alz1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alz1
MemberMa kuulsin sellist juttu, et see poiss enam ei kasvagi pikemaks tänu sellele treenimisele.Kus sa sellist lolli juttu kuulsid? Vanaeitedega käid saunas?
Ma ise ei vaatanud saadet, aga need, kes vaatasid, trennis rääkisid, et poiss enam ei kasva ega arene üldse. Nii oli saates öeldud.
selles suhtes et saade alles hakkas ,kuidas on võimalik et keegi seda juba pool 8 näinud oli ??
??:”>alz1
Memberläheb teemaga kokku. selline asi et turult ostetud kodujuust. kuda sellega on, on ikka kvaliteetne ka või ei.põhjus lihtne miks sealt ostan- kilo maksab 32.-
??:”>alz1
MemberMaitseküsimus.endale kodujuust alla ei taha minna hästi, see eest jogurt on hea vahepala.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki keegi teab mõnda kodujuuustu retsepti,mis teeb ta talutavamaks??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Membertellisin 2 pakki no1 ..Nõus et pakk ei ole eriti vastupidav.. kohale jõudes oli üks pakkidest ribadeks.mis maitsesse puutub siis see ju ülihea,mõtlesin et kas üldse õige toode kuna maitse nagu jooks maasika kokteili,võrreldes eelmise proteiiniga oli see nagu jäätis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> : maitse suhtes soovitan kõigile maasikat
Memberno kehtib ikka aga ära end liiga rasva ka söö
.Ja veel ,et ega see kinnituste raskus ka halb ei ole.mõtle kui oleks hoopis sellevõrra vähem jõudnud suruda.Kui teed kõike õigesti siis järelikult tuleb heita pilk perele ja otsida seoseid geneetikast(kas isa on tugev või ei) .Järjepidevusega tuleb veel max powerit juurde . jõudu tööle
Memberhmm ekapert pole aga tõstaks õhtuse söömingu hommikue peale ja õhtul võtaks midagi kergemat ( süsivesikute vaesemat) ja kerge raskusega kangil kükke teha kah paha ei teeks ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Membermõningad nõuanded et söö kohe palju rohkem kui siiamaani ja trenni tee kah ikka edasi ja 6 kuu pärast pane uuesti pildid üles
alz1
Membervaata toitumine järgi,et sa juhuslikult ei oleks rohelisel dieedil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Memberkas on reaalne et see ei meeldi elanikele ja mr olympia ei jää kuberneriks enam kauaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alz1
Memberma oleks vähe õnnes kui tuleks rinale 5 kg nädalas jurde we ?? viskaks julgelt tireleid ja hundirattaid ja ma ei tea mis imetrike weel
Memberei no päris loobuda pole kindlasti mõtet lihtsalt auru kõvasti maha ära lõhu nii jubedasti enam
alz1
Memberja kergesti teostatav
alz1
Memberma tean et ülimalt loll küsimus aga ma pole kunagi spordiarsti juures käinud ja ma mõtsin et kuda sina saada ültse??
alz1
Memberemm 12 koli kui oled algaja on see vast raske ma usun 3 seeriat 10 kordusega lääb sul raskex ma usuniitsepsile lailihasele 20 norm ma usun
Memberbiitsepseid treenivaid harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused