Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberMinuarust ei ole asi üldse seeriates või kordustes, vaid et harjutuse sooritus peaks olema kiire, plahvatuslik.
Alger025
MemberHeh… Tõsiselt kallis toode… Aga millest see uimasus siis
? Tee väike uinak enne trenni, aga mingi tund aega ennem võiks juba püsti olla. Kuula mingit raju muusikat mis tõmbab hea “feelingu” sisse 
Päeva programm on selline, et enne trenni pole erilist võimalus uinakut teha. Tundub, et sellised tooted on tõesti tiba kalli võitu..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
Memberhttp://www.corsagym.ee/shop.php?cg=0&id=38 tarbin ise just põhjusel, et ei sisalda tauriini ja kofeiini. laksab küllTundub väga huvitav, aga selle hinna eest jätkub toodet 30x korraks v?
Alger025
MemberKava kavaks, aga see järgmine 16 kg saab küll paljupalju raskem olema, ma usun.
Alger025
MemberSellise toidukogusega sureks ma küll nälga! :S
Alger025
MemberTa on tõeline talent, tuleb tunnistada.
Alger025
Memberaga kui ma seda toitumis kava jälgin , siis nagu peangi terve elu seda jälgima?Mitte ei pea terve elu seda kava jälgima, vaid terve elu tuleb tervislikult toituda!
Alger025
MemberMis moodi ei saa isiklikke rekordeid teha?
Alger025
MemberNo see link on küll väike arusaamatus, aga lailihase treenimiseks: lõuatõmbed laia haardega nt.
Alger025
MemberMinu arvates on siiski jõutõstmine huvitavam, kuna asi on numbritega seotud. Kulturismis ei saa nagu isiklikke rekordeid teha. Seega on minu jaoks jõutõstmine ka pealtvaatajana huvitavam.
Alger025
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5544Sea toitumine korda, muidu võid rabada ennast ribadeks, rasv ei kao kusagile… Ma isegi kunagi proovisin.. Ülemine link on selle kohta kui küsisid kofeiinitableti kohta. Eelkkõige siiski toitumine korda, seesama foorum siin kubiseb toitumise teemadest ja artiklitest ja kenadest põhjendustest, miks just toitumises kaalu langus/tõus kinni on.
P.S. Lihast suurendada ja rasvast vabaneda samaaegselt on peaaegu võimatu, kui siis ehk päris algaja puhul kuigipalju võimalik.
Edu
Sul sõber kõva väntaja, kui iga päev ca110 km maha väntab, oleks omal ka sellist viitsimist
Alger025
MemberLisaks horisontaalile ja negatiivile + lendamisele teen ka positiivse kaldega pingil. Kui need põhiharjutused ilusti sooritad ja tunned, et piisab, peaks kõik korras olema ju
Alger025
MemberSuurt vahet pole, ise otsuta, kumb rohkem meeldib.
Alger025
MemberKas Elustreening klubi ja MMA ei sobi üldse? See ju tegutseb Pärnus.
Alger025
MemberKrt, minu arust on natuke liiga muskulaarne. Lihtsalt arvamus.
AutorPostitused