Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberEga võistlustel osalemiseks ometi mingeid norme täitma ei pea ? Võistelda võivad ju kõik ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberViimane juhtum:
Lükkasin 100 rinnalt 3x ilusasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suure hurraaga panin 110 kg kangile – tulemus 0 või noh, pingutasin mis ma pingutasin kang üles ei tulnud. Õhtul kodus mõtlesin, et miks küll nii lootusetu 110 oli ja arvutasin natuke ning selgus, et olin hoopis 120kg kangile pannud
Membernii NUNNU

Alger025
MemberTartu, MV Spordiklub – hind 440 krooni (hommikupoolne), 490 krooni (õhtupoolne).
Alger025
MemberSee valu on jah probleem olnud ka mul aeg-ajalt. Asi on tegelikult selles, et ilmselt on see asend harjumatu, ehk et harjutus, mis nõuab liigestelt ja luustikult rohkemat. Pikemat aega tehes kaovad hädad ära. Kunagi lõi valu rinna alla – tunne nagu oleks südames pistnud. Käisin ja lasin isegi südant uurida spetsialistide juures – diagnoos oli, et ribidevahelised närvid jukerdavad. Määrisin Voltareniga mingi 3 kuud iga päev ja läks ära ning täna pole probleemi. Ptui… ptui… ptui…Kui enda keharaskust rööbaspuudel ei kannata, siis vähehaaval võib ju vastava pingi peal teha – väiksemate raskustega. Hiljem, kui lihas ja luustik harjunud, siis juba rööbaspuudel.
Ehk on tõesti probleem selles. Peaks proovima vastaval pingil teha, et luustik antud harjutusega ära harjuks.
Alger025
MemberMeeldib Star fm’i kuulata
Member5 aastat kasutasin- kui nüüd hea ja halb kokku võtta, siis: plussid- päevade valud peaaegu olematud, regulaarne tsükkel, miinused: suht tihedad migreenihood, nahaprobleemid ja mis kõige hullem- tselluliit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgi jätsin rohkem kui aasta tagasi ja nüüd peavalud poole harvemini (migreeniga poleks ma üldse tohtinud neid süüagi), näonahk korras, ja tsellu kadus kuskil kolme-nelja kuuga. Valud on küll tagasi, aga õnneks poole väiksemad kui kunagi enne pillide võtma hakkamist. Tsükkel aga täiesti segi löödud- vahe on 30- 60 päeva ja kugi arst ütles, et see läheb normaalseks tagasi, siis kahtlen ma selles. seda endale luban, et enam kunagi seda keemiat sisse sööma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näonahk muutus peale pillide võtmise lõppu paremaks ? Olen hoopis kuulnud pillidest, mis naistel teevad näonaha paremaks
MemberErinevates võistluskunstides on ju erinevad kehakaaluklassid, millest osa võtta.
Ei tasu väga muretseda, kui kaalu ei tule, võitled kergemate poiste vastu
MemberLoodan, et tuleb samahea, kui oli Raju 2
MemberKas ka naised vöivad süia nii palju ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb su eesmärkidest, miks mitte !
MemberIlma loomse toiduta sellist dieeti pidades võib tõesti organismi kahjustada.
Kuid siiski ei tee taimetoitlasi maha, olen kuulnud, et nende luud pidid ainult 4-6% hõredamad olema, kui lihasööjatel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2009 at 9:10 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 8 oktoobril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #225342Alger025
Member225
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 11:14 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #225069Alger025
MemberHuvitav tõesti palju siis meeste pikkus olema peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mehed on enamasti ikka suhteliselt lühikest kasvu, eriti väiksema kehakaalu klassides.
Huvitav fakt oli jah, et 50 aastaselt 306kg rinnalt, super!
Alger025
Memberkehakaal 84, arvan et maksimum 5 korda jõuan tõmmata, plokil tuleb ehk keharaskusega 10 korda ära
MemberJah, see väide peab paika, valgukoguse ja süsivesikute koguse vahekord tuleb muuta suuremaks.
-
AutorPostitused