alfred329
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alfred329
MemberPalju peaks sööma pärast trenni , tean kuna aga ei tea kogust?
alfred329
MemberToitumiskava tegemisega saan hakkama, on siin keegi kes suudaks mulle kolmepäevase kava valmis teha. Plaanis käia T,K,N jutti nagu. Kes on valmis mulle kava tegema , lisage alfred rohtla fb ja seal räägin täpsemalt.
alfred329
MemberWtf,ulme…. nädalas korra kükki teed,siis on asi “liiga julmalt treenimisest” sama kaugel nagu maa päikesest,ära seda küll karda….
Kükke on plaanis tegema hakkata , aga ei hakka mingeid imelike harjutusi jalgade jaoks tegema. Kui näen et on vaja siis teen , jalad normaalsed.
alfred329
MemberOlen uurinud neid treeningkavasid , mis tehakse inimese jaoks . saab osta ja mingi siuke kasjak . Et kas oleks nagu mõte sellise asja jaoks raha kulutada. Kui plaan seda järgida.?
alfred329
MemberSelles ilmselt yks osa probleemist ongi. Kust yldse tead, et sood piisavalt? Neid “soon-kyll-korralikult-aga-kaal-ei-touse” teemasid on siin kymnetre kaupa ja loppu ei paista. Kui hakata detailidesse laskuma, siis selgub, et tihti ei sooda isegi 2000kcal tais. Sellise energia juures ei saagi mingist lihaskasvust raakida kui just kuhjaga rasvkude peal pole, milla arvelt see puuduv energia votta.
Samuti treening ainult 2x nadalas, mis on teine asi.
Jalgu ei treeni? Jalad moodustavad suurema osa (lihas)massist.
Meenub see kohe:

Eesmärk on et jalad poleks liiga julmalt treenitud , teen aga mitte julmalt
alfred329
MemberMa usun et sain probleemile juba lahenduse.
alfred329
MemberOlen mõelnud ka nende mingi publrite peale aga ei usalda siukseid asju samas.
alfred329
MemberEga sessuhtes ma teen omamoodi seeriaid , pole mingit kindlat arvu. Esialgu teen soojenduse kui tarvis , Siis teen nii palju kui jõuan proovin alati raskemat võtta , mida teha kannatab . Ei näe nagu mõtet muidu. Olen kuulnud ka et kohupiim pidi hea olema. Et üks kasutas seda varianti toitumisena. Ehk tuleks mingi sokolaadike enne trenni siis süüa. Ma söön nii nagu mahub , kui kõht tühi kohe pugin sisse midagi . mul juu ainevahetus kiire seega eriti vahet pole.
alfred329
MemberRinnalt surumine -> Lendamine -> Lõuatõmbed nii palju kui jaksan -> Viimasel ajal Jõutõmbe ka kavasse sisse visanud , siis see harjutus
, Biitseps ja triitseps ja siis kõhulihased
alfred329
MemberNo mingi päevake vast on siuke valusam siis juba harjub , kuid siiski valus kui midagi teha. Ega ma mingeid nii harjutusi ei oskagi nimetada , teen seda mida näinud olen , ja vaatan mis on hea ja raske teha , mis nagu oleks kasulik. Teen harjutusi võimete piires.
alfred329
MemberTrenn kestab vähemalt 1-2h Põhiline rõhk on hetkel ülakehal . Võrkpall on nagu ikka , kalorite põletamise jaoks pisut, Teen erinevaid kõhulihase harjutusi viimasel ajal proovin oma kõhulihaseid rohkem esile saada.
alfred329
MemberKus kurat mina seda tean palju mul seda vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? mingit lk äkki?alfred329
Memberhommikuti söön mõned võileivad , lõuna ajal soe toit. enne trenni 1h 3-4 võileiba , muna vms ja pärast trenni 2h söön korralikult kõhu jälle täis
-
AutorPostitused