Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberMis on eesmärk üldse?
Aga isegi eesmärki arvestamata, mõned viilud juustu, paar muna ja paar klaasi piima, lisaks õhtul tilk magusat kohupiima ei ole kindlasti piisav valgukogus, kui just 25kg ei kaalu:-P Häid rasvu praktiliselt polegi jne.
Alfonze
MemberMa nõustun mõlemaga, mina olen 2x elus kaalu alla võtnud ja kumbki pole vale meetod (jätkusuutlikus ja enese piiri otsimine on muidugi omaette teema).
Esimene kord hakkasin 113kg-sena jooksmas käima 18 aastasena (sinna jäid mu eelnevalt enamvähem korras põlved, raginad ja valud tänaseni), toitumist absoluutselt ei jälginud, aga ju siis ei söönud ka piisavalt juurde, sest kaal kadus. Kokku läks toona alla varakevadest hilissuveni 35kg. Kõik oli ilus, aga kuna ilmad läksid külmemaks ja jäi trennidest ainult jõusaal, siis mõistagi hakkas sama toitumise juures kaalu tagasi kogunema. Järgnevatel aastatel enam sellist nn. jooksutuhinat ei tulnud ja vahepeal tuli ka paus jõusaalist umbes kolmeks aastaks. Kui olin 24 aastane, siis avastasin, et kaal on juba selline 120 kanti ja peab miskit ette võtma, mõistagi tahtsin tugevaks saada ja nn. peki lihase vastu vahetada ja läksin jällegi jõusaali. Toitumise kohapealt lisasin pisut valke nagu ikka, pisut magusaid kohupiimasi ja erinevaid kodujuustusi muude asjade vahele ja mõistagi valgupulbrid:-P Tulemuseks oli see, et kui olin 5a jõusaalis suhteliselt aktiivselt treeninud oli kaal 132kg ja vanus 29. Lõpuks võtsin ette ja korrastasin toitumise ka, sest ennem ei pidanud ju seda oluliseks, nüüdseks siis pilt selge ja ei pea tingimata rabelema, et kaalu hoida normaalsena, lihtsalt vastavalt treeningkoormusele toidukava lihvida ja korras. Vanus hetkel 32 ja kaal on olnud 1,5 aastat täpselt minu enda lükata tõmmata just toidulaua taga.
Seega minu arvamus on see, et toidulaud on kaalukontrolliks ja treening on lihase trimmimiseks (kaasaarvatud südamelihas) ja vastupidavuse treenimiseks. Loomulikult on ka see fakt, et ühega teist ei kompenseeri, ehk siis ideaalselt toitudes ei saa ilusat trimmis ja treenitud keha, või maratonisti võhma, samuti julma trenniga kuid vale toitumisega ei saavuta teatud piirist enam edasi miskit.
Alfonze
MemberMul ka toit tööl kaasas juba paar aastat. Karpe küll ei kasuta, olen lihvinud kava nii, et kohupiim ja tuunikala on need kaks korda, mida tööajal tarbin, need juba ilusti pakitud õigetesse kogustesse:-) Lisaks kaasa veel ka kohvikoort ja köögivilju. Mitteriknev kraam nagu: Pähklid, kookoshelbed, kõrvitsaseemned, kakao, kaneel ja oliiviõli on sahtlis pidevalt.
Alfonze
MemberIgati õige jutt.
Alfonze
MemberJah, väljend “kõhn” on samuti sellise halva kõlaga nagu “paks”. Oluline on siiski normaalne vorm ja mõistlik kehaehitus, naisterahval liiga madal rasvaprotsent ja olematu lihasmass on IMO sama õudne vaadata kui meeletu ülekaal.
Alfonze
MemberKäisin 3a (2002-2005) seal saalis, kui seal veel oli Energy Club. Kuna ise Saue inimene, siis koht meeldis ja asjad sai tehtud. Lähen viskan millaski pilgu peale sellele uuele ka, ennevanasti oli Arcomani kola seal, nüüd miski muu. Samas on suhteliselt kindel, et kuna juba 5a käinud Planetis, siis enam naljalt tagasi ei koli, ajaliselt võitu eriti poleks, sest linnas käin tööl nagunii, v.a. mõni puhkepäev oleks asukohast võitu, samas on varustuse vahe meeletu ja hind suht samma auku. Ehk siis Sauel võib ujumas edasi käia, aga kindlasti saab seal ka jõusaalitrenni tehtud kui asukoht ja hind sobib.
Alfonze
MemberLoe daemoniumi postitust ning ära haletse ennast! Keegi ei saa sind aidata, kui sa iseennast kõigepealt ei aita!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WORD!
Alfonze
MemberArgo Ader soovitas sul süüa 400gr silo ja 350-400gr kodujuustu päevas ja kõik (ehk siis 500kcal tuuri päevas)? Anna andeks, aga ära aja jama. Ja paar pähklit ei kaalu 15-20gr. 12 mandlit või 10 metsapähklit on umbes 10gr. Kaua sa sellist vangilaagri toitumist oled harrastanud ja kui kaua plaanid, enne kui tõsisemad jamad tekivad tervisega?
Alfonze
MemberEhk siis päeva peale kuhi värsket, madala kalorsusega silo ja ainult 400gr valgurikast piimatoodet ja kõik? Kus on rasvad? Kus on normaalne valgukogus? Kus on B vitamiin? Piimarasva on pisike tilk kodujuustus, aga õlid, pähklid jne oleks ikkagi mõistlik. Ühesõnaga, sellise toitumisega sa kaugele ei purjeta, olen enam kui kindel, et varem või hiljem hakkavad probleemid tervisega.
Alfonze
MemberVIST hirmvähe???? Tahad ennast ära tappa?
Alfonze
MemberKüsimus on ajas, kindlasti poole aastaga 30% kaalust maha on palju. Mina langetasin umbes aastaga 38%, probleemideks oli võibolla vahepeal pisut liigeste tuikamine, kuna enam polnud nii suurt massi vaja ringi tarida.
Alfonze
MemberÜldiselt on suht savi, see kui kiirelt keegi alla saab, nagunii üle 1kg per nädal on rumalus ennast piinata (hävitada meeletult lihast jne.). Oluline on, et see jääks elustiiliks.
Alfonze
MemberHmm, kust selle raskemetallide teema kohta täpsemat infot saaks? Mul nimelt igapäevaselt tuunikala toidukavas sees, kasutan tuunikala tükke vees (mitte purustatud sodi), ning peale nõrutamist segan ise oliiviõliga. Kui tõepoolest on oht saada meeletult raskemetallidega laetud, siis peaks mõtlema midagi muud selle asemele…
Alfonze
MemberEga jah kuumutamine oliiviõli omadustele hea ei ole, või oleks kindlasti parem.
Alfonze
MemberNüüdseks siis pisut aega möödas sellest ajast, lisaks on tekkinud erinevaid seemneid (linaseeme, seesamiseeme, köömned, kõrvitsaseemned), samuti puder on nüüdseks hirss ja kaerahelbed kaerakliidega segu. Lisaks on mesi tee sisse ja banaan peale trenni asendunud õunaga. Kalaõli ja oliiviõli ka sees lisaks kalamaksaõlile. Purgist veel juurde magneesium, b vitamiin ja liigesetoit. Pudru sisse on ka veel külmutatud astelpajumarjad.
-
AutorPostitused