Alustaja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alustaja
MemberAega on juba läinud ja söön vaikselt peale trenni ikka kuis peab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arengut sellessuhtes on, et olen kuskil 1,5kg juurde võtnud ning jõusaalis raskusi ka juurde pannud, varsti ei pea enam oma väikeste viiestega kangi peal rinda tegema ja teisi alati raskusi vahetama.
Alustaja
MemberMina olen see plätu ja soki mees kuna pole sobivad jalatseid leidnud veel. Äkki oskate soovitada mingi hea hinnaga jalatseid ?
Alustaja
MemberMinul endal sama teema, aga vaikselt alustasin kodus kätekõverduste ning kõhulihaste ja lõuatõmmetega. Trennis on jah negatiivset või õlaharjutusi või rinnaharjutusi teha hantlitega, minul see töötab. Vaikselt, aga töötab.
Edu sulle muidugi.
Alustaja
MemberTulen peale trenni ühikasse mingi paari mindi tee ja siis pesen kohe ära, trennis jah sellist võimalust pole.
Trenni teen enda hobiks jah, sõber soovitas, et äkki tahan trenni teha ja alustasingi.
Kokku olen pool teist kuud olnud, enesetunne on hea, Tegelen tavaliselt rohkem jooksmise ja rattasõiduga. Jõusaaliga puutsin varem kokku 3 aastat tagasi ning siis ei teadnud eriti mis ma teen. Siin foorumis saab ikka infffi küll
Alustaja
MemberPmst tulen trennist, pesen ja siis söön oma asjad ära. kuskil 15min läheb sellega aega ja minuarust täitsa okei on
Alustaja
MemberVaikselt nüüd asi areneb ja peale trenni on ikka väga hea kohupiima ja muna süüa. Teine asi kohe
Alustaja
MemberEile siis oli trennipäev ja ostsin seda kohupiima, peale trenni lasin selle sisse koos meega. Väga hea oli (Y)
Uus küsimus kas peale trenni muna ka võib süüa ja siis kohupiima ?
Alustaja
MemberKas sellele tuleb siis suhkurt ka lisada või on juba maitsestatud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustaja
MemberMa ei usu, et see nüüd overkill on sest igal päeval on mul erinevad harjutused erinevateks lihasgruppidele.
Eesmärk on jah massi juurde saada.
Kohupiima koha pealt on see otto kohupiim vist kõige parem valik.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)