endalegi soetada selle imelise “Katvos” kleebise telefoni taha
niiiii rahul!!
Nii ja panen ka paar linki siia kel huvi
Kelly facebooki lehekülg meik ja juuksur
https://www.facebook.com/Beauty-By-Kelly-569439666574371/?pnref=story
Sophia imeilusad soengud
https://www.facebook.com/sophiasoengud/?fref=ts
Katvos telefoni kui ka läpaka katted
https://www.facebook.com/katvos0/?fref=ts
Ja mind saate jälgida samuti instagramis
https://www.instagram.com/amanikiivikas/
Toredat õhtupoolikut ning kui on küsimusi siis olen meeleldi nõus vastama
” width=”20″ />AmaniKiivikas
MemberHeihopsti!!
Nädalake on möödas ja nagu ma oma esimeses postituses ütlesin siis seekord räägin ma veidike oma toitumisest. Mainisin eelmisel korral, et ei ole mul kindlat toitumiskava seega pole mul kindlat kaloraazi. Enamasti peangi jälgima seda, et ma valgud kätte saaks. Näiteks, kui ma pastat söön lisan sinna kodujuustu juurde mis on mu üks lemmikutest.
” width=”20″ /> Tihtipeale õhtuti trennist tulles ei jaksa ma midagi suurt süüa teha seega väga lihtne ja imemaitsev on kodujuust koos munadega, tomatid, hapukurk, ja küüslauk. Kõik muidugi tükeldatuna.
” width=”20″ />
Kas ma tarbin toidulisandeid?
Trenniajal joon Workout Intrat, mis suurendab vastupidavust ja energiat ning aitab kaasa lihasmassi kasvatamisele. Peale trenni tarbin ma Hera80, mis on valguallikas ja aitab lihastel kiiremini ära taastuda. Tihtipeale söön vahepalana kas enne trenni peale trenni või siis üldse magusa isu ajal NIXI. See on vaieldamatu lemmik
” width=”20″ />
Ega mul väga palju ei olegi millestki kirjutada, sest kindlaid koguseid pole mulle ette kirjutatud. Lisan siia alla ka mõned toidupildid.
Nagu ikka on pühapäeva hommik pannkoogipäev… Tõsiselt maitsvad proteiini pannkoogid koos sidruni-melissi jogurtiga ning peale lisatud külmutatud marjad
” width=”20″ />Koolipäeva hommikutel on meil koolis selline tore võimalus süüa hommiku putru enamjaolt pakutakse kaerahelbe putru, kuid vahel on ka teisi valikuid. Enne kooli minekut söön ma Valio cookie kohupiimakreemi, mis on suure valgusisaldusega ja peale seda lähengi kooli ja saan peale esimest tundi pudrule minna.
Lõunat söön ma koolis, mis on igapäev erinev on selleks, siis supp praad vms… Siin on aga minu toit enne trenni ehk siis vahepala ja kusjuures avastasin, et sinna natuke mett lisades on see nagu megasuper!! Mulle endale hullult maitseb mesi niiet minu jaoks on see parim
” width=”20″ /> Sinna juurde siis kas mõni puuvili on siis selleks banaan, õun või virsik..
Vahepeal söön ka peale kooli täistera pastat erinevate koostisosadega. Tavaliselt ma nii suurt söögikorda enne trenni ei tee muidu saab kõht liiga täis. Selle juurde lisangi siis kodujuust ja tomatit/kurki/salatit
Peale trenni söön kana ja sinna juurde siis mõni salat, kodujuust või muna. Loomulikult ei ole see mul igaõhtu nii. Tihti teen kas ainult praemuna, omletti või siis oma kodujuustu
Mõni õhtu teen endale pudingu. Valmistan seda keefiriga ja sinna juurde lisan külmutatud marju
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> niiii njämmiii
Ma loodan, et midagi ikka teada saite. Nagu näha ei ole see toitumine mingi tuumafüüsika ja toitun täiesti normaalselt ning ei NÄLJUTA ennast. Kui on küsimusi siis julgelt küsige
” width=”20″ />https://www.instagram.com/amanikiivikas/
Olge mõnusad!!
-
AutorPostitused