alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
MemberVäga hea on segada kodujuustu kalmarjaga , kõik vajalikud asjad, asendamatud amino – ja rasvhapped
alr89
MemberTere, praegu söön pool pakki (125g.) kohupiima umbes pool kuni tund aega enne trenni ja pool pärast, aga see teeb ühel toidukorral ~20g valku… mõtlesin et ostaks toidulisandiks proteiini, et siis näiteks enne trenni sööks paki kohupiima (250g.) ja peale trenni jooks ühe proteiini sheigi.Aga tahsin seda küsida et kumba pidi on mõtekam: kas enne trenni kohupiim ja peale trenni sheik või vastupidi?
alr89
MemberTuharad ja siis ka veidi kõht.
alr89
MemberTuleks hea meelega ,aga ei ela Tallinas. Kas kunagi avatakse midagi Tartus ka?
alr89
Memberjõusaal, kus käin, seal pole millegagi rinnalihast teha
. Algajaks ma end ikka ei pea, treeningkava ma muudan, ilmselt väga suures osas aga enne tahaks end harida. Ikkagi kui tahan parimat tulemust näiteks biitsepsile, kui tihti, oleks seda siis õige treenida? Ja misasi on ületreenimine, kust maalt see algab?Mine normaalsesse jõusaali siis.
alr89
Memberno selle üle ma tahangi arutleda, mis maalt alates treenib yle, mis tähendab yle treenimine, mis oleks parim treeningtihedus yhele lihasele, et saavutada parimat tulemust?Igal ühel on ületreenitus erinev. Ületreenituse kohta on siis foorumis palju juttu. Harjutusi leiad tööriistad ja harjutustepank.
alr89
Memberhahahah

alr89
Member
Päris heaalr89
Memberhead pildid !
alr89
Memberteemast päris kõrvale mindud:Düks jube hea harjutus on hantlitega, mida kasutan
võtad hantli kätte, nii et see on risti su kehaga
-I nii
ja siis tõstad selle samamoodi hoides eest kuni kaarega õla peal oled
väga hästi võtab biitsa ja õlga!
mitte midagi ei saanud aru! Ise mõtlesid selle välja?

jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga minul toimib
see selleks
ta võib toimida, aga aru ei saanud harjutusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No jah kui ta aru ei saa siis tasub nii kaua neid vaadata kui saab aga noh mina läheks jõusaali treeneri juurde siis juba kui aru ei saa.
alr89
MemberHantliga saab kindlasti endale põhja alla. Mina näiteks alustasin hantlitega ja kui ei ole võimalust jõusaali minna siis tee kindlasti kodus hantliga ja alguses saab ka õlale kindlati mingi põhja alla. See on minu arvamus.
alr89
MemberKas Kalmust võib veel kunagi ka Eesti Kulturismis näha?Äkki Marek Kalmus vastab sellele
alr89
MemberEi mõju halvasti.Ostan endale homme ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberTeil on küüned mustad.Ei ole ju tal midgai need nii mustad, soovita parem midagi ei tasu ju kohe mölisema hakata.Ära väida et sa ei mölisenud
alr89
MemberPäris hea !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused