Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
Memberkas teile on kang ulme hooga p2he kukkund ve, ei oska teise teema alt vaadata ve???
tra kui vihale ajab ……………..!!!!!!!!!!
Alfonze
Memberlambad olete ve?
kava on ju paar postitust ylevalpool, ei osaka v6i ei taha lugeda????
see k2ib nii et kerid kas rullist v6i netilehitseja paremas servas olevalt ribalt ylespoole, ma arvan et ei tohiks v2ga raske olla.
Alfonze
MemberK2esurumises pole puhta j6uga suurt midagi teha, tuleb 10x v2iksem mees ja surub su iga kell 2ra kui tehnika selge, kasuta googlet ja m2rks6naks on armwrestling, sealt leiad palju tehnika kohta, kuidas kasutada keha allat6mbeks jne.
veebruar 12, 2004 at 9:11 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36271Alfonze
Member2ra saa valesi aru, ma ei joo proteiini maitse p2rast, loomulikult on t2htis tulemus, kuid kas sa tahad v2ita et tai kane on maailma parim toode ja et usa tootjate kogemused ei maksa midagi??
P.S. ma ise praegu tarbin igap2evaseks suht sita maitsega protekat ja ei nuta yldse.
ja mobla on mul silenti peal kotis yldse trenni ajal:-P
aga konkurentsi asjus on sul tuline 6igus.
Igatahes j6udu ja joome sodi edasi:-)
veebruar 12, 2004 at 8:48 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36269Alfonze
Memberei solvu, ma saan aru jah et tai kane on ainus mida ise maale tuuakse ja selle pealt saab suurima kasumi, aga miks siis yldse teisi asju myya, see oleks nagu umbes selline tema et radiolinja hakkaks elioni k6nekaarte myyma aga promoks ikka ainult oma asja. (loomulikult seda ei tehta).
ja see alla 300 eeq hind oli mul arvutatud 3000g-sest pakist, aga kui juba tegu t6sisema tegijaga siis pole see 3kg kuigipalju.
veebruar 12, 2004 at 8:05 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36265Alfonze
Membernimelt miks ainult tai kane tooteid soovitatakse kui siin veebipoes on ka muid v2ga h2id tooteid, nagu universali whey pro, mille 900gr hind on alla 300 krooni ja maitse ka hea?
Alfonze
Memberbic 47-48
k2sivars 36-37
kaal 110
Alfonze
MemberKrt siin on segi aetud pro hormoonid ja anaboolikud osade k6rvaltoimete kohapealt ja tegelikult on ikka nii et kui 15-18 aastased tarvitavad siis on lugu sant, omal pole veel loomulik kasvaminegi l6ppenud, kui aga olla ikka korralikult planeerinud/uurinud ja normaalses vanuses (yle 25) siis pole midagi hullu ju mingis retakas-winstrol kuuris, ja k6ik l22ne tipud on keemikud, ja see ei pruugi alati t2hendada meeletult viletsat tervist nagu antud artikkel r6hutab, seega nati v22rinfo.
Alfonze
Member> esimene asi mis lihast arendab on trenn <
vaidleks vastu, trenn on ainult ajend, ja jagunemine on umbes selline et 1/3dik trenn, 1/3dik toitumine (vajadusel kaasaarvatud ka toidulisad) ja 1/3dik magamine. ja vanus eriti ei loe, k6iki komponente on vaja lihase arendamiseks, ole v6i 10 aastane.
Alfonze
Membermul oli sama asi, m2rtsis vigastasin ja siiamaani on kahtlane, ultra gel aga tundub aitavat, ma alles yhe purgi s88nd niiet nati vara veel r22kida, aga juba on parem.
Alfonze
Membern2iteks tere vaniljekohupiimas on 40gr valku 35gr sysikaid ja alla 0,3gr rasva, ja pakk on 250gr ja maksab umbes 8.50, mumeelest on isegi parem variant, klaas piima peale ja hea kyll:-)
Alfonze
Memberbiic50 kle, loe ikka millest jutt k2ib, aspartaamist, mitte valgust
Alfonze
Membernjaa, mõned saavad ikka väga odavalt läbi, mul kulub toit + lisandid kuus umbes 3500 eeq, see sisaldab siis igapäevaseid kohupiima, muna, kanaliha, 2 koksi jne jne.
Alfonze
Memberma pole muidugi mingi tegija, aga olen t2heldanud kyl kasulikkust ka tavaelus, n2iteks m88bli tassimisel on kift vaadata kuidas teised ilguvad, et puhkame jne. ise nagu ei saagi aru et raske.
-
AutorPostitused