alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
Memberväga naljakas on lugeda kuidas väga paljud enda rumalust siin välja näitavad
mulle tundub et hoopis sul andreaz on väärareng sul on tõsiselt väärastunud mõtteviis
alr89
MemberOot, mis mõttes? Tahad veel? OK, nali, võtsin tegelt ära selle 10%
alr89
Memberväga hea ülevaate andev artikkel
endal jäi kahjuks tartus asuvatesse treeningutesse minemata tänu näpu liigese tõsisemale vigastusele
aga jään igaljuhul siis järgmisi kursuseid ootama
alr89
Memberseda küsi adminnilt kes sulle +10 väänas. Aga ma kaldun arvama, et ta ka ei mäleta mida sa 2006 aastal tegid… ju said asja eest. Igavusest me kellegile hoiatusi ei jaga..jah oleksin pidanud tõesti adminilt küsima aga lihtsalt kui teemaks läks mainisin selle ära
tegelikult kui aus olla siis mäletan küll
alr89
Memberma kaldun arvama, et see põhjus”läbu” ei ole mitte sõna “läbu” pärast vaid mölaga mille oled foorumis korraldanud. Ei ole mõtet püüda jätta adminnist lamba muljet. Uskuge v ei aga meil muudki teha kui teid nahutada nende hoiatustega. Aga issanda loomaaed on lai… seega tänagem jumalat, et kohati aed ette tuleb
alr89
Memberteemasse niipalju et äkki seekord jätaks minu posti alles?
kasutasin sõna läbu selle eest sain hoiatuse
alr89
MemberSa vist ei lugenud minu posti läbi korralikult.“Täiesti jube lugu ju ! Ja noh kui see on mõeldud tähelepanu juhtimiseks, siis vaatamata sellele võib mingi paari päeva pärast linnavahel näha mingeid rämedalt roostes ’82 aasta “bemme”, millest kostub see lugu nii valjult, et haledad isearetatud kõlarid taovad üle.”
Ja peale tulnuka filmi, hakkasid mitmed ossid, kes satiirist aru ei saanud, veel rohkem burxi sööma ja karvastega kanu kitkuma.
jah nõustun
alr89
MemberKUIDAS TE ARU EI SAA, ET SEE LUGU ON TEHTUD RULLNOKKADE MÕNETAMISEKS, MITTE RULLNOKKADE POOLT. NAGU LOO AUTORID KA ÜTLESID, ET TAHAVAD ÜHELE ÜHISKONNAKOHILE TÄHELEPANU JUTIDA. Nagu film “Tulnukas”.Ja kui keegi teeks loo, kus sõnad: Olen jõusaaali mees ma, Meeldib seal eitesid vaadata, Rinnalt 150 kg lükkan ma.-
Kas siis Jõusaalis käiad hakkaksid seda lugu kuulama?-Nagu üks võitis, et varsti hakkab seda lugu Rullnokkade autodest kuulma.
Issand alasta!
Kas rullnokkadele ei meeldinud siis tulnukas loomulikult nad vaatasid seda ja nersid samamoodi ju sama on ka sellelooga
alr89
Memberjube
alr89
MemberMida laiema silmaringiga inimene, seda laiem on ka kuulatava muusika valik.Ma ütleks, et kõik on hea olenevalt tujust ja olukorrast.Väljaarvatud emomuusika.Ma olen 100% kindel et sa ei ole sellise asjaga nagu “emomuusika” kokku puutunud
alr89
MemberPurjus peaga auto juhtimine ………….. esmakordsel vahelejäämisel eluaegne juhtimisõiguse äravõtmine. Siis oleks napsiseid roolikeerajaid ikka tunduvalt vähem. (Juhtub aga avarii sellisel ja keegi saab viga…. maksab tema ravikulud + kompensatsioon töövõimetus aja ülatuses kogu kannatanu kuu sissetuleku ulatuses) Kui raha ei ole siis otsejoones organidoonariks. Kui terveid organeid ei leita siis sama asi lähima sugulasega. Mõtetu autojuht aga saadetakse kohe haiglas hapniku veeni süstimisega teise ilma. (põrgu)Avalikus kohas maha sülitamine……………… 15 päeva aresti koos ühiskondliku kasuliku tööga, peseb seebi ja harjaga tänavaid täispika tööpäeva.
Räuskavad ja ropendavad teismelised avalikus kohas………… Vanematele 20.000.- trahvi + laps saadetakse 3 kuuks spetsiaalsesse kasvatusasutusse kus Kalmus ja Kiivikas on õpetajad.
Selliesed leebemad asjad.
Ja muidugi alates 13 eluaastast noormeestel jõusaal kohustuslik vähemalt 2x nädalas a`2h.
Eesti riigi seadused võiksid igaljuhul palju palju karmimad olla
mulle isiklikult sobiks väga hästi see variant
alr89
MemberKas mustas tees on ka midagi kohviga seotud?kofeiin?
alr89
Memberalr89
MemberMul oleks ka plaan sügisest tartus käima hakata
küsimus jrxle sa oled muidu mu privaat sõnumid kätte saanud?
alr89
MemberVähemalt niisugused asjad veel Eestis kedagi ei ähvarda.Väga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused