alr89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alr89
Memberabsurd!
alr89
MemberTänud! Nii detailset vastust ei osanud oodata kuid huvitav oli lugeda.Aga mis edasi saab kui arstlikus komisjonis käidud? Sest mul on ajateenistus kuni 2011. aastani edasi lükatud ülikooli tõttu ning kui ma praegu arstlikusse lähen, siis ei pruugi selle tulemused vastata sellele millised nad on 3 aasta pärast (kuigi vaevalt et nad nüüd nii väga ka muutuvad).
Lehte lugedes jäi silma et 2009 tahetakse vastuvõtu tingimusi muuta, eks googelda täpsemalt.
alr89
MemberNo matti kuidas värk on kas võeti ?
alr89
Memberhahaha tuttav trepp jah
alr89
MemberMina tean et kreatiini korral soovitati kohvi joomist piirata, kuna mõlemad seovad kehas vett. Ja siis kohvi ning kakao väga palju ei tohikski erineda, sest ka kakao sisaldab kofeiini ja teobromiini. Aga vot ei tea, kuulaks ka targemate sõnavõtud ära
alr89
Memberinimest lõviga võrrelda on vist küll veidi kohatu et saab ka tõesti veidi nö tsiviliseeritumal viisil loomi tappa ja nende nö kasvutingimused ei ole ka just kõigeparemad
ja nii nagu mina olen aru saanud siis lõvi surmab saaklooma ikka kohe? hüppab sebrale kõrri ja ootab kuni ära kustub? ja kutsikatega on tõesti vist teine asi et vigastatakse looma ja siis õpetatakse neid jne kas pole mitte nii?
alr89
MemberLoomi selleks kasvatataksegi, et pärast süüa saaks. Mõttetu teema aretatud…huvitav suhtumine
järelikult oled sina olemas et loomi süüa?
alr89
Memberma soovitaks a le coqi spordihoone jõusaali 10x kaart on 210 eeku vist noorele
alr89
Memberise ei oska uurida ja otsida?
alr89
Memberhahaha
alr89
MemberEi oska nad autoga sõita ja ei oska nad ka rattaga sõita, ujumisest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Neegrite keskmine inteligents pidi ka keskmisele valgele alla jääma.
intelligents
alr89
MemberKas tauriini peale trenni sheigi sisse koos muude asjadega võib segada?eks ikka
enne magama minekut lihtsalt ei soovitaks kuna on ergutava toimega
alr89
Memberalr89
Membernaljamees:D
alr89
MemberEi, sa saad valesti aru. Huvitav, millest sa selle järelduse tegid? Mina tahaks olla võimalikult poliitiliselt neutraalne ja elada rahulikult oma elu. Siin Eestis. Kui valitsus soovib endale ja meile liigseid probleeme tekitada, siis ärgu lootku, et ma teda toetan.Kunagi sinu blogis jäi silma et venemaa oleks selline koht kus sa elada sooviksid vms
sry sain siis valesti aru või ajasin segast.
AutorPostitused