Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberSeda ma ei pannudki tähele et sa alles 15 oled. Sa peaks sellises vanuses panustama oma keha mitmekülgsesse arengusse, mitte kangi punnima( ühes teemas nägin et ajad rinnalt surumise maxi taga). Arvad et saad oma keha raskusega hakkama, et kangi oled kasutusele võtnud? Teeme ühe asja selgeks, kettaheites loevad paljud muud asjad, kui biitsepsi paksus või rinna ümbermõõt. See kes soovitas sul hakata jõusaalis käima, et tulemus paraneks, sellele võid õlale patsutada ja tänada, et mu tulevikku per*se keerad!Aga et mu postitus ei oleks ainult negatiivne, siis annan mõned juhtnöörid mida peaksid treenima. Täpseid treeningkavasid ma ei jagaks, kuna see on eelkõige treeneri töö. Niisiis kuni su keha pole välja arenenud peaksid treenima järgnevaid asju, kooskõlas vastava spordialaga:
1) Core strength- eesti keeles ma ei oskagi täpset keelelist vastet tuua, aga eesmärk on süvalihaste treenimine
2) Painduvus- noores eas peaks väga hea painduvuse saavutamine olema üks eesmärke, üldjuhul noorte treenimisel väga alahinnatud treenerite poolt.
3) Jõud ja vastupidavus oma keha raskusega
Ongi kõik, mida üks noor algaja sportlane peaks tegema, lisaks ei tohiks veel selles vanuses spetsialiseeruda. Olla mitmekülgne(mängida palli, teha mitmeid kergejõustiku alasid) ja tunda lapse east rõõmu.
Ootan vastuväiteid arukate põhjendustega!
PS! Jõutõstjad ja kulturistid, teie puhul on treening veidi teise lähenemisega ja minu kõik väited ei kehti teie puhul.
Nõustun sellega, et poiss peaks olema mitmekülgsem, mitte selles vanuses spetsialiseeruma ühele alale. Vb hilisemas eas avastad hoopis, et kuulitõuge on sinu jaoks.
Alger025
MemberPäikese solaariumikeskustes on väga hea valik erinevaid kreeme kõiksuguste hindadega.
Alger025
MemberEt siis Hera80 + Dextro peale trenni ja veega jah ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
Memberendal samuti mandlitega probleeme, plaan minna lõikusele.
Alger025
Memberirw, ilma hääleta oli tõesti raske naljale pihta saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei pannud tähelegi
MemberKreatiin on iseenesest otsas kohekohe ja hetkel plaan mitte rohkem võtta, vähemalt mõnda aega.
Mida ma võiksin süsikate saamiseks siis sinna lisada ? Või peaksin hoopiski viinamarjamahlaga jooma ?
MemberEi näe nagu midagi erilist selles videos. Täiesti tavaline lõuatõmme.
Alger025
MemberSiiamaani liiguvad tulemused tõusvas joones!
Alger025
MemberOlen ise samuti täheldanud, et klassikalises stiilis on kergem seeriaid teha.
Alger025
MemberIse treenin rinda kord nädalas, raskused valin vastavalt võimetele.
Kõigepealt 50kg sooja, siis 80ga 10x, 85ga 8x, 90ga 6x ja 95ga 3-4x. Nädalast nädalasse üritan vaikselt raskusi tõsta.
Alger025
MemberKindlasti peaksid hommikuti sööma, loobuma näksimisest !
Alger025
Memberväga kõvv
MemberKettaheide tore ala, treenima peaksid rohkem kiirust juurde, see annab heitele pikkust.
Alger025
MemberEelistan siiski klassikalist.
Alger025
MemberVäga palju oleneb aladest, mis satuvad. Seekord läks nii, järgmine kord läheb paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused