Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberMina soovitan kindlasti rööbaspuudel keharaskuse surumist. Ma noorena hakkasin seda harjutust tegema ja triceps kasvas hirmsa hooga. Nüüd on ka see harjutus siiani minu lemmikute seas ja nüüd teen juba suurte lisaraskustega.Soovitan kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise jällegi ei saa seda üldse teha, rindkerest hakkab kiskuma ja lööb valu sisse.
Alger025
MemberJah, peamiseks probleemiks võib tõesti olla vaid raskuse piir.
Alger025
MemberTomati-kurgi salatiga, väga hea!
Alger025
Memberhera80 (maitsetu) + dextro palun!
Alger025
MemberMina olin noorena korduvalt vastu nina saanud ja korduvalt oli ka ninaluus mõra ja kui kokku kasvas, siis nina vaheseintele lisandus igasugust jama ja lõpuks ei kannatanud enam nina kaudu hingata. Nina kuju oli väljast ok, aga seest oli täiesti sodi. Siis mingi paar aastat tagasi lasksin selle operatsiooni ära teha- kohaliku tuimestusega(kõige ebameeldivam osa oli just tuimestuse süstimine ninavaheseintesse, aga pärast oli enam-vähem. Arst tampis peitliga minu nina ja urgitses välja päris korralikud üleliigsed luutükid. Taastusravi oli ka mingi 1-2 nädalat, kus pidin iseseisvalt nina niisutama seest ja siis võeti lõpuks ka plaadid seest välja. Üldiselt ma ei kahetse, et selle asja läbi tegin. Nüüd saan korralikult hingata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal olen ka täheldanud viimasel ajal, et seoses luu mõraga on nina kaudu hingamine raskemaks muutuma hakanud.
Vb tuleb mingiaeg ka endal väike “iluopp” ette võtta.
Alger025
MemberMasin on tõesti kõige lihtsam ja odavam variant tuleviku perspektiivis.
Alger025
MemberMinujaoks oli jällegi Nitrixi effekt hea.
Alger025
Memberprantsuse surumist teen hantlitega, põhirõhu panen plokile, kasutades seal triitsaköit.
Alger025
MemberIse ei suuda ka Cocat juua.
Alger025
Memberjah, valku peale trenni, samuti massilisajat.
Alger025
MemberEndal mureks see, et korvpalli mängu ajal sai nina kõva löögi, luul mõra sees ja nina kõver
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberKükkidega oli nii, et peale esimest trenni järgmised 3 päeva lonkasin ja nädalake oli p*rse ja jalad valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päris julm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberJah, võid võtta iga õhtu.
Alger025
MemberNagu täheldada võib, siis eesti keskmine kipubki 16 aastaselt rinnas surumises olema sinna 80-90 kg kanti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberSaksa mahutreening tundub tõesti huvitav !
-
AutorPostitused