alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
MemberMuidugi maha!
alr89
MemberOn, mis ta on, aga nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi.Mina olen juba ammu aru saanud, et see, mis mulle meeldib, ei pruugi teistele meeldida ning vastupidi ja ma ei hakka enda muusika maitset kellegile peale suruma.
Ning üks asi on kindel, et inimesed ei suuda alatasa hardstyle’t ja träna jne… kogu aeg kuulata ning ühel päeval avastavad ka nemad, et rock ja metal jt. on paremad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei surunud kellegile oma maitset peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütlesin lihtsalt mis arvan.alr89
Memberja nüüd võiks kõik kirjutada essee miks just nende muusika parem on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tränn, dnb, hardstyle jne see kõik on nagu nii nii mõtetus ju.
alr89
MemberSee, sul rauaga meeldib möllata ei tähenda ju et aeroobset ei peaks/tohiks teha. Trenni lõppu ~30min oleks ka väga hea.Pole nüüd mingi südame spets ja väga palun, et kui ma nüüd eksin siis keegi mind parandaks, aga ma usun, et kui teha ka aeroobset siis on ka süda paremas korras.
On ikka jap aeroobne arendab südame lihast.
alr89
MemberJätke oma naljad ikka piiridesse!nali oli hea ju
alr89
Memberega ikka füüsiline töö väga lihast kasvata…Ta ütles et käib jõusaalis ka.
alr89
Memberto vägivaldurkulturism on küll sport. Kõik need ained mis ette loeti , on lubatud ained ja ilma milleta ei saakski lihaseid arendada.
Oled kindel et ilma tõesti ei saa?
alr89
MemberKalmus
alr89
MemberOleks siis huvitav teada kuidas sõid ja treenisid oma dieedi ajal et nii palju massi kaotasid?Vaevalt ,et ta sellest räägib
alr89
MemberNope ei ole mingi keemia, ma küll soovitaks alguses tavatoitumine paika panna ja siis alles hiljem lisanditele mõtlema hakata. Ja muideks kasuta otsingut siin on sellest palju palju juttu.
alr89
Member3mandaks jääb
alr89
MemberMa olen juba kuskil aasta piima iga toidukorra kõrvale joonud ei saa öelda , et ma vähe kasvanud oleks.
alr89
MemberKui sul rohkem raha ei ole siis osta see ,aga ma küll ei soovitaks maitse on väga väga s*tt.
alr89
MemberTasub küll tellida ise ostsin samasugused poest 1000 krooniga.
september 14, 2006 at 12:21 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg #90736alr89
MemberPäris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused