Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberJah, Ott oli tõesti tasemel näitleja
Alger025
MemberSeoses sellega, et mul vedeleb kodus 2 liitrine coca-cola, olen kreatiini 2 viimast päeva coca’ga võtnud, ennäe imet – olen elus. Vaevalt see isostar siis sind tapab!
Alger025
MemberArvan ka, et asi on toitumise taga kinni, sest sellise treenitusega peaks ju kaalu ikka alla saama. Kui toitumise korda saad, siis peaks tulemus parem olema, edu igaljuhul !
Alger025
MemberHommikul on kindlasti parem piim, päeval prae kõrvale nii pett kui keefir – Super!
Alger025
MemberTere.selline küsimus on ,et kui ma teen trenni E JA K kas siis teisipäeval boksida võib ??Teisipäev, neljapäev ja ka reede, miks mitte
Alger025
MemberKes võis olla spordi suhtes mitmekylgseim kulturist?Vanal ajal arvan et selleks võis olla Franco Columbo.Mees oli poksija,jõutõstja,võistles paljudes muudes jõualades ning oli vaieldamatult hea kulturist.Yks lemmikuimaid!väike video ka http://www.youtube.com/watch?v=ovLPeQvuBGk
Mul ka Columbo üks lemmikuid
Alger025
MemberPeale trenni on vastik jooksma minna. Enne ikka mõnusam
Alger025
Member174/84/20 , kiita pole samuti, kuid ei laida ka väga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberIse varieerun samamoodi kõikide lihasgruppide lisaharjutustega. Baasharjutused olen ikka samaks jätnud. Arvan, et see on ainult kasulik su arengule.
Alger025
MemberKui jalapressi trenazööril asetad jalad liiga ülesse tõuseb selg kindlasti.Jalad tuleks asetada plaadi keskele õlgade laiuselt ja jälgida,et ei vajuks kogu kehaga liiga alla. Sooritades harjutus rahulikus tempost suudad ka kontrollida keha asendit.Minu kogemus ütleb seda,et põlved annavad ise teada kui on vaja kasutama hakata põlvesidemeid.Samas tekib ka huvitav moment kus põlvesidemetega 1 korra max tõuseb korralikult(treenitud inimestel muidugi)Mismõttes 1 korra max tõuseb korralikult ? Ei saa nagu aru sellest…
Alger025
MemberSee taastava nädala variant tundub tõesti nagu kahtlane…, vähemalt minu arust
MemberSee, kuidas sa teistega võrreldes jõuad tippu, kas võtab kaua aega või saad oluliselt kiiremini
MemberMul on selline probleem, et mu jalad on jäänud kangeks.Põhjuseks on arvatavasti see, et viimasel ajal käin tihti jõusaalis,ja jooksmas ei käi. Tahtsin parandada hüppevõimet, see on küll märgatavalt paremaks muutunud,aga mis kasu sellest kui ei suuda kaua joosta,sest mingi aja pärast jalad enam lihtsalt ei kanna. Mängin korvpalli ja trenn on 3-4 korda nädalas. Veel eelmine hooaeg olin meeskonna üks kiiremaid. Tahaksin teada, et kuidas sellest lahti saada.Kas tuleb teha aeroobseid harjutusi,ja milliseid?Kas lihtsalt jooksmine aitab?Ma usun küll, et lihtsalt jooksmine aitab, ajapikku tuleb kiirus ja vastupidavus tagasi!
Alger025
Memberja varsti läheb madistamiseks
MemberKui seljaga probleeme ei ole, siis ei tunnegi, et midagi häda oleks. Tunned vaid siis, kui iga natukenegi vale liigutus põrguvalu tekitab. Mina ühtegi uut tüüpi jalapressi ei ole näinud, mis poleks seljale halvasti mõjunud.Kusjuures uut tüüpi jalapressid on tõesti seljasõbralikumad, nurk on muudetud ja hoopis teine asi. Paar aastat tagasi sai vanakooli omaga tehtud ja selg pidevalt valutas.
AutorPostitused