alfu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alfu
MemberIse eelistan peale trenni just nimelt banaani või väga harva ka õuna, muidugi on kotis yks suurem kott rosinaid, yldjuhul see läheb käiku enne trenni aga kui tunnen et trennijärgne toidukogus pisike saab alati rosinaid ka juurde võtta. Kogusel 400-500g banaani.1. Sheigist (2scoupi) saan ma lisaks bcaale ka 44g valku, 10g sysivesikuid ja 6g rasvasi, vähemalt nii on pakendil kirjas.
alfu
MemberKaalusin alles hiljuti ka ise sama toote soetamist, Bcaad on sinna kuhjaga pandud, hind ja kogus igati super aga kui sa vaatad mis valke seal kasutatud ja natukene uurida selle sama toote kohta, läheb igasugune isu sellejärele ära.
alfu
MemberKui muidu sai mõni aeg tagasi kulmu kergitatud, kui kirjutasid harjutusi ja ja mis raskustega sa teed siis praegu jalapäeval need numbrid igati head (Y). Jõudu edaspidiseks.
alfu
MemberSarge, mõni raskem ketas turjale ja peaks kohe teine asi olema ju …
alfu
MemberBodyweight Squat challence oleks ilmselt esimene õige challenge millest tasuks osa võtta (Y). Nüüd tuleb vaid loota, et seegi kogub kõvasti hoogu ja varsti facebook videosi täis . Kui nüüd mõtlema hakata, ega see 100 kükki ka naljaasi pole, peab varakult ära katsetama, kas kenasti 100 ikka tehtud saab.
alfu
MemberOlen tegelenud nüüd jõusaali ja parema toitumisega 1,5 aastat, enne seda olin aastas 2-3x kindlasti haige, kõiksugu viirused mis igal aastal liikvel sai läbi põdetud jne. Hakkasin füüsilist tegema, rohkem tähelepanu pöörama toitumisele, et päevapeale satuks taldrikult nii puu, kui juurvilju. Eiitea palju eraldi vitamiinide tarbimine mõjub aga talvel pimedaga lisandus menüüsse vitamiinid. Kokkuvõtteks võin öelda, et trenni ja parema toitumisega olen suutnud päris pikalt terve olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alfu
MemberOlen kuulnud et lisatakse moose ja pähkleid ise pole küll proovinud.
alfu
MemberNagu aru olen saanud, siis efektiivsem on teatud koguses süsivesikutega tarbida. Mis see kogus täpsemalt olema peaks siis, peangi silmas just mahlaga
alfu
MemberTarbin ise ka seda MaPo esimest väljatoodud BCAAD. Küll on aga tegemist 700g pakendiga ja minu mäletamist mööda oli selle hinnaks 32€. Esimene kogemus BCAAga nii et ei oska väga võrrelda teiste toodetega. Igatahes enne trenni sisse ja on täitmas oma eesmärki kenasti
MemberRäägi, kas selle niiöelda dieedi ajal kui kaotad kaalu on kreatiin muidu menüüs ?
alfu
MemberKui ei sobi ei hommik ega õhtu, siis kompromissiks oleks lõunane trenn
alfu
Member7 banaani tagab hea une ? Naljakas on see et need 7 banaani mida sa sööd hilisõhtuseks palaks ( keskmiselt 200g x banaan) on natukene rohkem kui minul terve päevane süsivesikute kogus
MemberEi raatsi nüüd eraldi teemat teha, kuid see 30 minutit aeroobset. Olgu see siis enne või peale trenni. Olen kuulnud 2 erinevat juttu ja tahaks siit ka vastust saada. Kas aeroobne ikka põletab rasvasi või kisub koheselt lihase kallale ?
alfu
MemberVenitusarmid jäävadki …. neist sa lahti ei saa enam v.a siis äkki mingi laseropp vms!
Endal on mõned olemas, ise pole aga väga uurinud, kuidas ja kas nendest lahti võimalik saada.Sellel suvel ilmselt võib ilma särgita rohkem ringi liikuda kui eelnevatel aastatel. Tuleb vaid loota et päikselisele suvele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kellel aga on tahtmist ja viitsimist, siis on igasugu “ime” kreeme, mis väidetavalt aitavad ka.alfu
MemberNagu Priibe eelpool mainis siis liigagi kiire kaalukaotusega paraku see väljaveninud nahk jääb. Pigem leida see ühtlane tempo ( 2kilo kuus) ja nii järjepidevalt kaotada. Ära selles kaalunumbris ka nii kinni ole, tulemust näed pigem peeglist kui numbrilt.
AutorPostitused