alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
MemberLiiga head naljad.
alr89
MemberSeal küll midagi erilist ja naljakat ei olnud.
alr89
Memberhea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberMa olen club Angeli turvamees.
alr89
MemberSiin on näiteks ühe (ma arvan et alaealise) vene tibi arvamus:Nagu eriti haige.
alr89
MemberSellised avaldused on tegelikult antud hetkel vajalikud. Hetkel on Eestil raskem kui paljud taipavad.On tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberMinu arvates on kogu selle jama juures positiivne see, et eestlased on vist peale 1988 aastat esmakordselt nii monoliitsed ja ühtsed. Ansipit, nagu iga teist poliitikut, kiruti netikommentaarides igal võimalikul ja võimatul juhul aga praegu on netifoorumites selge üksmeel: pole aeg, et näägelda ja vinguda, nüüd tuleb Eesti eest väljas olla. Sellist üksmeelt pole ammu näinud. Kas keegi poliitikast ja ajakirjanikest pisutki teadev inimene võinuks ette kujutada, et isegi sellise väljaande, nagu Kesknädal, küsitluses leidis üle 90 % vastanutest, et Ansip ei peaks tagasi astuma???!!! Muidugi andis selleks oma panuse ka seltsimees Savisaar, kes lõikas venelaste ees lipitsemisega nii valusalt näppu, et see ületas ka Keskerakonna toetajate taluvuspiiri. Kujutage ette: peale sellist räiget mürglit, rüüstamist ja röövimist, küsib Tallinna linnapea- aga miks nad vnelasi peksid? Mida peaksid seda lugedes tundma need sajad politseinikud, kes oma elu ja tervisega riskides üritasid pool ööd märatsejaid kontrolli alla saada? Küllap kahetseb lurjus isegi, et läks liiale, vaatasin just statistikat, et sekundis lisandub viis uut allkirja, mis nõuab ta tagasi astumist, praegu on neid 40 000 ümber.Kokkuvõttes tahaks öelda: tore, et Eesti riigil on munad olemas!
õige jutt
Membernagu pildi äärelt võid lugeda on esmane avaldaja http://www.spetcial.eepeaks olema õige allikas –
PS! palju olen kohandu ka materjali mis on võetud fitness.ee lehelt aga allikaks on märgitud
hoopis midagi/kedagi muud nt. kaalukad.ee foorumist leiate sellist materjali…
Arnold väga hea töö niipalju naerda sai
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> head pildid ei väsi kordamastalr89
MemberKes ütles et ma teiste arvamusi ei austa ma ütlesin mida mõtlen.Mida tuled sina siin seletma poisike kes ei julge enda häältki anda?! sa peaksid ammu magama ja järgmist päeva voodi alt jälgima kui sa sealdki julged seda teha.
Lihtne kui see teema ei huvita ära tule siin mingit jama eks ?! Peace biach
Proovi olla veidi tolerantsem
Memberliiga naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
aprill 29, 2007 at 3:18 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #113670märts 17, 2007 at 9:59 e.l. in reply to: Jõusaalis treenimine 17-18 aastaste noormeeste seas #109811alr89
MemberTere,Kas on teada %, palju 17-18 aastastest noormeestest jõusaali külastavad ning mis eesmärgiga.
Ning kas keegi teab, “jõusaali” mõistet
alr89
Membertäna võib head naistepäeva juba soovida ka Angela Aagile!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2007 at 4:36 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107941alr89
MemberKeskerakonda ei valiks kindlasti mitte
AutorPostitused