algaja17
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 28, 2008 at 5:30 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176765
algaja17
MemberMinu meelest korraldajad ütlesit, et võidu õlu on ikka päris alkoholiga mitte ilma. Või ma mäletan siis valesti?
algaja17
MemberÕnne ka minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>algaja17
MemberNii, et hüvasti kõik tiitlid? Ma loodan küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 1:49 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #174027algaja17
MemberSuper töö Argo ja Helena poolt! Andsin ka oma hääled, igasugused haigused ja sinikas tasusid ennast ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2008 at 7:53 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #163725algaja17
MemberMa ütlen kohe ära, naerda sai!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jällegi üks hea video.algaja17
MemberOstsin ära nitrixi. Ja arvan et võtan kolme asemel kaks tabletti ( 3×2), kuna kaal on 65 kg. Mis arvate?
algaja17
MemberIndrek 8. koht
Liisa 9. koht
algaja17
Member1.Argo Vaible
2.Ott Kiivikas
3.Marek Kalmus
4.Marek Morozov
5.Valju Jagomäe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>algaja17
MemberÄkki keegi selgitab kes üldse ühes alagrupis koos on? Vend v ja argo vaible on ühes alagrupis nagu ma aru saan. Kellega marek k ja Morozov koos on?
algaja17
MemberIse panin 2 kulpi ja täitsa piisav.
algaja17
Memberma usun, et see tuleb koos pakiga. aga ei ole kursis sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>algaja17
MemberIse hakkasin just kasutama creakicit eks näib kuidas toimib.
algaja17
MemberEndal ka kipub juba ära libisema. Eks ole juba veits veninud, aga seda saab pingutada.
algaja17
MemberSee video on siit läbi käinud, kuna olen seda näinud

Asi oleks võinud väga halvasti minna kui kang oleks pea peale kukkunud, aga põrkas eemale

algaja17
MemberKas sa said selle (Pilt peaks olema taoline: http://www.fast.fi/easydata/customers/func…tisot/vyo2.jpg) ?? Mina sain küll selle ja pole midagi halba öelda, ega ma pole jah mingi pro. Selja tagune laiem ja toetab rohkem ju.
AutorPostitused