alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
MemberPalun soovitage mulle:*rasvapõletajaid
*ja siis lisandeid mis kiirendavad lihase kasvu:P
ma tean et asju saab paika lihtsa tavalise toitumisega.. aga puhtast huvist tahaks teada mis on hea..
lisage hind ka palun taha:D
hmm siin on ju palju palju selliseid teemasi. Otsi ja vaata ringi siis saad targemaks.
alr89
Memberminu arvates on Mirko”CroCop”Filipovic üliköva vana,Hoost ka!jah nii see on ,hoost on veidi ära hakkanud vajuma juba eks vanus ole ka ju.
Bojanski on minulemmik.
alr89
Memberpoint oli selles, et keegi adrenaliinim8llus eriti ei j2lgi tehnikat, eriti vabas kakluses.Hmm vaata teisi k1 mehi, neil kõigil tuleb tehnika suure päraselt välja point on lihtsalt selles, et tal on kogemusi vähe ja üldse jama minuarust .
alr89
MemberEi jää ta midagi kinni.Tasub lihtsalt peale raskemaid jõukükke rippuda.Uuri eelnevaid teemasi
alr89
MemberSapp vs Bojanski on parim mats seal on nagu ideaalselt näha kui aeglane ta tegelikult on ja kui algaja
alr89
MemberTal pole võhma sellepärast ,et ta suitsetab imo
alr89
MemberSiin oli alles ka ju selline teema.
alr89
MemberVäga suur valik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tunnen üldse kaasa inimestele, kes muusikat stiilide järgi kuulavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tunne mulle kaasa
alr89
Memberhea küll
alr89
Memberkumb oleks siis nagu parem kas soja või vadaku valk
alr89
MemberUFS wheyd soovitan super maitse minuarust
alr89
Membersiit samast poest saad tellida ka ju
alr89
Memberkui sa 30g valku paned + kohupiim siis nagu organism ei peaks ju deoreetiliselt kohupiima omandama? kui ainult 30 omandab korraga
alr89
Memberpulber on kiirema imenumisega ja ntx sealt saad aminohappeid ka palju ja minuarust on mugavam ka kui kohupiima süüa