alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
MemberEndal ei ole nii pikemalt olnud õnneks , aga muidu vahest üksikuid kordi ikka juhtub.
alr89
MemberKui soodne hind on siis ostan kindlasti!
alr89
MemberMinuarust veidike liiga suured.
alr89
MemberKas te siis ei tea, et Suur Biitseps = tugev mees, kellega koos on tuvaline olla, kes on Ülitugev, tal on palju raha, ta on voodis hea ja naisi langeb tema ette nagu murdu…Just sellepärast on iga teismelise unistuseks suur biitseps…
Ega jah
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:alr89
Member“Tegelikult ” ainult paremat biitsepsit või ok, äärmisel juhul biitsepseid ja rinda ongi vaja treenida, nendest piisab, et head reidipilti saada ja naiste seas läbi lüüa…
??:”>
Põhimõtteliselt on ka 6kilose hantliga võimalik midagi saada, aga nii imelik on ainult kätt treenida, et ma ei suuda teemale vastata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp mees unustasid kõhu ka mainida.
alr89
Member
??:”>alr89
MemberTublid! Aga tahaksin täpsustada natuke ennast. Nimelt palju te puhast lihasmassi juurde võtsite. See pekikamakas ei loe, seda saab ka niisama juurde kui vaja. Ehk siis kuda rasva% ka muutus.Hmm alustasin siis 16 aastaselt ja hetkel ka 16 vahepeal kaalusin veel rohkem aga nüüd olen suveks ennast kuivemaks ajanud ja mingi 1-2 kilo kuskil langeb veel.
alr89
MemberHmm ma võtsin aastaga 10 kg.
alr89
Membergunnar osta aju endale palun..Sa müüd mõnda?
alr89
Membersellega tegelengi.Aga, et inimestel valearusaamu ei tekiks, siis trenn ei näe selline välja nagu need videod
Ja trennis käib täiesti igasugust rahvast. Nooremaid ja vanemaid, mehi ja naisi, kutseharidust omandavaid ja doktorikraadi tegevaid… aga trennis on nad kõik võrdsed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis klubis käid muidu.alr89
MemberPole see ala midagi nüüd NII karm. Kes lõppu teada tahab saadab PMi mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Või siis kui üldse see sport rohkem huvi pakub vms…
Millega sa ise siis tegeled?
alr89
MemberLeidsin netis surfates veel ühe, see on ikka päris “kena” juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://ftw.generation.no/?n=1745räme
mai 21, 2006 at 7:36 e.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #83895alr89
MemberKui sa minuga ühes voodis tahad olla siis pead sellest Kiisumiisuga rääkima. Aga ma arvan, et sul ei ole nii palju raha, et ta mu ära müüks : ) Ja üldse tundub, et Jokeri mustast minevikust on saamas lilla tulevik. Ma juba ammu imestasin, et meie seas polegi ühtegi kakaraatorit, ühesõnaga Joker julges ka lõpuks kapist välja astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberÄra seleta, ma joon üliharva.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jah päevas korra on tõesti üliharva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alr89
MemberOi kurat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et Heiki nüüd pead Rainiga viina joomise ära jätma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused