alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
Member.
alr89
MemberNaisena pean ideaalseks midagi sellisthttp://www.irun.com/users/1505/pictures/update.jpg
Kindlasti ei ole ideaalne keha naistel, kes on lihtsalt kõhnad. Kõhnus ei ole mingi saavutus, lihaseid peab ka olema.
Ise “põen” kõhulihasekiiksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See võiks ikka natukenegi nähtav olla ja ka ise püüdlen selle poole.Välismaa fitness-staaridest peangi üheks ilusamaks figuuriks seda, kes pildil kujutatud. Kui tunnen, et laiskus hakkab peale tulema, lähen kiikan mõnda pilti ja motivatsioon on jälle platsis.
Steroididele ütleksin kindla EI. Loomulikul moel (loe: suure vaevaga) tulnud vorm on ikka kõige magusam.
Ideaalne vorm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
Memberma loodan et keegi adminitest ei pahanda kui avaldan saidi kust vaadata saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
muidugi ei pahanda :
!alr89
MemberMustvees tähistati vabariigi aastapäeva veel eriti “toredalt”
Ühe baari seinad olid täis sodiud kirjadega CCCP ja veel palju venekeelset teksti
alr89
Memberketsid igaljuhul
alr89
MemberIse pole veel alakehale erilist tähelepanu pööranud… Aga “kintsud” on normaalsed võrreldes osadega, kes jõukas käivad.Aga kindlasti tuleks tähelepanu pöörata !
Taavi kas mitte ei oleks siis viimane aeg seda teha?
alr89
MemberLüüa võib võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no oleneb mis võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberSiia teemasse sobiks vastu üks pilti, mille hiljuti leidsin:Kas mängus on photoshop või ongi ta selline?
alr89
Member3 koht
alr89
MemberAndreaz lahmib umbes. Kas keegi arvab, et näiteks maadleja (või mistahes muu kaaludeks jaotatud ala sportlane), kes peab ennast kaalu võtma ja suutma säilitada oma soorituse sealjuures, lahmib endale suvaliselt näost sisse mida iganes? No kui jah, siis arvaku uuesti. Ja kui rääkida päris tippspordist ja keegi arvab, et ainult kulturismil on korralik toitumis- ja taastumisalane knowhow, siis see on ikka lausa naeruväärne.Tippkulturist on maailma targeim inimene? Ei oska mina keemikutes seda tarkust näha…
alr89
MemberAndreaz kuidas sa nii kindlalt väidad et näiteks profi jalgpallurid ei jälgi enda toitumist ja ei tea mis nad endaga teevad
sama sprinterite kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberEt tähendab tegemist on siis nii suure jõusaali kui ka kohvi sõbraga ja sooviksingi teada, kas kohvi joomine aeglustab minu lihastekasvu või on mingit muud moodi kahjulik.kasuta otsingut siin on sellest tohutult juttu
alr89
MemberMarek 2.
Imre 3.
Argo 5.
Ott 2.
alr89
Membermis mõttes lahjaks?
alr89
MemberSiis sa oled meil küll siin üks kõva naljamees.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga ok, ma arvan et meile kummalegi on juba selged teineteise arvamused ja see eriti midagi ei anna kui neid mitmeid kordi ja läbi mitmete postituste siin foorumis korrata. Sina oled pedede suhtes tolerantne, aga mulle meeldiks kui neid raudlatiga pekstakse ja soosse uputatakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu poolt vist selle teema kohta kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minu poolt samuti kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused