Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberMis toitu puutub, siis oleneb ikka sellest kuidas kokku hoida suudad. Elamispinda üürida on ikka päris kallis, aga palgad on muidugi väga korralikud, võrreldes Eestiga. Kui võimalus on, siis miks mitte minna
november 13, 2009 at 6:59 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #234267Alger025
MemberPole just naljaasi, soovitan arstiga konsulteerida, kui niisama ikka ära ei kao…
Alger025
MemberMul oli sama jama, siis proovisin kreatiiniga (etüülester) ja peale tarbimist oli 10 kg rinnalt juures. Asi oli vist rohkem peas kinni tegelt.
Alger025
MemberHmm, biitseps ja selg.
Alger025
MemberTundub väga huvitav saade, loodetavasti peavad “paksukeste” tervised vastu ikka. Ei tea kui kerge poiss see 180 kg peale saadet on küll…
Alger025
MemberNt. BCAA, praegu oksjonil ka !
november 12, 2009 at 12:50 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #234084Alger025
MemberKaaluklassid on väga huvitavad, peaks mainima
Alger025
Member725
Alger025
Membervaatasin isegi, et parem rind kuidagi kahtlane..panin sama tähele
Alger025
MemberMul probleem eestkükiga, nagu väljakannatamatult valus, seega otsustasin, et teen teistmoodi, st võtan kangi käsivartele ja kükin…
Alger025
MemberMa arvan, et ta ei ole ainuke maailmas, kes nii suudab…
november 10, 2009 at 9:30 e.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #233530Alger025
MemberPeale jooksupisikusse nakatamist sain ka mina selle suve lõpuks kõva luuvalu tunda ja mul on ka lampjalad…mul siis oli väsimusmurd. Ega muu ei aitagi kui tuleb paus sisse teha ja lasta paraneda.Hmm, ma olen proovinud ka pika pausi vahele jätta, kuid peale seda on asi veel hullem. Jalgpalli või korvpalli ei kannata üldse mängida, valu lihtsalt kohutav. Ei tea kas selle probleemiga sõjaväest ära saab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberOstsin ka nike oma hiljuti, auguta. Ei ütleks, et väga hullult higistama paneb… väga korralik asi!
Alger025
MemberEsiteks jäta suitsetamine maha, teiseks joo vähem kohvi, kolmandaks hakka regulaarselt trenni tegema ja korralikult toituma, ning viimaseks kui kõik on saavutatud võid proovida lisada nt. massilisajat oma menüüsse.
november 10, 2009 at 9:19 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 10 novembril 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutrtionilt #233526Alger025
Member50 Fitti
AutorPostitused