alpina
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alpina
MemberVaadake, et aspataamiga toidulisandeid ei osta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :Aspataam (E 951), mis on ohtlikumaid aineid, magustatakse toiduaineid. Keemiaraamatuis nimetatakse seda mürgiks. See tekitab rahutust, masendust, silmavalu ja -kuivust, nägemishäireid, sügelust, iiveldust, mäluhäireid, krambihooge, peaajukasvajat, epilepsiat, Parkinsoni, Alzheimeri tõbe ja teisi hädasid.
Igaljuhul proovisin täna shokolaadi reflex natural whey-d ainult veega (vett~3-400ml. tavaliselt lisan ~30g dextrot ja 30g maltot).
Maitse oli päris kehvavõitu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .süsivesikud teevad maitse palju paremaks.alpina
MemberKas need naturaalsed valgupulbrid on ilma maitseta?Oeh.
Ei ole maitseta.Reflex natural whey on olemas maasika, shokolaadi ja vanillimaitselit.
Lihtsalt ei ole lisatud seda mida vaja pole (ehk lõha ja magusained + veel mingit jama).
Pika kaevamise peale leidsin kulbi ka sealt seest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alpina
MemberKui mina Natural Wheyd ostsin siis oli küll mõõtelusikas sees, lihtsalt oli pulbri alla mattunud. Ma ei saa aru, kuidas sa saad Natural Wheyd Whey Goldiga võrrelda? NW ei sisalda kunstlikke magusaineid, maitsesteid ega värvaineid. WG on aga otsast lõpuni igasugust keemiat täis, mis minu tervisele kõige parem ei ole. Sporti tehakse ikka selle eesmärgiga, et vormis olla ja tervislik. Ennekõike ikka õige ja kvaliteetne toitumine!Võrdlesin sellepärast kuna olen omanud whey gold standard-it.Seda on ka paljud teised omanud.Mina olen reflexi tootega rahul, järest rohkem meeldima hakkab.
Maitse ja lõhna poolest just hea võrrrelda, kuna on kohe aru saada, et ühele pole lõhna ja maitse jama lisatud.
Kindlasti ei maitse reflex samahästi kui gold standard aga on tervislikum.

alpina
Member

alpina
MemberNii, shokolaadi natural whey käes nüüd.
Võrdlus: maasika 100% whey gold stardardiga:
Maitse: enamvähem, veega(+~30g dextor ja ~30g malto) maitseb nagu tume shokolaad vahvliga,piimaga meentutab veidi kama isegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (sohokolaadi fit whey maitses paremini)lahustavus:hea, vb gramm halvem kui gold standartil, aga muidu ok.
Lõhn:keskmine, (ei sisalda kunstlike lõhnaaineid) meenutab jahust kakaod.Whey gold standart lõhnab nagu päris maasikas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ja veel:
Kirjas on, et võtta kas annust (mis mõõteühik on annus?
) Kodukal ka sama info (võiks täpsem olla).Kuna whey gold standartiga sain kulbi kaasa, siis kasutan seda.
Toode ei sisalda vähemalgi määral kunstlikke magusaineid, maitsesteid ega värvaineid.
Ise olen tootega rahul.
alpina
MemberIsiklikut arvan, et samas hinnaklassis toodetel vahet ei tee.Ega see sheik mingi ulme asi ole.Õige kütus on ikka toit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varsti ostan rexlex natural whey-id ja anna teada kuidas maitseb/lahustub võrreldes 100% whey gold standard-iga.
alpina
Memberoskab keegi sellest http://www.reflex.ee seltskonnast rääkida? Esimest korda kuulen neist ja neil omajagu võlgu ka.Reflex natural wheyd müüb ka see pood:
http://www.eiselt.ee/index.php?option=com_…&prodCat=15
Ilmselt ostan ise ka selle.
alpina
MemberLihtsalt tavaline maitsetu valk ei kõlba?Sooviks ikka midagi maitsega.
alpina
Member“Kulturism kõigile” tundub, et parim raamat mis siiani kätte sattunud on (just tuli postiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kokku 55.-).Raamatus on suhteliselt palju häid pilte harjutuste sooritamisest.Hakkan kohe huviga lugema.
Ruttu tellima kõik kellel veel ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused