Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberTeen vast 60 sekundilised pausid. Ja koguaeg sama raskusega…Sel juhul soovitan alustada raskusest 45kg – 47,5 kg, kuidas jõuad. Kui tuleb ilusti ära, siis järgmine trenn suuremad raskused.
Alger025
MemberSama küsimus – mis võistlused. Sinu kaalu juures võib 4 kg ka 24 tunniga kaotada:) Kõik sõltub eesmärkidest ja asjadest…4 kilo 24 tunniga
Nagu päriselt v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
Memberno selge
Alger025
MemberTervist kõigile
Mõtlesin novembrikuust hakata treenima Saksa mahutreeningu järgi.
Kui ma oma maksimum tulemusi ei tea, kas ma pean selle ära proovima või kui ma teen 3×10-12 (60 kg) kangiga rinnalt surumist siis, kas 10×10 53 kg sobiks?
kava oleks mul selline
1. päev:
harjutus 1 – rinnalt surumine kangiga 10×10
harjutus 2 – ploki tõmbed kukla taha 10×10
harjutus 3 – pos. kaldel hantlitega lendamine 3×8-10
harjutus 4 – tõmmega hantliga küljele 3×8-10
Hmm, kui sa suudad teha 60kg kangiga 3×12, siis ma natuke kahtlen, et sa 10×10 suudad 53 kg ära teha. Olen ise teinud seda mahutreeningut. Siis suutsin teha 70ga 3×12 ja 10×10 tegin 50ga, viimased seeriad 55ga. Oleneb muidugi sellest, kui pikad pausid seeriate vahele jätad, sest lühemate pauside korral on viimastel seeriatel käed juba suht kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberAustraalias peaks ju ometi puuvilja jalaga segada olema. Et ainevahetust parandada, siis äkki on müügil roheline tee?
Alger025
MemberKui rasvast tahad lahti saada, siis hakka oma toitumist jälgima! Söö korralikult ja tee aeroobset trenni.
Alger025
MemberMainin kohe ära , et teema vales kohas. Kuid ma usun ,et 3 aastaga näeks geneetilist soodumust. Oleks küll tore vaadata kuidas kolme aastaga inimesed arenevad aga kust leida sellised inimesed? Maxid peaks samad olema ja kaal sama. Siis oleks võrnde. Fitness võiks kuulutada välja sellise konkurssi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tähelepanelikumalt lugeda, siis vaid oletan, et kui OLEKS võimalus näha ÜHT inimest kahte moodi treenimas, mis muidugi on võimatu

Alger025
Member39 cm, pumpamata.
Alger025
MemberIseenesest kui jõudu on ja ära taastuda suudad, siis miks mitte. Ise ei kujuta küll ette niisugust kava endal, jõusaalis kuluks vist 2-3 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberSellisel juhul peab sul palju leidlikkust olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kodus peaks ju ikka erinevaid asju leiduma, mida tõsta. Kõige lihtsamad harjutused on siiski kätekõverdused ja lõuatõmbed, jõutõmbeks võid õues traktorikummi kasutada 
Alger025
MemberToitumine on kõige alus! Kui see on paigas, siis tehes aeroobset trenni peaks rasva% ajapikku ikka ilusti alla minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
MemberMinuarust peaks kah jõutõmme kaela arengule kõige parem olema. Aga kui treenida eraldi trapetsit, kas see ei mõjuta kaelalihaste arengut ?
Alger025
MemberNB! Ma pooldan lisaks mõtet muuta postituste eest saadavate fittide arv kiriemas korras võrdelisse seosesse postituses kasutatud tähemärkidega. Smailide jms eest fitte anda on mõttetu.Vajadus moderaatorite töö järele muidugi jääb.
Pooldan ka seda, kuid siiski võib vahest lühemast postitusest palju rohkem asjalikku välja lugeda kui mõnes pikast ja tühjast jutust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui oleks piisavalt moderaatoreid, siis võiks ikka asjalikkuse eest punkte jagada, nagu koolis
et hinne ei sõltu mitte jutu pikkusest vaid selle sisust 
Alger025
MemberTugeva konkurentsi arvel võib täiesti rahul ju olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne igal juhul!Alger025
MemberPrügikastis on suur hulk postitusi sinult, ilmselt on keegi natuke foorumit puhastanud. Postide sisu vaadates on nende koht tõesti prügikastis. Tundub et modereerimise kvaliteet on paranenud.Arusaadav, kõike järeldades tuleks nõu andmine jätta vaid miinimum bakalaureuse kraadiga kehakultuuri teadlastele. Mina küll ei leia, et alla selliste teadmistega inimene võiks üldse kellegile nõu anda. Kihvt on see, et oma arvamuse avaldamine on FOORUMIS keelatud, saan aru valesti soovitamisest, aga jah, see selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleme rahul sellega, mis on ja viitsimist moderaatoritele postituste kustutamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! -
AutorPostitused