alien874
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alien874
MemberKangi surumisel lamades töötavad peamiselt peale rinnalihaste veel triitsepsid ja deltalihaste eesosa. Võib olla on areng peatunud triitsepsite ja deltalihaste pärast?
Ja pealegi need kavad ei olegi mõeldud rinnalt surumise tulemuste suurendamiseks.
Kui nüüd aus olla siis võib asi olla delalihastes ehk, triitseps on omast arust hea ja probleemi ei ole. Aga just õlad tunduvad nõrgad. Võtsin nüüd vähe erineva kava, kus tuleb keskenduda nii jõu kui lihaskasvule. Kava on selline: http://www.muscleandstrength.com/workouts/4-day-power-muscle-burn-workout-split.html
Kas on mõistlik sellise kava järgi treenima hakata? Oskate ehk jagada nõuandeid… .
alien874
MemberKui nüüd täpne olla, siis pole rinnalt surumine nõrk vaid sina oled nõrk.
alien874
MemberTee vehepeal 5×5 või püramiidi. Ainult kümneseid seeriaid tehes pole keegi tugevaks saanud.
5×5 seljuhul siis raskema raskusega jh? Mis see püramiid aga endast kujutab?
alien874
MemberPalju sa treeninguga või päevas kulutad, selleks on olemas pulsi kell näiteks, korralikumad loevad ka su kalori kulu kokku. Toitumisest nii palju,et jah õiged ained loevad ja palju sa korraga sööd. Söö näiteks 5 või 6 x päevas ja korraga vähem kui rohkem. Trenni tehes ära unusta aeroobset ja ennem trenni soojendused ja peale trenni venitused kindlasti. Koduse treeningu viga on see et sa pead tegema palju kordusi ja sellega sa hakkad juba tegema lihasele aeroobset, seega hakkad arendama lihase vastupidavust. Juhul kui sul muidugi ei ole kodus kangi ja kettaid või siis kombineeritud trenazööri.Mnjah… Kangi ei ole jah kodus. Aga palju neid kaloreid siis tuleks tarbida rohkem?
alien874
MemberLihasmassi ei kasvata harjutus või korduste arv. Kasvatab teatud kindel koormus. Juhul, kui su lõuatõmmete maksimum on 12 ja sa teed neid 10, siis ilmselt saavutad sa mõneks ajaks lihaskasvu. Kui aga su maksimum on 30, siis tehes 10 lõuatõmmet mingit lihashüpertroofiat enam esile ei kutsu. Lõuatõmme oli vaid näide.Mu vastuse mõte on selles, et kodus harjutamise puuduseks on vahendite piiratus, mõnikord ka ohtlikkus. Kui nt. triitseps on juba nii tugev, et kätekõverdustest suutlikkuseni jõudmiseks on vaja teha 50 kordust tuleks pigem teha kätekõverdusi koduste vahenditega pea peal seistes.
Ehk, kaval iseenesest ei ole viga midagi väga, kuid iseküsimus on, milline on su hetkeseis ja kas antud korduste arvud kasvu tagavad. Kükk hantliga … see hantel peaks siis olema 50kg vähemalt … Või siis tuleks seda teha ühel jalal – ohtlik.
Üldiselt olen ma seda kava teinud alles poolteist kuud ning enne seda oli mingi kuu aega vahet, kus tegin ka samalaadse koduse kava järgi 2 kuud. Mingi muutus on ikka näha…
Kui kiiresti peaks olema üldse mingit korralikku arengut näha? Ning teine jutt toitumise kohta… Mulle endale tundub, et kogused liiga suured päeva peale, sest polster ees on vähe suurenenud. Olen sellest aru saanud, et lihaskasvu tagada tuleb rohkem tarbida kui kulutada ning loomulikult õigeid toitaineid. Kuid kui ütleme 2000 kalorit ja peale oleks päevane norm kaloraas mehe kohta, siis kui palju oleks mõistlik rohkem tarbida et lihas kasvaks? Ning üldse kuidas ma aru saan, palju ma päeva jooksul kokku kulutan?
Tänud!
alien874
MemberEndal ka päris raske jama sellega. Nimelt oli juba see probleem lahti, siis kui hakasin tervislikke toite sööma, mis muidugi ka ajab sest ikkagi juurviljad ja asjad. Kuid nüüd nagu tundub, et valgusheigiga asi veel hullemaks läinud. Peale sheiki kohe ei olegi hull aga siis kui jõuan söögini hakkab sees möllama :S Ka pelleris pean mitmeid kordi käima päevas. Kas kellegil sellist vetsu jama ka on?
Üldse küsimus, kas valgusheik pigem aeglustab või kiirendab ainevahetust?
Igatahes tellisin endale ebayst USA-st Beano ning loodan lahenduse leida eks näha.
alien874
Membernäiteks Kalmuse saadud kavas oli kõhtu ainult 1x nädalas ja ütles et 2x max , aga noh ma teen 4x vähemalt ,taastub suht kiirelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja Imre teeb vist iga päev ?Imre koha pealt olen ise ka midagi sarnast kuulnud. Sealt selle peale hakkasingi mõtlema, et kuidas siis see õigem oleks…
alien874
Member“Teine soovitus on ka õige rasva kaotamise koha pealt, kuid ei ole teemaalgataja kirja pannud, mis paremaid tulemusi ta rutem ootab.”
Just nimelt, et nad tuleks ikka nähtavale. Kerge pekikiht on peal, kuid mitte midagi hullu. Ühesõnaga siis saan aru, et igapäev ei ole soovitav neid treenida. Kuid kui treenida siis on see pigem halb või hea?
alien874
MemberNo pmst, et oleks vormi, lihast ja see väike peki kiht ka eest kaoks… Kõhulihaseid on ilusti tunda sealt alt aga ei ole nähtaval eriti.alien874
MemberMis on Su eesmärk?No pmst, et oleks vormi, lihast ja see väike peki kiht ka eest kaoks… Kõhulihaseid on ilusti tunda sealt alt aga ei ole nähtaval eriti.
alien874
MemberJa seda on tarvis võtta absoluutselt iga päev? See päev kus ka trenni ei tee peab võtma ja kas on ka vahet võtta enne trenni või peale ntx?
alien874
MemberSama rida mul seljaga :S Kui kunagi arsti juures käisin siis tema soovitas jah ujumas käia ning erinevaid seljaharjutusi…
Ise ei ole väga ujuma jõudnud, ainult on tekkinud ka seljaülaossa valu :S
alien874
MemberNo kui vaadata selle valgusisaldust 100g kohta-36 g, siis järelikult peab korraga panema peaaegu 100 g pulbrit, seega saab mingi 15 doosi.Jah jõudsin ise ka ära rehkendada, aga vaatasingi et kuidagai kahtlane et kas siis aind nädal ja nati peale saabki ühe kotiga. Aga selgub, et ni ongi
alien874
MemberEi hakanud uut teemat tegema…
Tahtsin teada, et kõik kiidavad seda MASS2-e … Kuid kui palju sellest 1,3 kg-st kotist jagub seda? (ajaliselt)
alien874
Memberesimesel korral võib ikka väga pikaks ajaks valusaks võttatee ka muid harjutusi, see ühesuunaline liikumine on pikas perspektiivis halb, võib näiteks kõhulihaseid lühendada ja selja küüru tõmmata
ja venita ka
Tänud!
Kuid mis oleks need harjutused mis veel teha kodus mul? Ning venitusharjutusi jne?
AutorPostitused