alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
MemberAga kas siis peaks äkki hakkama valku kasutama uuesti?Aga eks sa kasuta siis.
alr89
MemberLiiga hea
“>alr89
MemberKas oleks mõtekas võtta valgusheiki peale trenni või enne magama minekut või tasub üldse midagi muud enne magama minekut võtta?
alr89
MemberEga ometi see jura jälle pihta ei hakka?Hakkab küll
alr89
Memberei noh niisama ei minda lööma ja vargile kui sa seda mõtled, kui sul on ilus tüdruk ja teda jälgivad sajad silmad, ei ole muud teha ..asi ei olegi tegelikult aint biitsas ja kiilas ma ka ei ole!
alr89
Membermustvee…Ok mul ka suvila sealt mõni km
alr89
Membernaiste pärast ei käi, käin selleks et nädalavahetusel jooma käigus on vaja tampida kedagi siis tambin ära ja jõusaalis käin jõudu tegemas enda jaoksKõva tampja siis
alr89
Membermina ilmselt olin koolivaheajal kusagil maal peipsi ääres … suure tõenäosusega sõin ploome ja õunu ja sõitsin jalgrattaga ringi …Kus täpsemalt Peipsi ääres
alr89
MemberTundub et Tangil pole enam midagi lisada, sai aru vistJu vist.
alr89
MemberMinuarust täitsa normaalselt kasvanud.Minuarust vähe
alr89
MemberTean ,et sa kava järgi ei tee aga ega sa vist päris huupi ka ei tee? Äkki paneksid oma harjutused siia ülesse.
alr89
MemberNäiteks Joker käib ainult meeste pärast ja see ei ole nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
alr89
MemberMinujaoks joomisest loobumine küll mingi probleem ei olnud , läbudel võid ju olla ja vaadata kuidas teised joovad see ka omamoodi lõbus.
alr89
MemberKeegi võiks mulle ka teha.
august 8, 2006 at 1:49 p.l. in reply to: treeningkava, mis saldaks nii klassikalise tõstmise kui ka kulturismi harjutusi #88578