Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberIgaljuhul tulemus on ikka väga kõva. Edu edaspidiseks!
Alger025
MemberJõudu annab kreatiin, massi jaoks kõige parem mõni massilisaja, lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga lihast ei anna sulle neist ükski kui sa ei tee trenni…Õige, tee kõvasti trenni ja toitu korralikult, küll lihas kasvab!
Alger025
MemberAsi jääb triitsepsi ja rinnalihase taga eelkõige.
Alger025
MemberOldschool on siiski parem.
Alger025
Member100 Fitti!
Alger025
MemberUurin asja.Edit: Panin veapüüdmise peale, kui midagi taaskord ilmneb, tee häält läbi erasõnumi või siis soovitatavalt parem on kohe e-mail saata rebane’ät’fitnesss.ee
Ma tänan, et aega leidsid uurida. Edaspidi siis saadan e-maili, kui peaks taoline asi juhtuma, kuid loodan kõige paremat!
Alger025
MemberPalju õnne sünnipäevaks!
Alger025
MemberKolmas kord, kui minu kontolt kaovad fitid. Seekord siis u. 200 fitti. Esimene kord kadus peaaegu 500 (sain õnneks tagasi), teine kord kadus 120 (nendest ei tehtud väljagi). Tahaks natuke selgitusi saada. Miks toimub selline asi siin saidil ja kelle poole peaksin pöörduma ?
Alger025
MemberJoo klaas vett, söö kohuke ja mine jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peale jooksu söö näiteks putru!Alger025
MemberNo mida. Kreatiin on igal juhul stabiilsem, nii kuivalt kui vesilahuses. Ja maohappes.Aga etüülester või mono ? mõlemad stabiilsed ?
Alger025
Memberkreatiiniga sama lugu ?
Alger025
MemberSaalihokit 5x nädalas korralikult ikka, küll see kehakaal ka langeb !
Alger025
Membermul ümbermõõt 92-93, kuid olen ikka natuke ülekaaluline ( 84 kg, 175 cm pikk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Alger025
MemberVaatasin, sain vähe targemaks. Praktiliselt ei saanudki. Väidetakse, et kust tuleb ka juua, see puhastab orgasnimi ja blablabla. Hakkad jooma? Mina ei hakka. Eluaeg olen elanud ilma veepäevade ja ei tunne küll, et mu organism puhastust vajaks.Pole ka ise mõelnud, et peaks sellist asja kunagi tegema. Kuid küsimus, milleks neid paastulaagreid siis korraldatakse, ikka organismi puhastamiseks ju ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
Memberkas parem on keeta või praadida liha?noo, keedetud lihas on ju ikka rasva tunduvalt vähem, sest sa ei kasuta õli ju.
Keedetud kana peaks suht vähese rasvasisaldusega olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused