alz1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alz1
Membertegin kaa kunagi nii ma ei tea kuda see võimalik on aga mul tuli nii max jõudu juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .(äkki oskab keegi teine seletada pakub omale ka huvi
)alz1
Memberei ole,mina küll nii et teeks kui siis ma teeks nii küll aga rohke valguga
alz1
Membertrenis pole juhtund aga vahel kui liiga järsku tõusin püsti(enist olin kaua kaua istund) sis kiskus p
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ildi tiirlema kyll jhalz1
Memberkeegi võiks asutada kulturismi kooli kuda harjutusi täpselt sooritada ja mida süüa milla süüa kuda .. mida millega koos ja kõik siuksed väiksed nüansid teaks rohkem oleks tulemused kõvast piremad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma usun et ikka pinges
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Memberohoo kas kindel et 23 aminohapet gümnaasiumi bioloogia õpik väidab et (tsitaat)”organismides on kakskümmend erinevat aminohapet .Väheste valkude koostises aga leiame kõiki 20 aminohapet” ma arvan üks andmetest on vist vale
Membersaavitax väike külastus arsti juurde või siis anda künarnukile puhkust ja mingi kuu pärast uuesti proovida äkki on parem mul tegi kah enne õlg valu…andsin puhkust paar kuud ja oli kohe märksa parem
Memberaga mis oleks siis optimaalne pulss aeroobsel??
alz1
Memberhm mul tekis kohe kahtlus et ma treenin valesti sest biic ei jää enam valusaks
Membermul oli kah nii aga algul kui hakkasin ales saalis taas käima aga see läx kähku üle minu arvates anab valu märku et lihas hakkab kasvama kui aint valku saaks
Memberseline asi et kui vana sa oled n2k ??
alz1
Membermul tekkis lihtsalt siuke tunne et sel ” trügijal” lihtsalt pole oma kava ja vaatab mida tugevamad teevad ja teeb kähku järgi
.. suures tuhinas et nii saan ka suureks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Memberma ootax ukse lähedal ja teavitaks kõigile et olen profesionaalne arst
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . ja väike tähelepanek veel,et see teema et Eestlase toiduks teine Eestlane– no commoon kes selle veel välja mõtles . minu jaoks täielik müüt et kas keegi vihkab kedagi aint sellepärast et ta on eestlane siuke lause oli tõesti mulle vastukarva
alati mingi põhjus kas siis rivaal või mida iganes
??:”>alz1
Membersee artikkel pani mu pühad tõekspidamised kõikuma ei tea kas see ka nii dramaatiline on naq seal on kirjeldatud??