alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
Memberalessandro nii nagu mina aru saan on sul soov siin riigis omandada haridus ja siis asuda elama venemaale?
sry offtopic
alr89
Memberkosunud oled vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>karmid särgid kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
Memberelu24 ikka ei käiks
alr89
Membersiin kohal mainiks, et ka Kalmus suitsetab. Tema tervis tundub küll väga hea
alr89
Memberaktivist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eriti hea see oli küll õige tola
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberMa ei räägi tõstevööst, vaid tõsterihmadest. Ja naljakas ei ole minu jaoks mitte see, et inimene 50 kiloga jõutõmmet teeb (algajad oleme me kõik olnud ja naljakat ei ole selles midagi), vaid see, et ta ei jõua või ei viitsi kangi käes hoida. Kui juba sellise raskuse juures rihmadega teha, mis siis edasi saab… 100kg juures kasutab vist juba kraana abi.Kinnaste kohta. Hea küll, ma veel ehk saaks aru, et 50kg hantel võib nahka vigastada ja kasutatakse kindaid. Aga kui inimene 5-10kg juures tähtsa näoga kindad kätte paneb, siis on see juba minu jaoks imelik. Mida see väike hantlike mehe käele teeb? Nii siidikäpp ka olla ei saa, et rauda ÜLDSE puudutada ei julge.
Tahad ole rõvedate rakkus kätega keegi ei keela ju : )
Kes tahab enda käte eest hoolitseda kes mitte
veidi totter et sind häirib kui keegi kindaid kasutab
alr89
MemberKas ma sain õigesti aru, et su eesmärk on langetada kaalu 5-8 kg? Siis sa kaaluks ju 184cm juures mingi 75kg. Tekib küsimus, et mida sa 3 aastat jõusaalis teinud oled, et nii vähe lihast on.. Või noh..milleks end nii palju näljutada, et lihaseid alles ei jää? Siis oled sa ju tavaline alakaaluline poiss. Noh..ok, inimesi on erinevaid, ma ei tea, kuidas sa välja näed jne. Aga ma väga kahtlen, et sellise kaalu juures sul saab mingit lihast olla. Minu arust võiks rohkem süüa ja massi kasvatada. Kui juba mingigi lihas tekkima hakkab, siis alles võiks dieedi peale mõelda. Sellise näljutamisega võid sa veel 10 aastat jõusaalis käia 4 korda nädalas ja ikka jääd tavaliseks alakaaluliseks poisiks.Ära solvu, see on lihtsalt minu arvamus.. Ma pole kunagi mõistnud, miks niigi kõhnad inimesed veel alla saada üritavad. Mina arvan, et mees peaks ikka mehe moodi välja nägema.
No eks ole erinevad eesmärgid ise olen ka kusagil 3 aastat käinud ja kaal on ka seal kusagil 80 kandis
soovitud vormi saavutiasin esimese aastaga ja ei ole soovi suuremaks kasvada
mees peab ikka mehe moodi välja nägema noh kes mis kriteeriumite järgi seda hindab
alr89
Membermm ei tea mina olen terve elu kõik nätsud alla neelanud
alr89
Memberilus naine on ennast koledaks treeninud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
Membersorry.eieii see ei olnud halvasti öeldud
vaid eks ma viisin sellele rohkem tähelepanu lihtsalt
ise soovitaks Küsi Fred Antsonilt alafoorum läbi lugeda ja siin palju kasulikke artikleid ka
oldmani soovitusi tasuks ka kindlasti jälgida
alr89
MemberLoe foorumis saad palju infot!
Sellist asja nagu hitt soovitaksin ka, otsing jällegi kasuks
alr89
MemberSai siis kah kasutaja ära tehtud.Ujumine ei tõmmanud ja rattaga sõitsin ikka nii, et kolm nädalat ja kolm korda nädalas 15 – 25km, keskmine kiirus ~25km/h.
See, et mul lihast vähem on, kui rasva, see vastab ilmselt tõele. Peegli ette väga sattuda ei taha.
Joosta ka ei jõua (100 ja 60m jne. Näiteks Kehalise tundides).
Ja see koht, kus ma asun, see lihtsalt ei võimalda jõusaalis treeneriga trenni teha, kuna siin lihtsalt ei ole seda tööd tegevat inimest.
Söömise kohta ütlen nii palju, et söön seda, mis hetkel tõmbab. Mingi piiramisega vms küll ei tegele.
Mu eesmärk ei ole minna lavale rinnalihast näitama vaid lihtsalt, et endal normaalsem ja parem olla oleks.
Soovitus oleks siis see, et tagasi ratta selga ja punuma koos ühe toidukorraga päevas (tean, et liialdan, aga mismõttes siis) ?
TOITUMINE öeldi ju mis arusaamatuks jäi
alr89
MemberSee esimene video on youtubes ka sellise nime all nagu muay thai vs wing chun

hahaha

alr89
Memberalr89
Membertüübid lihtsalt tahavad vaielda
vägivaldur ei ole neid artikleid näiteks üldse läbi lugenudki! selgelt on tunda, tüüp lihtsalt ei näe vahet taoismi religioonil ja filosoofial. teooria võime seletada, olete midagi kuulnud? ei ole, vähemalt härra vägivaldur mitte.. anyway, tehke oma asja ja ärge mölisege enda mõjuulatus ringist väljas. tehke lihast ja jätke mõtlemine teiste hooleks;)
Koguaeg jahud mingitest artiklitest aga mis sa lolliga ikka vaidled ma ei ole näinud mitte ühtegi kordan mitte ühtegi põhjendust
AutorPostitused