Alger025
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alger025
MemberKui nüüd hästi tähele panna ja kõikidest oksjoni reeglitest kinni pidada, peaks mina võtja olema, sest kasutaja “toonus” viimane pakkumine oli 1830, mis on minu viimasest pakkumisest vaid 18 sammu suurem. Seega peaks viimasena jõusse jääma 1812 FIT ?
Alger025
Member1812 , alla 2222 fiti sa seda toodet ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alger025
Member1757
Alger025
Member1702
Alger025
Member1652
Alger025
MemberSellise kava korralikuks läbitegemiseks kulub küll palju aega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovitan ikka tõsiselt mõelda ja harjutusi vähemaks võtta. Samuti Jalgadele ikka trenn. Põhirõhk baasharjutusele ja siis paar-kolm lisaharjutust ja aitab küll ühele lihasgrupile.Alger025
MemberTahaks oma vana vormi tagasi saada jh.No selgemast selgem on see, et tuleb rohkem trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või on asi kaalu tõusus ?november 23, 2009 at 9:40 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236563Alger025
MemberEi kujutaks ilma ettegi,kui pöidlaga ei hoiaks..No kangi hoitakse erinevalt, mõned panevad pöidla ka ümber kangi, mõned mitte. Arvan, et asi oli siiski selles, et käed olid libedad… Eks tuleb ikka ettevaatlik olla!
Alger025
MemberTeised küll.
Aga rinnapäeval viin ikkagi surumised enne lendamisi.
Seda järjestust muudan. Lugesin kusagilt, et lendamised enne surumisi aitavad venitada ja lubavad paremaid tulemusi.
Hmm, mõtlesin jah selle peale. Horisontaalil surumisele võiks ikka põhirõhk minna…
november 23, 2009 at 7:18 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236511Alger025
Memberja algajatele soovitus kontrollige alati enne surumist oma haaret kangi ümber, pange korralikult talki ning kindlasti kui peopesad on higised ärge kangi kätte võtke !!! –kes kohal oli teab, mida ma räägin
mina olin see mees, kellele kukkus 140kg otse rinnale ja uskuge mind see polnud mõnus
rahustuseks nii palju, et käisin hiljem ka traumapunktis ja öeldi et lihtsalt kerge põrutus on rinnakul, kuid kõigil ei pruugi nii hästi minna
Vaatepilt polnud just eriti mõnus… Kuidas kangi hoidsid, kas koos pöidlaga ?
Alger025
Membersuht “freaky” värk, peaks mainima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 7:07 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236503Alger025
MemberSamahästi võiks Leesmann kirjutada, et alla 250kg surumisega ärge tulge võistlustele nalja tegema. Või Kiivikas, et alla 90kg ja rasvaprotsendiga üle 3% ärge lavale ronige jne.Väga hästi öeldud! Jõutõstmise eesmärk peakski Eestis olema harrastajate arvu suurendamine..
november 23, 2009 at 7:04 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 23 novembril Beta-Alanine Fast ilt #236501Alger025
Member827
Alger025
MemberTere.Olen endale juba aastaid ise treeningkavasi teinud, vastavalt oma võimetele.
Nüüd siis tegin koolivaheajal uue, mida teen vähemalt uue aastani.
Ise olen rahul, kasvan täiesti ilusti ja jõudu tuleb.
Sõbrad, kes teevad sama kava ütlevad ka, et neile meeldib ja tundub hea.
Aga üks sõber ikkagi vaidles ja ütles, et paneksin selle siia ka üles, et saaks kriitikat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis lava on teie:
Päev 1 – Rind, kõht
Lamades hantlitega lendamine 5×5
Pec-tec masinal lendamine 5×5
Lamades kangiga surumine 5×5
Kaldpingil kangiga surumine 5×5
Lamades hantlitega surumine 5×5
Kõhule erinevaid harjutusi 10 min.
Päev 2 – Õlad, triitseps, biitseps, käsivars
Svung 5×5
Seistes hantlite ette tõstmine 5×5
Istudes hantlitega küljele lendamine 5×5
Skullcrusher 5×5
Kitsa haardega surumine 5×5
Plokil triitsepsiga surumine 5×5
Seistes kangiga biitseps 10×5
Kaldpingil hantlitega biitseps 5x max
Alt- ja pealthaardes randme kõverdused 3x max
Päev 3 – Üla- ja alaselg, trapets
Jõutõmme 5×5
Seljapingil kere tõsted raskusega 5×10
Lõuatõmbed 10x max
Kummardatult kangi tõmbed kõhtu 5×5
Pullover kangiga 5×5
Ploki tõmbed kõhtu 5×5
Kummardatult hantli tõmbed rindu 3×10
Õlakehitused kangiga 5x max
Päev 4 – Reis, säär, kõht
Täiskükk 5×5
Sirgete jalgadega jõutõmme 3×5
Jalatrenažööril istudes 5×5
Jalapressil 5×5
Kang turjal päkkadele tõus 5×10
Jalatrenažööril kõhuli 3×10
Kõhule erinevaid harjutusi 10 min.
Kas harjutused täpselt samas järjekorras nagu siin toodud ?
november 23, 2009 at 7:00 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 23 novembril Beta-Alanine Fast ilt #236497Alger025
Member727
-
AutorPostitused