alz1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alz1
Memberjõle hästi tuleb massi kõhule ma vaatan
“>Õlu ei põhjusta õllekõhtu
et huvitav mis siis põhjustab õllekõhtu??
alz1
Membernii,asi on selge,sa peaksid koolist puhkust võtma,eriti eesti keele tundidest
“>kui see sind nii väga häirib siis anna treenerile sellest teada
alz1
Memberma ka pärnakas aga ma mõtsin et millises saalis see käesurumisaparaat siin on?
alz1
Memberseee on see uus stein-ein`i teooria kas te sis tõesti ei tea we???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Memberkuidas üldse proportsioonis püsida, ainult õige treeneri abiga???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>treenid kõiki lihaseid… vaevalt sa teed mõnda lihast nii kehva tehnikaga et to lihtsalt ei arene ja teisi nii hea tehnikaga et kohe hakkab paisuma

alz1
Memberei sega kui sa ei taha seda 5 kilo kaotada lihase arvelt
alz1
Membermul kah pole magusa isu lihtsalt,nuh vahel paar kommi kui on head aga mul on väga hea olla puudust küll millestki ei tunne,ei kaeba
alz1
Memberei kujuta ette,kui paus 1.5 minti rinda 5 harjutust, kõhtu teed max 20 minti .biic üle 40 mindi ei lähe eriti et siis rinda teed 2h(koosneb viest harjutusest) järeldan et lobised trennis palju
alz1
Membertegelt see asi põletab aint rsva ja sellepärast tundubki et on lihas metsikult kasvas(reklaam: ja kes annab pea et see on puhtalt absi tulemus – mina kahtlen seles tugevalt+ reklaamis oli rasva% kõvast allapool)
alz1
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hmm noh ma ei tea aga kas klistiir sob
ib??alz1
Memberjust tulin ingi aeg tagasi opuhkuselt nüüüd terve suvi ja veel kõvasti rohkemgi ilma mingi puhkuseta
alz1
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui valk lahustub ka jääkülmas vees siis mu valk on kül üli p***k(ta on kyll poolteist aastat vana ja apteegist ostetud
) aga ta ei taha vabatahtlikult lahustuda tallle peab kallama kuuma vett selga ja kaikaga takka peksma ja loksutama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Memberumb 20 g läheb raisku sest organism suudab omastada 30 g valku 3 tunniga,parem jaota see kogus kaheks ja tõuse öösel üles näiteks või enne magamaminekut 3 tundi pool kogusest ja ene magamaminekut teine pool või lihtsalt vähenda kogust
alz1
Memberjõukas korra juba nägin keegi jõi seda staffi aga siis ei pööranudki veel tähelepanu. igastahes proovin ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Membermu loli kah õlg valus võtsin 2 kuud puhkust ja asi saigi enamvähem korda. nüüd parem olla-saab jälle trenni teh, kuigi ma max raskust ikka ei saa proovida suure raskusega tuleb jälle imeõrn valu sisse ja panen kangi kähku ära
AutorPostitused