alfu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2014 at 6:02 e.l. in reply to: IFBB worlds 2014:Kristina N II, Kristina K II, Endla IV, Reet V, Tatjana VII ! Palju õnne! #372471
alfu
MemberSuurepärane tulemus igatahes, palju õnne (Y)
oktoober 19, 2014 at 10:35 e.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #372429alfu
Member
Ole lahke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alfu
MemberKaalude tõstmise all pead silmas siis raskuste lisamist right ? Tohib uurida pikalt treeningkava teinud oled ühtede ja samade raskustega ? Jälgides su postitusi, siis jalapäeval sa oled kükkides neid raskusi ju lisanud, või olen lihtsalt valesti aru saanud.
oktoober 16, 2014 at 7:51 p.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #372211alfu
Member1. Leesmann
2. Rast
3. Pärna
4. Kuusnõmm
5. Mäe
6. Sagor
7. Vahesalu
8. Pehme
9. Vahtramäe
10. Koovit
alfu
MemberEks telekat saab ikka õhtuti vaadatud aga siiski ei tea, mis saadet peaks jälgima hakkama ja äkki räägid natukene lähemalt mis projekti käima paned ?
alfu
MemberOn siis plaan raamat läbi ka lugeda või saigi laenutatud just sellel eesmärgil, et kui külalised tulevad, siis näevad et võtad jõusaali ja tervisliku toitumist täitsa tõsiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?alfu
MemberTore oleks, kui teema algataja ka ise aeg ajalt siit läbi astub ja oma tegemistega kursis hoiab. Uskumatu teekonna läbi teinud. Selliseid inimesi on vähe kes tõepoolest suudavad leida endast selle tahte ja jõu et võtta ette selline teekond (Y). Ootan huviga uudiseid
alfu
MemberPole kyll suurem asi asjatundja aga prantsuse surumine peaks olema siiski pigem triitsa kui biitsepsi harjutus ju
alfu
MemberEga see toidu sisse ajamine just naljaasi ei ole jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naljakas, mul just vastupidi, yritan süüa võimalik õigesti et kaal natukenegi langeks aga kus sa sellega. Oleks isegi rahul kui oleks yks kindel stabiilne kaalunumber aga nädalas 300-400 grammi ainult tõuseb.
alfu
MemberSamas sul raskusi pole olla aga kui jalapäeval on pikad ja mitu seeriat kükke ja peale seda veel väljaasted siis on trenn juba igati õnnestunud ja tulemust saad nautida järgmistel päevadel.
alfu
MemberTõepoolest, taolised nike tossud on ideaalsed jooksmiseks. Endalgi sarnased papud nagu priibelgi. Nii mõnigi kilo on tänu nendele ära kulutatud.
alfu
MemberViitsid äkki täpsemalt öelda kust sa shirataki nuudlid ostsid ? Natukene netis ringi kolades avastasin et pole ma ainuke kes neid terves eestis taga ajab, ainukeseks kohaks kust osta saaks mis ma leidsin oli mingisugune e-pood.
alfu
MemberPeab ära mainima et need toidupildid on ikka kuradi ilusad ja isuäratavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Naisterahva kohta sööd sa päris palju, nii vähemalt piltide ja jutu põhjal olen aru saanud aga eks see on selles spordialas tavaline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alfu
MemberSiinkohal võin öelda et mind homme ongi ootamas jalatrenn, kyki ja jalapressile otsa teha neli pikka seeriat väljaasteid on trennipäevale kui kirss tordil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alfu
MemberÜkski harjutus ei ole ebameeldiv, igal harjutusel on oma eesmärk, see kuidas sa seda teed on omaette asi. Kui teed sedagi valesti siis võibki jääda väga halb kogemus harjutusest. Tegemist siiski väga efektiivse harjutusega, muidugi annab see harjutus tunda kui raskused on natukene suuremad kui 9kg hantlid just sayng..
-
AutorPostitused