alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
MemberViin teeb mehele head, aga miskipärast viin koos spraidiga pidavat liiga tegema. Vein, erit punane, pidi hävitama kehas vabu radikaale.Mis selles viinas head siis on?
alr89
MemberTäitsa hea artikkel.
alr89
MemberKas ka sääre areng on sellise kavaga piisav? Endale on küll mulje jäänud, et säärt tuleb ikka korralikult karistada kui tahad teda arenema sundida ja üks kord nädalas oleks kindlasti liiga vähe…Mul kasvab säär 1x nädalas ilusti:P
alr89
MemberArtikleid on ka palju palju. Ja mina ei soovitaks kohe alguses lisandeid kasutada kasvad ilma ka suurepäraselt.
alr89
MemberVeega ta ju just ei tahtnud, sest maitse on crapp (seda ta küsiski, kas võib millegi muuga juua)Sain aru küll ,aga peale trenni peaks see imendumine just kiirem olema ja jogurt lihtsalt aeglustab seda.
alr89
MemberVõid nii teha ,et enne trenni segad piimaga ja pärast trenni sega veega.
alr89
MemberOleks selline küsimus, et kui ma teen nagu löömisliigutusi, aga käes hoian hantlit, siis kas selline asi treenib plahvatuslikku jõudu?Ma olen kuulnud, et poksijad treenivad käeraskustega.Otsi foorumist siin on piisavalt selle kohta materjali.
alr89
MemberMaitse on küll jube halb vägisi läheb alla.
alr89
MemberMinuarust NO1.
alr89
MemberPraegune s.vesikute ööpäevane ja ennekõike öine kogus on minujaoks ikka väga väike. On olnud perioode kus sõin öö jooksul kaks pätsi saia ja pool liitrit mett. Seda küll siis kui tegin kangitrenni hommikuti. Nii et eriti ei ole mul selle rasvumisega probleeme olnud. Lihtsalt selline kiire ainevahetus tüüp.Siiani kohe kindlasti parim tegijate treening Marek austus minupoolt.
alr89
MemberMina soovitaks pigem süüa hästi suuri toiduportsjone korraga usu mind aitab
alr89
MemberIkka Imre
“>alr89
MemberJohannes, kui vana sa oled ja kas sa oskad paarist harjutusest näiteid tuua, mis raskustega sa alustasid?Tema vanus on postituses mainitud.
alr89
MemberEi ole omateada kordagi tekkind isegi ideed selliste algajamate üle naerda. Kui tahan ise trenni teha samal pingil, siis pea alati saab teisega kokkulepele. Enamasti lepin kokku, et panen tema seeriate-vahelistel puhkepausidel kinnititele otsa oma kettad ning enda seeria järgi tõstan tagasi maha. Nii saab väga hästi kaks täiesti erineva tasemega tüüpi koos ühel pingil teha.Siis põhimõtteliselt rikud tema seerja ära ju.
alr89
MemberTehku see piim mis teeb
ma joon piima ikka edasi. -
AutorPostitused