Alina Panova
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alina Panova
MemberAlina Panova
MemberAlina Panova
MemberTsauu!!!
Kell 6.00 hommikul äratus, hommikusöögi valmistamine ja trenni.
Pilt tehtud kõhulihaste ja kätekõverduste vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtne on aru saada kus on minu ja kus Raido hommikusöök eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja selle eest, et ma nii tubli lubasin osta endale ägedat välijooksmise jaoks tossud!
Jõudu! Tublid oleme:)
Alina Panova
MemberAlina Panova
MemberTsauuuuu!!!
Nüüd mina sain ka särgi.. Üleni uhke tunne on, et olen üks fitmodellidest
Alina Panova
MemberHei kullapaid!
Ma kuulsin, et teil oli väga lihtne trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast, et puudusin tunnis tegin endale ka raske trenn, et olla sama tubli kui teie!
Sain aru, et kui liiga raskeks läheb siis vaatan trennis allolevad videot. Loodan, et teile meeldib ja leiate seal enda jaoks moti.
Olge tublid
Alina Panova
MemberAlina Panova
MemberKallid FitModellid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trennid on palju parem neid koos tehes. Kui proekt peak lõpema täna oleks ma juba oma tulemusega rahul. Huviga ootan mis edasi saab

Lisan ka pilte, toidust ja pulsikellas eilsest trennist ja tänasest trennist.
Super tublid oleme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meil on kass ka väga fit sööb salatit hea meelega. Pildil on must riis mereannitega.
Jõudu meile.
P.S. kas keegi saab aru mis ta pilte keerab?
Alinke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alina Panova
MemberAlina Panova
MemberWow, tegime just praegu Kristina gruppiga trenni.
Istun tööl käed ja jalad värisevad..
Ja tuju….. Niiiiii hea. Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alina Panova
Member -
AutorPostitused
” data-emoticon=”true” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”