Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberMa ei taha ühtegi kava ülesse panna põhimõtteliselt! Sellepärast, et neid valesti ei kasutataks. Mul ei ole saladusi, aga lihtsalt ei taha, sest tegemist on ikkagi spetsiifilise kavaga.Jagan jõusaalis treenijad algajateks, edasijõudnuteks, võistlevateks sportlasteks erinevate kriteeriumite järgi: treeningstaaz, tulemused, pühendumine jne.
Kui algaja küsib näiteks westside kava (loeb kusagilt, et see pidi palju juurde andma), siis ma reeglina soovitan kõigepealt läbi teha ikka mõne lihtsama tsükli.
Sellepärast pakun alati esimeses järjekorras 80% kava, sellega annab väga kaugele minna!
aga kas selle 80% kava juures jääb mul õlg kavast välja ?
Alger025
MemberEhk pole sa loodud jõutõmmet tegema! Minuga näiteks on nii, alaselja piirkonnas on iseärasused, kergelt võin, aga vanasid rekordeid võin ainult unes purustsdaMul savi ka see harjutus, kasvan ilma ka!
Hmm, mulle nagu hullult meeldib see harjutus, aga alaselg on nõrk, jalad veel nõrgemad. Olen aru saanud, et esiteks pean küki tugevamaks saama, siis panen rohkem rõhku jõutõmbele, sest praegu mida suuremaks läheb raskus, seda rohkem seljaga tõmban. Ma arvan, et kui sa juba kord oled head tulemused teinud, siis oled ei saa rääkida sellest, et see pole sulle loodud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või mis ?Alger025
MemberVan Damme filme vaadates on mulje jäänud, et jala tõusmiseks on vaja väga hästi painduda

Alger025
MemberSee pole enam normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah, meeskond pani ikka keelu peale õnneks…Alger025
MemberEi usu, et nad toimelt väga teistele toodetele alla jäävad… ise olen igatahes rahul!
Alger025
MemberMul on jõutõmbega tekkinud kerged probleemid alaseljaga, kuid olen aru saanud, et sooritus pole kõige õigem ning sellest tulenevalt ka valu ehk.
Alger025
MemberTaktikaliselt väga tark matš Haye poolt, kuid pealtvaatajatele mitte kõige huvitavam. Usun, et selle “põneva” matšiga lõid nad nii mõnegi televaataja nokauti teleka ees sellel hilisel kellaajal…
Alger025
MemberNiigi teeb juba 2x nädalas õlga ju.Ei ole nüüd vaja kohe maha tegema hakata. Lisaksin svungi õlapäevale.
Alger025
MemberAnne sauna kõrval on uus arctic sport club, muidu ise käidud seal mingi aeg, korralik saal iseenesest..Kuidas see hinna poolest on ?
Alger025
MemberMiks mitte, aga ise pooldan nagu õlga suht, et siis ma paneksin õlale natuke rohkem rõhku.
november 4, 2009 at 10:46 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 4 novembril Fit Kombo FitShop ilt #232403Alger025
Member325
Alger025
Memberkui sa tahad veel rasva põletada ja seda jõusaalis teha siis :Parim viis põletamaks rasva jõutreeningu tehes– suur raskus lühikeste puhkepausidega.
Norra teadlased on kindlaks teinud, et kasutades sellist vastupanu, millega jõuame teha kuus kordust seerias, mõjutame puhkeoleku ainevahetuse kiirust ja kestust treeningjärgselt tunduvalt enam kui 12 korduseliste seeriate korral. Sarnaste tõdemusteni jõuti ka New Jersey Kolledzis, kus meeskatsealused, kes surusid lamades ja puhkasid seeriate vahel vaid 30 sekundit, põletasid 50% rohkem kaloreid, kui need, kes puhkasid 3 minutit. Kui te lähete jõusaali, eesmärgiga põletada rasvu ja kulutada kaloreid, seda juba trenni ajal ja et ka treeningjärgselt oleks ainevahetus kiirel käigul, treenige raskustega, mis võimaldavad teil jääda kordusvahemikku 6 – 8 kordust ning puhkepausid hoidke alla 1 minuti.
Jutt on küll tore ja kena, kuid sellise raskusega ja sellise puhkeajaga on suht kiiresti toss väljas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberIse ka ostsin kindad selle plaaniga, et nüüd käed enam lõhki ei lähe, kuid tegelikkuses on asi siiski suht sama…
Alger025
MemberKas Tartus Annelinnas mõni korralik jõusaal on?
Alger025
MemberJõusaalis meeldib klubikat või hip-hoppi kuulata.
-
AutorPostitused